Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1426844 kartus)

Neprisijungęs linasc6

• Įrašai: 39
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #5975: 2015 Balandžio 01, 13:29:15 »
Bandau įkalbėti , kad paleistų pilną liniją, smėliavimas, cinkavimas, dažymas, viskas būtų vienoje vietoje.Audiklubas eitų be eilės :-)

Ir jei ne paslaptis kiek tai kainavo? kaip suprantu viska išsiardei pats jiem tik metala nuveziai be jokiu gumyciu?

Neprisijungęs dim2on

• Įrašai: 1286
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5976: 2015 Balandžio 01, 14:04:19 »
paaiskinkit man prasau. cinkavimas reikalingas kad? jei supportas bus dazomas. :V

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5977: 2015 Balandžio 01, 19:19:45 »
Pakeliui į dažyklą  :-)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5978: 2015 Balandžio 01, 22:04:53 »
Ir jei ne paslaptis kiek tai kainavo? kaip suprantu viska išsiardei pats jiem tik metala nuveziai be jokiu gumyciu?

Visk1 ardžiau pats,liko tik metalas, ištekinau specialius uždengimus,kad į vidų nepapultų.Kainos tai kaip čia pasakius,  kainavo 20€ smėliavimas, cinkavimas tik simboliškai 8 €, dažymas nemokamai.
paaiskinkit man prasau. cinkavimas reikalingas kad? jei supportas bus dazomas. :V

Kad ilgiau laikytų, bent dažytojai taip patarė.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5979: 2015 Balandžio 01, 22:31:13 »
Nauji taip gerai neatrodė - ką tu iš jų padarei (y) :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5980: 2015 Balandžio 01, 22:38:48 »
Nauji taip gerai neatrodė - ką tu iš jų padarei (y) :D

:-] Rytoj pamatysim kas gavosi, čia daugiau ekspermentas.Žiūrėjau šiandien nudažytus ratus, seni ratų dažai buvo tik pašiaušti ir ant viršaus miltelius varė, paskui dar lakas, gavosi (y) ir viskas kuo puikiausiai prikibo :think: Taip gaunasi, kad galima laisvai dažyti senus ratus ,net nesmėliuojant.

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5981: 2015 Balandžio 01, 22:47:08 »
nesitiki del ratu kazkaip  :think: ,na kad padare tikiu,tik ar laikys (8-) . Siaip pas mus tai su chemija dazus nuima, nesmeliuoja, y vonias kazkokias kisa  :V

Neprisijungęs Mindosa

• Įrašai: 1432
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5982: 2015 Balandžio 01, 23:47:59 »
kaip su rastavkem draugai? ratlankiu et45, rastavkes 16mm, netikiu kad lis, bet gal :think: padangos 255 35 r19

Neprisijungęs Spiritless

• Įrašai: 903
    • Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #5983: 2015 Balandžio 02, 01:12:01 »
Toks klausimas dabar važinėju su r19 255/35 jeigu dėčiau 245 tai reiktų dėti 245/40 Ar 245/35 nes pagal tas visas skaičiuokles tai reiktu dėti 245/35? Bet ar nebus 245 persiauros ant 9j pločio ratlankio? Gal kas važinėja su 9j ir 245 padangom?
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Balandžio 02, 01:31:38 sukūrė Spiritless »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5984: 2015 Balandžio 02, 08:32:15 »
as vazinejau su 245/40 ir J9 su ET33

Neprisijungęs Spiritless

• Įrašai: 903
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5985: 2015 Balandžio 02, 08:45:23 »

as vazinejau su 245/40 ir J9 su ET33

Pas mane 9j ET 35. O spidometro paklaidos nėra dideles su 245/40? Nes kiek žiūrėjau pagal tas skaičiuokles tai su 245/35 nėra paklaidos

