Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1434630 kartus)

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #2425: 2014 Sausio 29, 20:21:00 »
Teko susidurt, pastoviai degdavo lemputes arba is ''lempos'' klaidas mesdavo, ir butent kaires puses stopas, keiciau lemputes, valiau kontaktus, bet taip ir neisprendziau problemos  (n)
Sudejau dabar FL lempas (o) , ir jokiu bedu su lemputem nuo to laiko :D (y) . Aisku nesakau kad cia sprendimo budas  :-) , bet gale su lempom ten tikrai kazkas ne to.

Neprisijungęs milteliai

• Įrašai: 165
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2426: 2014 Sausio 29, 20:22:52 »
Lauk kol atsils ir susitvarkys :)

Neprisijungęs Spiritless

• Įrašai: 903
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2427: 2014 Sausio 29, 20:23:22 »

Teko susidurt, pastoviai degdavo lemputes arba is ''lempos'' klaidas mesdavo, ir butent kaires puses stopas, keiciau lemputes, valiau kontaktus, bet taip ir neisprendziau problemos  (n)
Sudejau dabar FL lempas (o) , ir jokiu bedu su lemputem nuo to laiko :D (y)

Esme tame kad ten led tai as ju paprastai nepakeisiu. Kiek zinau norint juos pakeisti reikia lupti stikla

Neprisijungęs OO7

• Įrašai: 128
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2428: 2014 Sausio 29, 20:54:22 »
Sudejau dabar FL lempas (o) , ir jokiu bedu su lemputem nuo to laiko :D (y) . Aisku nesakau kad cia sprendimo budas  :-) , bet gale su lempom ten tikrai kazkas ne to.
O priekinės lempos FL paprastai tinka vietoj senųjų?
Dėkui.

Neprisijungęs Spiritless

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2429: 2014 Sausio 29, 20:57:49 »

Lauk kol atsils ir susitvarkys :)

O tai tipo cia del salcio? O tai kodėl tada tik kaires puses o su desine viskas okey?

Neprisijungęs milteliai

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2430: 2014 Sausio 29, 21:05:37 »
O tai tipo cia del salcio? O tai kodėl tada tik kaires puses o su desine viskas okey?

man kai buvo -17 rytais uzsidegadavo kad papildomas stop zibintas nedega, dabar silciau kelias dienas, tai viskas ok. Manau su tom lemputem ne vienam cia klaidu primeto per tokius salcius :goodboy:

Neprisijungęs FonZero

• Įrašai: 739
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2431: 2014 Sausio 29, 21:09:16 »
Dėkui.
Jei kalbi apie tas su LED tai Ne taip paprastai kaip noretusi.Reikia keisti sviesu bloka,deti FL veidrodzius bei duru valdymo blokus kadangi pas FL posukiai ant veidrodeliu,na ir plius pazaisti su pravodke nes nevisai atitinka fiskes.

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2432: 2014 Sausio 29, 21:12:50 »
Jei kalbi apie tas su LED tai Ne taip paprastai kaip noretusi.Reikia keisti sviesu bloka,deti FL veidrodzius bei duru valdymo blokus kadangi pas FL posukiai ant veidrodeliu,na ir plius pazaisti su pravodke nes nevisai atitinka fiskes.
Na su posukiais tai tu cia prajuokinai :-]:goodboy:

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2433: 2014 Sausio 29, 21:14:38 »
Dėkui.
Tikt pgl dydi tai tinka, tik po to koduot reiks, ir priekiniu faru pravodke dar netinka, ten truputuka perdaryt reik.

Neprisijungęs Spiritless

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2434: 2014 Sausio 29, 21:17:29 »

Tikt pgl dydi tai tinka, tik po to koduot reiks, ir priekiniu faru pravodke dar netinka, ten truputuka perdaryt reik.

Ir kiek zn kad jeigu nori kad normaliai veiktu kai ijungi sviesas prigestu ijungi posuki irgi prigestu led tai reikia sviesu bloka keisti

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2435: 2014 Sausio 29, 21:17:58 »
Esme tame kad ten led tai as ju paprastai nepakeisiu. Kiek zinau norint juos pakeisti reikia lupti stikla
O tu tikras kad led juostele parejus? Jei taip, tai tada zinoma tik keist nieko ten nepribursi, o jei nesi tikras tai siulyciau patikrint visas lemputes, ir dar greit guugle papurciau siuo klausimu, tai radau jog zmonem susidurus su tokia problema, dazniausiai yra nudege kontaktai fyskej. Issitrauk fyske kur jungias prie stopo ir paziurek, ar nera nujuodusiu kontaktu?

Neprisijungęs FonZero

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2436: 2014 Sausio 29, 21:18:30 »
Na su posukiais tai tu cia prajuokinai :-] :goodboy:
Nu labas rytas.Jei dedi FL sviesu bloka dingsta soniniai posukiai,nes pas FL jie veidrodziuose.O juos ten valdo jau duru blokai :goodboy:

Neprisijungęs Spiritless

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2437: 2014 Sausio 29, 21:20:49 »

O tu tikras kad led juostele parejus? Jei taip, tai tada zinoma tik keist nieko ten nepribursi, o jei nesi tikras tai siulyciau patikrint visas lemputes, ir dar greit guugle papurciau siuo klausimu, tai radau jog zmonem susidurus su tokia problema, dazniausiai yra nudege kontaktai fyskej. Issitrauk fyske kur jungias prie stopo ir paziurek, ar nera nujuodusiu kontaktu?

