Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: priekiniu zibintu keitimas is paprastu halogeniniu i lesinius led drl  (Skaityta 13310 kartus)

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3009
    • Žiūrėti profilį
Norečiau pamatyti kokias paprastas lemputes ikiši į D3S cokolį :goodboy:
Nu nepleksnok, nepleksnok, :)
Kaip pas mane buvo FL lempos, buvau susidejes D2S lemputes su blokeliais, reikia tik panoreti :)
Lygiai taip galima ir paprastam lemputem skyrta cokoli įdėti ;)

Neprisijungęs Tadadedu

• Įrašai: 22
    • Žiūrėti profilį
Matot mano masina angliska as anglijoj, tai as manau kad jei nebus apiplovimo ant xenonu tai nebus cia bedu jokiu tehnikine praeis  :D klausimas del aukscio reguliavimo ar iseina priburti palikti mehanini aukscio reguliavima kad nereiketu davikliu statyt laidu vedziot?

Neprisijungęs FonZero

• Įrašai: 739
    • Žiūrėti profilį
Nu nepleksnok, nepleksnok, :)
Kaip pas mane buvo FL lempos, buvau susidejes D2S lemputes su blokeliais, reikia tik panoreti :)
Lygiai taip galima ir paprastam lemputem skyrta cokoli įdėti ;)
Matai kad D2S lemputes į FL lempas sudėti galima tai nieko keisto,pats taip pasidaręs.Nes cokolis D2S ir D3S faktiskai niekuo nesiskiria,reikėjo tik tą fiksavimo žiedą įdėti.Na o su paprastom halogeninėm lemputėm truputi kitas reikalas :V Kitas klausimas kaip atitaikysi kad šviesos židinys reikiamu atstumu atsistotu? (h)

Neprisijungęs Tadadedu

• Žiūrėti profilį
stai toksai pas mane sviesu blokas tinka, netinka jis?

radau fiske ir laida kazkoki nesujunkta salia sviesu bloko gal kas zinot kam jie skirti? :think:

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Matai kad D2S lemputes į FL lempas sudėti galima tai nieko keisto,pats taip pasidaręs.Nes cokolis D2S ir D3S faktiskai niekuo nesiskiria,reikėjo tik tą fiksavimo žiedą įdėti.Na o su paprastom halogeninėm lemputėm truputi kitas reikalas :V Kitas klausimas kaip atitaikysi kad šviesos židinys reikiamu atstumu atsistotu? (h)
jau diskusija kaip padaryti yra bereiksme, nes UK kaip sako galima ir su xenonais tech apziura praeiti

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Su tuo laidu tai cia kazkas daryta, jo neturetu buti

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Gal kokios racijos maitinimas, nes antenos antgalis matosi.

Neprisijungęs Tadadedu

• Žiūrėti profilį
Tarkim isemu as savo slojnikus dabar ir idedu tas su led juostele tai jos neveiktu isvis? fiskes lempu tokios pacios? :think:

Neprisijungęs Tadadedu

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tarkim isemu as savo slojnikus dabar ir idedu tas su led juostele tai jos neveiktu isvis? fiskes lempu tokios pacios? :think:

Skiriasi, net nepajungsi.

Neprisijungęs Tadadedu

• Žiūrėti profilį
tai reikia fiskiu tada nuo nauju lempu? ar pravotkes?  ir gal zino kas koki elektrika kaune kuris sugebetu galetu prihimicint ? zadu vazuot i lt uz menesio noreciau pasikeis labai tas lempas . nes tie slojnikai tai  :-{

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
tai reikia fiskiu tada nuo nauju lempu? ar pravotkes?  ir gal zino kas koki elektrika kaune kuris sugebetu galetu prihimicint ? zadu vazuot i lt uz menesio noreciau pasikeis labai tas lempas . nes tie slojnikai tai  :-{

Čia nuo elektriko priklauso, galima tik fiškes keisti ir papildomus laidus atvesti, galima visą pravodkę. Meistrų nepasiūlysiu , dar nesutikau , kad galėčiau rekomenduoti.

Neprisijungęs dim2on

• Įrašai: 1286
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Tadadedu

• Žiūrėti profilį
gal zinot ar skiriasi ir kuo skiriasi bixenon led drl ir bixenon led drl dinamic drive ar kaip ten jos kur sukinejas i sonus? ar skirtusi jai viena tokia idet kita tokia?

Neprisijungęs ESC

• Įrašai: 105
    • Žiūrėti profilį
gal zinot ar skiriasi ir kuo skiriasi bixenon led drl ir bixenon led drl dinamic drive ar kaip ten jos kur sukinejas i sonus? ar skirtusi jai viena tokia idet kita tokia?

Taip, skiriasi, viena turės ilgas kita ne

Neprisijungęs Tadadedu

• Žiūrėti profilį
kuri netures? isvis neturi kaip taip gali but (wow) ? o is isvaizdos kuom skiriasi jie?

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
kuri netures? isvis neturi kaip taip gali but (wow) ? o is isvaizdos kuom skiriasi jie?
Kilnojasi trumposios ir tampa alia ilgosiomis :)

Neprisijungęs Tadadedu

• Žiūrėti profilį
o ar skirsis isvaizda lempu jai viena lempa bixenon drl led o kita bixenon drl led kur sukas i sona? kaip suprantu ilgos sviesos yra prastos ant bixenon? :V

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
o ar skirsis isvaizda lempu jai viena lempa bixenon drl led o kita bixenon drl led kur sukas i sona? kaip suprantu ilgos sviesos yra prastos ant bixenon? :V

Jeigu reflektoriai neišdegę, šviečia jos kuo puikiausiai.

Neprisijungęs ESC

• Įrašai: 105
    • Žiūrėti profilį
Taip jos skirsis ilgųjų šviesu reflektoriumi

Neprisijungęs TDIkas

• Įrašai: 159
    • Žiūrėti profilį
O kazkas minejo, ar yra toki variantai is lenkijos, perdarytos fl lempos su drl juosta, ir jas eina idet i senesnes a6 be jokiu sviesos bloku?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
O kazkas minejo, ar yra toki variantai is lenkijos, perdarytos fl lempos su drl juosta, ir jas eina idet i senesnes a6 be jokiu sviesos bloku?

senesne tai kokia?

Neprisijungęs TDIkas

• Įrašai: 159
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
A6 c6 2004-2007m

Visai be šviesų bloko tai tikrai neidėsi :-), senas tik  tuo atveju, jeigu palaiko xenon.