Neprisijungęs Kucenukas

• Įrašai: 367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5986: 2015 Balandžio 02, 09:57:57 »
Sveiki, gal kas gali pasidalinti patirtimi kokią signalizaciją geriau dėti į a6 c6? Nes tas žmogus kuris dės sakė, jog į šį modelį kažkodėl negalima įdėti peidžerinės, bet dės kažkokią kitokią už 450, kuri nėra pati prasčiausia, taigi gal kas žinot kokią dar galima į ją įmontuoti?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5987: 2015 Balandžio 02, 11:03:52 »
Sveiki, gal kas gali pasidalinti patirtimi kokią signalizaciją geriau dėti į a6 c6? Nes tas žmogus kuris dės sakė, jog į šį modelį kažkodėl negalima įdėti peidžerinės, bet dės kažkokią kitokią už 450, kuri nėra pati prasčiausia, taigi gal kas žinot kokią dar galima į ją įmontuoti?
O kam tau tos nesąmonės reikia? Vaikų žaidimai ir jei vagis normalus - nusišvilpt ant tavo tos signos bus.
Imk KASKO už tą sumą ir važinėk ramus. Gali imti mokant dalimis - nekirs per kišenę.
P.s. dėl kažkokių priežasčių draustų KASKO mašinų vagių grupuotės neima :)
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Balandžio 02, 11:05:29 sukūrė Bajoras »

Neprisijungęs Kucenukas

• Įrašai: 367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5988: 2015 Balandžio 02, 12:40:20 »
Tai jo, bet norisi ramiau miegot, kad niekas neapdauzytu ir panasiai ir siaip nuo visokio plauko zmoniu apsisaugot kad neaplupinetu

Neprisijungęs robe

• Įrašai: 290
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5989: 2015 Balandžio 02, 12:48:07 »
O kam tau tos nesąmonės reikia? Vaikų žaidimai ir jei vagis normalus - nusišvilpt ant tavo tos signos bus.
Imk KASKO už tą sumą ir važinėk ramus. Gali imti mokant dalimis - nekirs per kišenę.
P.s. dėl kažkokių priežasčių draustų KASKO mašinų vagių grupuotės neima :)

Na dėl tų kasko draustų nevagimo, tai čia mitas  (+) Dažniausiai vagia dar neregistruotas Lietuvoje, o taip jau sutampa, kad dar būna  tokie automobiliai ir neapdrausti kasko  ;)

Anyway, jei pamiršus kasko, tai dėl tos signalizacijos, c6 ji reikalinga nebent jei bijai dėl vagystės IŠ AUTOMOBILIO (daiktų, prietaisų esančių jame), kitu atveju reikalingas tik OBD jungties blokavimas (~20 europiečių), nes šio automobilio kitaip ir nepavogsi jei nepasijungsi prie šios jungties. Na nebent pavogs ją kas nors su kranu  :)

Dar yra gamintojo numatyta apsauga nuo vagystės, kada su autopiloto rankenėle suvedama tam tikra kombinacija (skirta extra atveju, kaip automobilį paliekame rizikingoje vietoje), nesuvedus užprogramuotos kombinacijos, neįmanoma automobilio užkurti JOKIU raktu. Jei reikės galėsiu duot manuala :)

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5990: 2015 Balandžio 02, 12:50:01 »
Na dėl tų kasko draustų nevagimo, tai čia mitas  (+) Dažniausiai vagia dar neregistruotas Lietuvoje, o taip jau sutampa, kad dar būna  tokie automobiliai ir neapdrausti kasko  ;)

Anyway, jei pamiršus kasko, tai dėl tos signalizacijos, c6 ji reikalinga nebent jei bijai dėl vagystės IŠ AUTOMOBILIO (daiktų, prietaisų esančių jame), kitu atveju reikalingas tik OBD jungties blokavimas (~20 europiečių), nes šio automobilio kitaip ir nepavogsi jei nepasijungsi prie šios jungties. Na nebent pavogs ją kas nors su kranu  :)

Dar yra gamintojo numatyta apsauga nuo vagystės, kada su autopiloto rankenėle suvedama tam tikra kombinacija (skirta extra atveju, kaip automobilį paliekame rizikingoje vietoje), nesuvedus užprogramuotos kombinacijos, neįmanoma automobilio užkurti JOKIU raktu. Jei reikės galėsiu duot manuala :)
Taip taip (+), prasom pasidalinti :D (y)

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5991: 2015 Balandžio 02, 13:09:07 »
GSM modulį įstatyti, galėsi žinoti kada kaukia auto per telefoną.

