Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: purkštukai 3.0 2.7 dizelio  (Skaityta 48955 kartus)

Neprisijungęs javlas

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
Re: purkštukai 3.0 2.7 dizelio
« Atsakymas #50: 2015 Rugpjūčio 03, 21:36:02 »
Ačiū Bajorui už variklio diagnostiką, problemų nustatymą ir purkštukų pakeitimą.

Pasidalinsiu biški info gal ir jums padės. Po apsilankymo pas Bajorą pasakė problemas: purkštukai, egr ir t,t, Nuvežu ant stendo tada purkštukus ir iš jų trys laša, nesitipriai, bet jau pradžia mirties. Man ji tik kartais paklynindavo, nei dūmo, nei jokių kitų pasekmių. Na ir prasidėjo įdomybės, tai purkštukų paieška. Dėvėtų purkštukų pasidarė žiaurus deficitas. Praskambinta 100 skelbimų šrotų ir t,t, Jeigu randi purkštukus ir nuveži ant stendo, tai jie visi blogi. Blyn sumoki 300-350 € ir galvoji, jeigu blogi purkštukai, tu pagausi jį dar ar jis tau nekels ragelio ir gausi ragą ant pinigų. Žodžiu po ilgų paieškų dėvėtų nupirkti taip ir nepavyko. Tada prasidėjo linksmoji dalis pirkimas naujų. Pasakau nuo gero purkštuko Bosh kodą ir skambinėju per visas parduotuves. Gaunu atsakymą, kad tokių purkštukų nėra kreipkitės į audi centrą, ten gal parsiųs orginalą. Audi kainą pasako, kad gali kainuoti apie 500 € toks purkštukas. Blyn jau beveik panikoje nesuprantu kas čia darosi. Auturas neturi, eoltas neturi ir t,t, Tada Auturo prašau duoti alternatyvą arba tokį koks eina į mano audi c6 3,0 q, jie man sako, kad tokių dėti negalima reikia būtinai dėti pagal kodą, nes kitaip sudeginsit stumoklį, variklį ir t,t, Blyn galvoju kas čia pas mane per purkštukai, kad įdėti tokie kurių niekur nėra ir kitų negaliu deti. Žodžiu prigąsdintas auturo, jau galvoju apie mašinos pardavimą tada Paskambinu į AD baltic bičas paima katalogą ir netingi pasėdėti prie jo kelias minutes ir sako čia bus VW Taureg purkštukai ir naujesnio variklio ten gal 171 kw, tada nueinu pasiimu visus purkštukus ir žiūrių, kad iš šešių trys yra audi kurie buvo orginalūs ir kodas tinkamas visiems mano mašinos modeliams, du taureg ir vienas pheaton. Tie kur buvo iš kitų mašinų trys purkštukai buvo geri, o tie orginalūs  buvo blogi. Moralas mašina pirkta prie 5 metus ir jau buvo keisti purkštukai ir įdėti kitų automobilių ir varikliui nieko neatsitiko, o tie originalūs susidėvėjo, nes buvo nuvažiuota jau 300 000 km. Nieko blogo nenoriu pasakyti, bet labai liūdna, kai tokiam auture dirba tokie ne profesionalūs darbuotojai. Taip ir būčiau ieškojęs pagal savo kodą purkštukų iš kosmoso ir už nežmoniškas šaibas pirkęs iš audi centro.

P.S. pirkau naujus, bet ne pagal kodą, nes jų kaina mažesnė. Pirkau AD baltic už 270 € vnt.

« Paskutinį kartą keitė: 2015 Rugpjūčio 03, 21:42:11 sukūrė javlas »