Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1427897 kartus)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #4950: 2014 Gruodžio 02, 09:57:11 »
Net nupurte - priminei mano istorijas su lempomis :-]

:-] Keisčiausiai , kad prieš važiuojant aš nukopinau visus kodingus, jie nepasikeitė,klaida atsirado, jeigu pasikeitė per adaptacijas, tada  :facepalm:

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4951: 2014 Gruodžio 02, 13:42:25 »
Cia kaip as po MMI update netekai Distroniko "charakterio" valdymo ir niekaip nepaleidziu kad vel galeciau valdyti :-{ (arba per mazai noriu :D )

Neprisijungęs Saulius18

• Įrašai: 427
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4952: 2014 Gruodžio 02, 16:46:46 »
Sveiki,generatorius krauna ne daugiau kaip 13,7-13,9 ,nuo kur pradėt ieškot problemos? Gal kas skerdėt šeškės generatorių ,arba turėjot tokią problemėlę?

Neprisijungęs arciss0

• Įrašai: 572
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4953: 2014 Gruodžio 02, 17:01:35 »
Ir vėl atėjo šalčiai, ir vėl ta pati problema. Užkūrus dega coolant, antifryzo yra. Padirbus varikliui 1min užgesta ir daugiau nebepasirodo. Pasirodo tik ryte kai kuri. Gal antifryzas blogas, nes nesu keitęs jo kai iš vokiečiu parėjusi. Bet tai būtų užšalus preitą žiemą man ji.

https://www.youtube.com/watch?v=sy8U5YfVPps&feature=youtu.be

Neprisijungęs milteliai

• Įrašai: 165
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4954: 2014 Gruodžio 02, 19:11:33 »
Paziure
Ir vėl atėjo šalčiai, ir vėl ta pati problema. Užkūrus dega coolant, antifryzo yra. Padirbus varikliui 1min užgesta ir daugiau nebepasirodo. Pasirodo tik ryte kai kuri. Gal antifryzas blogas, nes nesu keitęs jo kai iš vokiečiu parėjusi. Bet tai būtų užšalus preitą žiemą man ji.

Paziurejus youtube, tai tavo masina sunkiai kuriasi ir uzkurus ne grandine barska? :(

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4955: 2014 Gruodžio 02, 19:30:48 »
Zinok atrode kad keiciasi, bet ilgiau pastebejus pasirodo kad ne. Siaip noretusi kad daugiau krautu, su visais ijungtais prietaisais 13,6, isjungus 14.4 mazdaug. Su apkrova galetu buti ant 0,4 V daugiau.

Pas mane be apkrovos vos 14 isspaude, pilnai sujungus 13,2  taip, kad tavo dar labai gerai ;)

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4956: 2014 Gruodžio 02, 19:55:23 »
Pas mane be apkrovos vos 14 isspaude, pilnai sujungus 13,2  taip, kad tavo dar labai gerai ;)
Nuraminai. Pažiūrėk su vag akumo bloke, rodo krovimą, ar skiriasi nu testerio.

Neprisijungęs magman

• Įrašai: 124
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4957: 2014 Gruodžio 02, 21:14:15 »

Pas mane tas pats, rodo, kad sušinimo skysčio lygis mažas. Kažkur skaičiau audi pateiktą informaciją, kad iki kažkelintų metų, gal jau nuo feislifto, ištaisė šitą bugą. Kai lauke mažesnė už +4.4 laipsnio temperatūra tada meta šitą klaidą, nes kažkas blogai su lygio davikliu, jis tipo per trumpas ir užsineša. Tai audi rašo, kad reikia keisti bakelį į atnaujintą. Galima bandyti plauti bakelį antifryzo, turėtų padėti.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4958: 2014 Gruodžio 02, 22:15:39 »
Pas mane tas pats, rodo, kad sušinimo skysčio lygis mažas. Kažkur skaičiau audi pateiktą informaciją, kad iki kažkelintų metų, gal jau nuo feislifto, ištaisė šitą bugą. Kai lauke mažesnė už +4.4 laipsnio temperatūra tada meta šitą klaidą, nes kažkas blogai su lygio davikliu, jis tipo per trumpas ir užsineša. Tai audi rašo, kad reikia keisti bakelį į atnaujintą. Galima bandyti plauti bakelį antifryzo, turėtų padėti.

Nuimkit apačioje išiplėtimo bakelio jungtį, ją užtrumpinkit ir matysit ar bakelyje bėda. Senesniem modeliams tai pastoviai oksiduojasi tie davikliai ir darosi nesamonės.

Neprisijungęs TDIkas

• Įrašai: 159
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4959: 2014 Gruodžio 02, 22:21:10 »
O uzkurus prie salciu ryte a6, radija zvimbia, po to kai isyla tik po kazkiek laiko pradeda grot, kas cia per beda?