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5992: 2015 Balandžio 02, 13:18:23 »
Man labiau ydomu kokios ten slaptos kombinacijos, 3 pirstu, ar 2 rankeneliu  :-] , niekaip manualo nesulaikiu  :D .

Neprisijungęs robe

• Įrašai: 290
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5993: 2015 Balandžio 02, 13:56:37 »
Man labiau ydomu kokios ten slaptos kombinacijos, 3 pirstu, ar 2 rankeneliu  :-] , niekaip manualo nesulaikiu  :D .

Labai jau nekantrus, prieš valandą postą parašiau, o tu jau niekaip nesulauki :think:

http://www.goapr.com/support/dpp_emcs_instructions.pdf

P.S Neesu 100proc tikras, kad veiks visiems. Nepabandęs nesužinosi, pas mane yra gamyklinė signalizacija ir ši funkcija veikia.
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Balandžio 02, 14:02:34 sukūrė robe »

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5994: 2015 Balandžio 02, 14:36:10 »
Labai jau nekantrus, prieš valandą postą parašiau, o tu jau niekaip nesulauki :think:

http://www.goapr.com/support/dpp_emcs_instructions.pdf

P.S Neesu 100proc tikras, kad veiks visiems. Nepabandęs nesužinosi, pas mane yra gamyklinė signalizacija ir ši funkcija veikia.
Paprasciausiai nieko apie tai nesu girdejes, (z) , eisiu pabandysiu, o ka daryt jei kombinacija pamirsiu :think:
P.S. pas mane taip pat gamykline signalizacija + cruizas (+)

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5995: 2015 Balandžio 02, 14:37:17 »
Paprasciausiai nieko apie tai nesu girdejes, (z) , eisiu pabandysiu, o ka daryt jei kombinacija pamirsiu :think:
P.S. pas mane taip pat gamykline signalizacija + cruizas (+)
Užsirašyk :D

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5996: 2015 Balandžio 02, 14:40:10 »
Labai norint, galima peidziarine ideti, tik cia jau bus tas pats, kaip i plyta nokia bandyti instaliuoti facebook :-]
Cia masinoje skaitmeniniai blokai, tai ir signalizaciaja dedasi skaitmenine.
Galima deti jei nori GSM, kad perduotu visa info i telefona. Bet panaudojus GSM blokatoriu visa tai netenka naudos. Jei nori apsaugoti, dek ta signalizacija kur siule, perstatyk OBD i kita vieta, padaryk paprasta slapuka. Slapukas aisku priklausomai nuo variklio elektronikos gali fiksuoti klaidas. Siaip ramiausias reikalas KASKO.

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3009
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5997: 2015 Balandžio 02, 17:55:57 »
Labai norint, galima peidziarine ideti, tik cia jau bus tas pats, kaip i plyta nokia bandyti instaliuoti facebook :-]
Cia masinoje skaitmeniniai blokai, tai ir signalizaciaja dedasi skaitmenine.
Galima deti jei nori GSM, kad perduotu visa info i telefona. Bet panaudojus GSM blokatoriu visa tai netenka naudos. Jei nori apsaugoti, dek ta signalizacija kur siule, perstatyk OBD i kita vieta, padaryk paprasta slapuka. Slapukas aisku priklausomai nuo variklio elektronikos gali fiksuoti klaidas. Siaip ramiausias reikalas KASKO.
O jei kasko atsisako drausti? :think:

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5998: 2015 Balandžio 02, 18:53:11 »
Tai, kad kasko be papildomos signalizacijos irgi nedraudžia.

Neprisijungęs Paulius_

• Įrašai: 30
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5999: 2015 Balandžio 02, 19:43:35 »
Kur yra, jei aplamai toks yra numeriu apsvietimo saugiklis.
2004m, 3.0TDI, sedanas.