Sveiki, papasakosiu aš savo istoriją su purkštukais. Ilgokai čia sėdėjau skaitinėjau įvairias temas, ieškojausi man aktualios informacijos, bet kaip sakant kol pats savo kailiu nepatiri tol visos tiesos nesužinai. Taigi, eilinė problema su savais simptomais apie šilto variklio pagaunamą "klyną". Problema - kiauras myžtukas/ai. Skaitinėjau čia ir minčių įvairių sukosi dėvėtas, "restauruotas", naujas... Pradėjau domėtis kainomis. Atsakymas iš audi centro ir prajuokino ir pravirkdė:
"Sveiki, Kompiuterinių parametrų patikra ~135eur su PVM, papildomai galima atlikti kelis testus (kurie nelabai daug ką nurodo) dar +- papildomai 135eur.
Vienintelis tikslus purkštukų patikrinimas - išėmimas/statymas ant stendo/surinkimas (mes šių darbų neatliekame, galime nebent išimti/įdėti.
Šie purkštukai nėra remontuojami, tik keičiami.
1vnt. , grąžinant seną, originalų 793eur + keitimo darbai"Iš kur jie tokias myžtukų kainas išpiešė, matyt, tik jie patys gali pasakyti. Panaršius interneto tinklapius lengvai radau ir naujų ~290eur ir "restauruotų" ~220eur. Na, galvoju, pradžiai reikia sužinoti kiek ir kurie kiauri. Kompas pagal korekcijas ale rodo kad kažkas ne taip su 3 purkštuku. Bet be stendo nėra ko čia spėliot. Kreipiuosi į servisą (pavadinimo nereklamuosiu, galėsiu atskirai pasakyt kam rupės) išlupa, stato ant stendo pirminei patikrai. Sako, jei labai mažai praleis, tai bus galima tvarkyt. Iškart klausiu kaip taip yra jei jie netvarkomi. Tai man paaiškino, ko aš čia taip ir nesužinojau, kad keičia tik antgaliukus, kurie formuoja tą kuro debesį, o pats pagrindinis vožtuvas neremontuojamas, tai jei jau laša prie žemo slėgio bus amen jiems. Vat tokia ir vadinama "restauracija". Taigi, kitą dieną sulaukiu skambučio su liūdna žinia - visi kiauri net ir prie žemo slėgio. Siūlė dėti taip vadinamus "restauruotus" po 150eur. Ta mintis man nelabai patiko, nes nėra garantijos, kad po pusės metų vėl nebus tas pats, o ir jie nieko negarantuoja. Sprendimas - dedam naujus. Greitai suorganizavo naujus ir jau kitą dieną raportuoja, kad galiu pasiimti auto. Nauji purkštukai, išėmimas/įdėjimas, patikra, tarpinių komplektas, kamerų valymas, naujų pririšimas atsiėjo 1900eur. Buvo paskaičiavę kiek daugiau, bet padarė nuolaidą. O dar ir senus atidavė kaip prisiminimui bus