Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1434592 kartus)

Neprisijungęs razor0817

• Įrašai: 152
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #2375: 2014 Sausio 24, 19:32:55 »
moku moku naudotis paieska....bet kaip ta valanti cd prasukt man nedasyla ? (z)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2376: 2014 Sausio 24, 19:33:07 »
Ne ta turejau omeny.Buna kad buna isdege to laido plokstele kur prie pacio starterio sukasi.Irgi labai itakoja kurimasi tai.

O, reikes paziureti, nes itartina, kad jeigu akumas mirtu jis jau sekancius kartus visai nepasuktu, o cia dusta dusta bet tamposi.Ant pavasario gal ir prisiruosiu :-)

Neprisijungęs FonZero

• Įrašai: 739
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2377: 2014 Sausio 24, 19:43:05 »
Ant pavasario neliks poreikio,nes lengviau kursis :D
moku moku naudotis paieska....bet kaip ta valanti cd prasukt man nedasyla ? (z)
Siaip idejus kompakta dvd-rom'as iskart sukti diska pradeda.O geriausia isardyti ir normaliai issivalyti. :goodboy:

Neprisijungęs Dmitrij001

• Įrašai: 777
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2378: 2014 Sausio 24, 20:00:56 »
sveiki klubeciai,nupirkau allrouda ir isminiau i reisa,db negaliu atidaryt ji.uzrakinta su signalke ir pasedo visiskai akumas.Spinoj kojikes nera,prasisuka laisvai db,o bagazine be spinos. Gal turit kokiu minciu kaip ja atrakint?  :think:   (H-)

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2379: 2014 Sausio 24, 20:09:47 »
Pliusa paduok masinai, skaiciau lyg ir and generatoriaus paduoda, na kazkas tokio, na jei lab klystu pataisys mane  :bedantis:

Neprisijungęs Dmitrij001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2380: 2014 Sausio 24, 20:13:42 »
Pliusa paduok masinai, skaiciau lyg ir and generatoriaus paduoda, na kazkas tokio, na jei lab klystu pataisys mane  :bedantis:

ta irgi skaiciau.kad puse isardik ir + paduot. bet lb salta lauke kad gulet po masinos, yra gal kitu budu greitesniu?

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2381: 2014 Sausio 24, 20:17:49 »
Nu jei masina negyva ir spynute prasisuka, ka tu jai dar gali padaryt  (H-) :think: , jei paciam salta ieskok kas uz pinigus padarys  (8-)

Neprisijungęs MrCyBoRg

• Įrašai: 766
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2382: 2014 Sausio 24, 20:30:39 »
Pasidalinkit savo patiritmi su variklio temperatura siom dienom :)
as vis nerimstu :goodboy:

Vienu zodziu jei vaziuot ramiai.. (iki 1.5-2k rpm) tai per 5-7 km pakyla iki 70 lapsniu (pagal spidometra)
Tada palikau uzvesta masina ir isejau.. po kokiu nepilnu 10 min atejus stovinti vietoj masina jau zemiau 70 rodo..

tada vaizuoju.. uzkyla iki 90.. lekiu i aplinkeli.. greitis 100 viskas ok.. nekrenta tempe.. kelias i ikalne veda.. tada per tokius sodus ten 70-80  ir da rnuokalne.. vel pakrenta kazkiek zemyn tempe.. tik gaziuko vel 90.. ff

Nejau ir pas jus taip reaguoja? :V
realiai vaiuzojant kad ir 120 trasoj laiko tempe be problemu.. tik ridant krenta... sustojus ir stovint krenta :V

ziuret jau termostata ar nesiparint :D

kokie jusu pasteejimai.. realiai kamsciuose nestoviu.. sviesoforu mazokai.. :)

Neprisijungęs Dmitrij001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2383: 2014 Sausio 24, 20:32:04 »
Nu jei masina negyva ir spynute prasisuka, ka tu jai dar gali padaryt  (H-) :think: , jei paciam salta ieskok kas uz pinigus padarys  (8-)

snekejau db su draugeliu, sake megink per posuki ant sparno + paduot,gal paviks atgaivint atidarimuj. bet cia jau ryt meginsiu.posukis issiima lengvai pas tu c6.

