Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1460819 kartus)

Neprisijungęs arciss0

• Įrašai: 572
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #3576: 2014 Birželio 11, 23:02:43 »
Kas gaudosi LED lemputėse, norėčiau susimesti interjero LED pilną apšvietimą sedanui, numeriu apšvietimą, ir priekinių farų DRL led lempučių P21W tipo(žinau ka priduskutuota bet jos bet tu apgavikų neveiks normaliai). taigi kas man galėtu padėti susikomplektuoti kokias pirkti geras ka jos šviestu ryškiai ir gerai, nei paprastos geltonos kaitrinės, žinau tą ka ebay pilna, žinau jau, 100galėjau prisipirkti, bet noriu ka šviestu normaliai, jei kam nesunku tai padėkit galit ir PM rašyti. Lauksiu pagelbenčiųjų.  :smoke: (8-)

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3577: 2014 Birželio 11, 23:27:22 »
numeriam pirk jau su housingu :) ne lempute, o pati visa nr apsvietima led. Nes su tom lemputem uzsi.. zaist :) O ir svies visai kitaip.

Kalbejau apie sita dalykeli ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Birželio 11, 23:34:58 sukūrė DieselBurner »

Neprisijungęs Neburtininkas

• Įrašai: 328
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3578: 2014 Birželio 11, 23:33:22 »
Eina viskas, tik nebus tos ekonomijos, kaip kad įprastose sistemose. Viskas dėl FSI variklio. Dėčiau dujas ir į Ferariuką, jei tik tai būtų kasdieninė mašina ir daug kilometrų sukčiau :D
ir kuomgi blogai tie fsi ir dujos? jei galima placiau

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3579: 2014 Birželio 11, 23:39:40 »
Greiciausiai todel, kad sudet i fsi dujas kainuoja daug, o ir nedirbs variklis 100% dujom, nes purkstukas ausinas benzu. Tai cia tas pats kaip i dyzeli det dujas, kazkokia ekonomija bus, bet realiai kada "atsipirks" paciam sudejus dar klausimas, greiciau pats variklis susideves.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3580: 2014 Birželio 11, 23:40:50 »
Greiciausiai todel, kad sudet i fsi dujas kainuoja daug, o ir nedirbs variklis 100% dujom, nes purkstukas ausinas benzu. Tai cia tas pats kaip i dyzeli det dujas, kazkokia ekonomija bus, bet realiai kada "atsipirks" paciam sudejus dar klausimas, greiciau pats variklis susideves.
tu bent zinai ka kalbi?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3581: 2014 Birželio 11, 23:43:04 »
tu bent zinai ka kalbi?
Praktiskai to pagrist negaliu, dujos man ne prie sirdies :] As tik uz tdi. Jei zinai daugiau apie fsi ir dujas, tai pasidalink su kitais, esu tikras idomu bus visiem.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3582: 2014 Birželio 11, 23:46:06 »
galiu netik papasakoti.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3583: 2014 Birželio 11, 23:48:08 »
ir? kad sudeti galima tai fakas. :-]

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3584: 2014 Birželio 11, 23:52:42 »
ir nieko. vaziuoju. cia mano foto.  nesuprantu tu sneku kad neatsiperka ir pan. atsipirkimas iki 30000km. benzo daugiau 2litru  nepasiima. vazevimo konfortui jokios itakos neturi. dirba istisai dujom su benzu. nes zinau kad buna jog stovint dirba tik benzu. ir tik sukelus apsukas isijunge dujos. o pas mane duju neatjunge

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3585: 2014 Birželio 11, 23:55:25 »
ir nieko. vaziuoju. cia mano foto.  nesuprantu tu sneku kad neatsiperka ir pan. atsipirkimas iki 30000km. benzo daugiau 2litru  nepasiima. vazevimo konfortui jokios itakos neturi. dirba istisai dujom su benzu. nes zinau kad buna jog stovint dirba tik benzu. ir tik sukelus apsukas isijunge dujos. o pas mane duju neatjunge

Tai klausimas is mano puses, kurioje vietoj as ten tada nusisnekejau pasak taves? :think: Lyginant senuosius variklius kur dirba vien dujom ir fsi, tai seniem apsimoka jas det labiau. Cia ta mintis ir buvo, kad fsi dujos ner tokios vertingos. Geriau perki TDI ir neapsikrauni galvos kazkokiom dvigubom sistemom, pusiau benzu pusiau dujom ir t.t. :smoke: P.s. jei jau be duju gyvent neina, tai galima ir i TDI jas susimest, dirbs panasiu principu kaip, kad fsi..

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3586: 2014 Birželio 11, 23:56:26 »
nu as nedujininkas. bet galiu duoti rimto zmoaus kontakta. o ar jis gautu sito jau nzn. siaip galiu zuklausti jei neskubu

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3587: 2014 Birželio 12, 00:00:59 »
Tai klausimas is mano puses, kurioje vietoj as ten tada nusisnekejau pasak taves? :think: Lyginant senuosius variklius kur dirba vien dujom ir fsi, tai seniem apsimoka jas det labiau. Cia ta mintis ir buvo, kad fsi dujos ner tokios vertingos. Geriau perki TDI ir neapsikrauni galvos kazkokiom dvigubom sistemom, pusiau benzu pusiau dujom ir t.t. :smoke: P.s. jei jau be duju gyvent neina, tai galima ir i TDI jas susimest, dirbs panasiu principu kaip, kad fsi..
as nemazai vaziuoju. man dyzelis yra daug problemu.man perbarngu pastoviai juos remontuoti. o naujo neyperku. dujines masinos man dar nera kelusios problemu. kas lece del stsipirkimo. paprasta iranga atsiperka mazdaug po 15000km. mano irangos atsipirkima buvo skaiceve 21000km. o siaip reike nuzmirsti kiek kilovatu ir kokios tik sanaudos. man tik benzinne masina. o del duju as nejauciu jokio skirtumo. tik pinigines prasme