Esme tame kad tie leidau veikia. SvieciA.  Bet kai ilgai laikai paspaudes stopa tada nustoja degti ir nebesviecia daugiau tol kolneuzgesini masinos ir nepabuna kuri laika uzgesinta kol klaida dingsta ir vel dega

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2438: 2014 Sausio 29, 21:22:55 »
Nu labas rytas.Jei dedi FL sviesu bloka dingsta soniniai posukiai,nes pas FL jie veidrodziuose.O juos ten valdo jau duru blokai :goodboy:
Galima nekeist tu sviesu bloku, ir viskas veikia kaip oem, su prigesimu. O del posukio tada netaip supratau turbut:D pagalvojau parasei jog FL su DRL nera posukio faroj :bedantis Nedasupratau  ;)

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2439: 2014 Sausio 29, 21:25:06 »
Esme tame kad tie leidau veikia. SvieciA.  Bet kai ilgai laikai paspaudes stopa tada nustoja degti ir nebesviecia daugiau tol kolneuzgesini masinos ir nepabuna kuri laika uzgesinta kol klaida dingsta ir vel dega
Tada bus taip kaip as ir sakau. Mases negauna pakankamos
Nusiimk fyske rytoj ir pamatysi padegusius kontaktus ;) , juos galima valyt, dar folijos kisa :-] , o geriausia keist. Pino Nr: N90684505  ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 29, 21:29:47 sukūrė Nerkis »

Neprisijungęs FonZero

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2440: 2014 Sausio 29, 21:28:52 »
Galima nekeist tu sviesu bloku, ir viskas veikia kaip oem, su prigesimu. O del posukio tada netaip supratau turbut:D pagalvojau parasei jog FL su DRL nera posukio faroj :bedantis Nedasupratau  ;)
Visko pasitaiko (+) Man labiau idomu pasidare ka tu turejai omeny sakydamas kad nekeiciant sviesu bloko padaryt kadveiktu LED kaip priklauso su prigesimu? :think: Nes pries 4 men tai buvo labai aktualu bet tokios info nei nete nei Audi centre neradau...
O del galiniu faru tai ten amzina beda su apdegusiu minusiniu fiskes pinu.Nera pakankamos mases,todel ir klaidas meta ir gesina ledukus....

Neprisijungęs Spiritless

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2441: 2014 Sausio 29, 21:30:31 »
Man kartais ir fog klaida meta tai speju bus ta pati problema. Dekui reikes paziureti

Neprisijungęs FonZero

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2442: 2014 Sausio 29, 21:34:08 »
Tada bus taip kaip as ir sakau. Mases negauna pakankamos
Nusiimk fyske rytoj ir pamatysi padegusius kontaktus ;) , juos galima valyt, dar folijos kisa :-] , o geriausia keist. Pino Nr: N90684505  ;)
Sito pino keitimas pades jei tik jis isdeges.Jei ir faros pinai isdege teks keisti faros dangteli-lempuciu laikikli.

Neprisijungęs Spiritless

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2443: 2014 Sausio 29, 21:35:30 »

Sito pino keitimas pades jei tik jis isdeges.Jei ir faros pinai isdege teks keisti faros dangteli-lempuciu laikikli.

Dangteli keiciau nepadejo dangtelis sveikas o fyskes kazkaip neapZiurejau

Neprisijungęs FonZero

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2444: 2014 Sausio 29, 21:38:51 »
Tai jau nelabai ka beliko keisti ten be to pino :D

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2445: 2014 Sausio 29, 21:39:06 »
Man labiau idomu pasidare ka tu turejai omeny sakydamas kad nekeiciant sviesu bloko padaryt kadveiktu LED kaip priklauso su prigesimu?

Man toks zmogelis perdare, kai pirkau lempas, kas konkreciai padaryta nelabai supratau, tik maciau kad viduj neoriginaliai ten tokiu kaip kondensatoriu prijungta, po 3 vienoj lempoj, nu vien zo nesusigaudziau ka jis ten subure. bet veikia 100%, ir pajungiant reikejo papldomai drl uzmaitint, ir viskas ten.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 29, 21:45:22 sukūrė Nerkis »

Neprisijungęs FonZero

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2446: 2014 Sausio 29, 21:42:50 »
Nu tai cia jau burimas gaunasi kaip ir pas mane dabar. :bedantis: O as bandziau zmogui paaiskinti kaip tvarkingai darosi :goodboy:

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2447: 2014 Sausio 29, 21:44:52 »
Tvarkingai lab brangiai gaunas  :D .

Neprisijungęs milteliai

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2448: 2014 Sausio 29, 21:51:00 »
Man toks zmogelis perdare, kai pirkau lempas, kas konkreciai padaryta nelabai supratau, tik maciau kad viduj neoriginaliai ten tokiu kaip kondensatoriu prijungta, po 3 vienoj lempoj, nu vien zo nesusigaudziau ka jis ten subure. bet veikia 100%, ir pajungiant reikejo papldomai drl uzmaitint, ir viskas ten.

Ziurek kad tik masina nesudegtu po tokiu lempu :) Kam frankensteinus daryt... nenustebciau jei koks ant c6 bandytu c7 prieki ar gala privirint :)
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 29, 21:54:21 sukūrė milteliai »

Neprisijungęs FonZero

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2449: 2014 Sausio 29, 21:54:04 »
As dabar paprasciau padariau.:smoke: Panaudojau DRL kontroleri is kitaisku DRL'u (8-)