Neprisijungęs ArturA6

• Įrašai: 50
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4960: 2014 Gruodžio 06, 15:38:21 »
Gal kas zino kur lietuvoje uzsisakyti/pirkti tokius amortizaturius? Kazkaip niekur nerandu butent tokiu  :(

Neprisijungęs Mindosa

• Įrašai: 1432
    • Žiūrėti profilį
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Gruodžio 06, 21:42:33 sukūrė only AUDI »

Neprisijungęs ArturA6

• Žiūrėti profilį
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Gruodžio 06, 23:41:03 sukūrė ArturA6 »

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4964: 2014 Gruodžio 06, 23:39:46 »

ne :)
o kaip siaip vaziavimas su tokiais? minksciau nei originalus sport pakabos? raudoni.
p.s. internetu tokius gali nupirkt, bet parduotuvej LT abejoju, nebent pgl uzsakyma atves, kas tiekia detales.

Neprisijungęs ArturA6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4965: 2014 Gruodžio 06, 23:57:07 »
o kaip siaip vaziavimas su tokiais? minksciau nei originalus sport pakabos? raudoni.
p.s. internetu tokius gali nupirkt, bet parduotuvej LT abejoju, nebent pgl uzsakyma atves, kas tiekia detales.
Mazai su originalia esu vaziaves, bet turbut ne minksciau sitie irgi sport zemintai pakabai... ne lietuvai..  :think: Norvegijoje vasara labai gerai vazinejasi  (+) tik va parejo vienas galinis...
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Gruodžio 07, 00:00:18 sukūrė ArturA6 »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4966: 2014 Gruodžio 07, 10:23:07 »

Kai tokios spyruoklės, dėk kokius nori amortikus, vis tiek vežimas.

Neprisijungęs Antonis

• Įrašai: 245
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4967: 2014 Gruodžio 07, 11:46:00 »
Sveiki. Audi A6 3.0 tdi q. Pabandysiu aprasyti savo beda, tikiuosi suprasit ka cia parasiau. Vaziuojant buna kad suuze automatine deze. nepastovei, bet tarkim vaziuojant 90 km/h jau buna ijungtas 6 begis ir bandant greiteti pradeda uzti. buvo nutike ir taip kad vaziuojant pasoka apsukos ir skydeli uzsidega visu begiu lemputes, uzgesinus ir vel uzkurus viskas buna tvarkoj. gal yra kam panasiai taip buve, nuo ko pradeti ieskoti ar jau pasiruosti dezes remontui?

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3009
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4968: 2014 Gruodžio 07, 11:49:27 »
Jei buvo uzsidege visi bėgių simboliai, vadinasi ikrito klaida, junk laida ir matysi kas per reikalas, bus mažiau klausimu ;)

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4969: 2014 Gruodžio 08, 13:13:00 »
Įdomios čia nesąmonės :think: diagnostiką prieš mėnesį darė - viskas normaliai. Vakar vėl autostrada lėkiau ir užsidegė tepalo minimumas, pamatavau - normą rodo. Šiandien šaltam pamatavau - norma, o šiltam - vos mažiau nei norma, bet ne kritinis. Variklis 2.4 . Toks jausmas, jog jis kažkur ar išsitaško ar kas autostradoje.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4970: 2014 Gruodžio 08, 13:35:43 »
Kartais (ir ne kartais jei atvirai) zmones netinkamai ziuri i matuokle vertinant kur yra maximum lygis.
Jei bent nepilnos stiklines truksta tepalo - jau reks masina. Tad dasipilk tiesiog tepalo :)

Rekia pranesimas ne nuo kritinio mazo kiekio, o nuo minimamaus mazo kiekio.

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4971: 2014 Gruodžio 08, 13:43:56 »
Nu nufotografuosiu  matuoklę, kai kitą kartą rėks ir kai bus šaltas motoras :smoke: Mieste važinėjant nerėkia.

Neprisijungęs OO7

• Įrašai: 128
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4972: 2014 Gruodžio 08, 18:42:40 »
Sveiki gerbiami ponai. Atšalus orams, prieš kelias dienas pradėjo grybauti išorės temperatūros daviklis. Tai jis rodo - 23, tai - 24, tai normaliai, kokį +1. Kas čia gali būti, ar jam jau amen? Sunku prie jo prieiti, kur jis maždaug yra? Ačiū.

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3009
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4973: 2014 Gruodžio 08, 19:00:20 »
Sveiki gerbiami ponai. Atšalus orams, prieš kelias dienas pradėjo grybauti išorės temperatūros daviklis. Tai jis rodo - 23, tai - 24, tai normaliai, kokį +1. Kas čia gali būti, ar jam jau amen? Sunku prie jo prieiti, kur jis maždaug yra? Ačiū.

Daviklis uz priekinio bamperio, po apačią balkio.
Paziurek apačioje v/n ir pamatysi

Neprisijungęs OO7

• Įrašai: 128
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4974: 2014 Gruodžio 09, 08:05:10 »
Ai, dar viena nesąmonė. Čia kai prasidėjo tie minusai, dapyliau stiklų apiplovimo skysčio iki viršaus. Tai anksčiau skydelyje nežviegė įspėjimas, dabar kiekvieną kartą žviegia, nors skysčio yra. Nu blemba blemba, jau bloga man darosi.