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3588: 2014 Birželio 12, 00:02:28 »
Neskubu ir laukiu ziniu i pm ;)
ok. vistiek man turi pargabenti stag laida tai tuo paciu uzklausiu. o kas do masina ir variklio kodas?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3589: 2014 Birželio 12, 00:07:44 »
as nemazai vaziuoju. man dyzelis yra daug problemu.man perbarngu pastoviai juos remontuoti. o naujo neyperku. dujines masinos man dar nera kelusios problemu. kas lece del stsipirkimo. paprasta iranga atsiperka mazdaug po 15000km. mano irangos atsipirkima buvo skaiceve 21000km. o siaip reike nuzmirsti kiek kilovatu ir kokios tik sanaudos. man tik benzinne masina. o del duju as nejauciu jokio skirtumo. tik pinigines prasme

Na as ir daug vaziuoju :] ekspoltuoju beveik 10m senumo 2.0tdi pridaryta visokiu nesamoniu del daugiau galios. Nori tikek nori ne, bet apart tepalo ir filtru, ir dirzu nesu jam nieko dares. (neskaiciuoju galios nesamoniu).. Tai kame brangumas? Vazineju jau 3m su virsum, taupumu varikliuko ir nesiskundziu. Skirtumas tu fsi toks, kad bake turi but ir benzo ir duju :) Tai kaip nezinodamas vienos turesi maltis po kolonke, kad turetum pilnus bakus.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3590: 2014 Birželio 12, 00:11:08 »
su kuro uzsipylimu neturiu problemu. nezadu as ccia veltis i diskusijas benzinas ar dyzelis. jei tau gerai tu vazinek su dyzeliu. man nereik to vargo ir panasiu neasamoniu. :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3591: 2014 Birželio 12, 00:13:38 »
as ta pati galiu pasakyt apie fsi su dujom :goodboy:

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3592: 2014 Birželio 12, 00:20:32 »
Burneris kaifuoja nuo gicijimosi :D

O variklio kodo dar nezinau, 5.2 v10 audi S6 2007
Kurioj cia vietoj ginca iziuri? :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3593: 2014 Birželio 12, 00:24:18 »
Burneris kaifuoja nuo gicijimosi :D

O variklio kodo dar nezinau, 5.2 v10 audi S6 2007
be kodo nieko nebus. bet paklausti galiu ar bent zino kazka tokiem variklem. kiek ta raketa benzo ima?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3594: 2014 Birželio 12, 00:27:09 »
Tu net ginco nematai, o dizelis ar benzinas yra atskira tema, ten ir kapokites
(-)(!?)

Neprisijungęs JepsteR

• Įrašai: 135
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3595: 2014 Birželio 12, 05:03:43 »
Kas gaudosi LED lemputėse, norėčiau susimesti interjero LED pilną apšvietimą sedanui, numeriu apšvietimą, ir priekinių farų DRL led lempučių P21W tipo(žinau ka priduskutuota bet jos bet tu apgavikų neveiks normaliai). taigi kas man galėtu padėti susikomplektuoti kokias pirkti geras ka jos šviestu ryškiai ir gerai, nei paprastos geltonos kaitrinės, žinau tą ka ebay pilna, žinau jau, 100galėjau prisipirkti, bet noriu ka šviestu normaliai, jei kam nesunku tai padėkit galit ir PM rašyti. Lauksiu pagelbenčiųjų.  :smoke: (8-)

CREE tipo LEDai yra patys stipriausi. Kai kurie is ju gali net sviesti kaip pvz. kokia H7 (matuojant lumenais). Tik ju kaina gan nemaza, del to mazai kur naudoja. Kokybe tokiu lempuciu turetu but geresne nei pigiausiu LEDiniu ybejuje. Del vidaus apsvietimo gali pasisieskot S-line apsvietimo paketo ir bandyt susidet, jei ne tada ieskokis atskiru lempuciu su taip vadinamais canbusais.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3596: 2014 Birželio 12, 15:23:03 »
Skirta laiko savai audinei :-) , atsibodo važinėti su užstrigusia turbina, teko pasitepaluoti rankas, paskui jau malonesnis darbas, pasikeisti perdegusius ledus :)            

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3597: 2014 Birželio 12, 15:35:33 »
Atstrigo jau turbina? :) Kas buvo kaltininkas? Apžėlė?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3598: 2014 Birželio 12, 15:49:44 »
Skirta laiko savai audinei :-) , atsibodo važinėti su užstrigusia turbina, teko pasitepaluoti rankas, paskui jau malonesnis darbas, pasikeisti perdegusius ledus :)            

Vat butent, dar nesu mates c6 2.0 su teisingai valdoma turbina :bedantis: kiek mates tai pas visus perputimas buna :) Aisku ne tiek, kad iki limp'o prieitu. + metus gaza surgina ir reguliuok nereguliaves, kazkokios nelabai vyke turbo. Sprendimas paprasciausias det galingesne, pvz hibrida :smoke:

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3599: 2014 Birželio 12, 15:53:57 »
Atstrigo jau turbina? :) Kas buvo kaltininkas? Apžėlė?

Nepasakyčiau, kad apžėlusi , greičiau nuo stovėjimo, kai pirkau jau ilgai stovėjusi buvo, paskui pas mane kokia pusę metų prastovėjo, tai kažkiek išjudinau, bet normaliai geometrija ir nevaikščiojo. Toks vaizdas buvo atidarius, sakyciau visai ne daug :think:  Kita pusė taip pat atrodė.