Neprisijungęs Dmitrij001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2384: 2014 Sausio 24, 20:45:15 »

pas ta allrouda 3.0dizelis automatas,tai norma ka stovi ka vazioji 90 ligei. bet paziuresiu dar

Neprisijungęs milteliai

• Įrašai: 165
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2385: 2014 Sausio 24, 21:41:12 »

Vienu zodziu jei vaziuot ramiai.. (iki 1.5-2k rpm) tai per 5-7 km pakyla iki 70 lapsniu (pagal spidometra)
Tada palikau uzvesta masina ir isejau.. po kokiu nepilnu 10 min atejus stovinti vietoj masina jau zemiau 70 rodo..

tada vaizuoju.. uzkyla iki 90.. lekiu i aplinkeli.. greitis 100 viskas ok.. nekrenta tempe.. kelias i ikalne veda.. tada per tokius sodus ten 70-80  ir da rnuokalne.. vel pakrenta kazkiek zemyn tempe.. tik gaziuko vel 90.. ff

Nejau ir pas jus taip reaguoja? :V
realiai vaiuzojant kad ir 120 trasoj laiko tempe be problemu.. tik ridant krenta... sustojus ir stovint krenta :V

ziuret jau termostata ar nesiparint :D

kokie jusu pasteejimai.. realiai kamsciuose nestoviu.. sviesoforu mazokai.. :)

per tuos salcius tai negreit uzkyla, bet kai uzkyla tai stovi 90 kaip ikalta ir kamsciuose, neduodant aprkovos

Neprisijungęs milteliai

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2386: 2014 Sausio 24, 21:45:47 »
man taip per salcius ryte ismeta klaida, kad nedega papildomas stop zibintas, po darbo kai oro temperatura pakyla nebemeta klaidos  ff

Neprisijungęs minde1979

• Įrašai: 19
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2387: 2014 Sausio 24, 22:08:40 »
man taip per salcius ryte ismeta klaida, kad nedega papildomas stop zibintas, po darbo kai oro temperatura pakyla nebemeta klaidos  ff

universalas??man mete pries salcius :D
autodata raso kad dazna beda laiduose

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2388: 2014 Sausio 24, 22:14:33 »
sveiki klubeciai,nupirkau allrouda ir isminiau i reisa,db negaliu atidaryt ji.uzrakinta su signalke ir pasedo visiskai akumas.Spinoj kojikes nera,prasisuka laisvai db,o bagazine be spinos. Gal turit kokiu minciu kaip ja atrakint?  :think:   (H-)
Tikrai nera bagazineje spyneles? Pa sedana yra pakavota prie numerio apsvietimo lempeckos, pas avant nezinau, bet paieskok...

Neprisijungęs milteliai

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2389: 2014 Sausio 24, 22:17:02 »
universalas??man mete pries salcius :D
autodata raso kad dazna beda laiduose

Universalas :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2390: 2014 Sausio 24, 22:23:00 »
reikia isimti zibinta ir tvarkytis kontaktus, fyske. Tas pats ir pas mane ir pas dauguma nutiko buvo, yra, arba bus. Pats vis delsiu tai padaryti, nes beda tik gausiai lyjant, o tas rudenį buvo retai.

Neprisijungęs milteliai

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2391: 2014 Sausio 24, 22:28:34 »
reikia isimti zibinta ir tvarkytis kontaktus, fyske. Tas pats ir pas mane ir pas dauguma nutiko buvo, yra, arba bus. Pats vis delsiu tai padaryti, nes beda tik gausiai lyjant, o tas rudenį buvo retai.

vasara gal reiks galvot isardyt, bet berods ten ne taip lengvai issiima :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2392: 2014 Sausio 24, 22:46:50 »
kojele spynoj tik rankenelei skirta, spyna neturi jokiu kojeliu, tad ten standus troselis pasuka, tik va nezinau ar mechaniskai rakina, ar elektronika tai padaro.
Senu masinu atrakinimo metodu yra daug, gali pamaitinti akuma per kokia lempute, tas tiesa, cia biskiuka kitaip gaunasi, kai viskas valdoma per CAN linijas, procus ir kruvele elektronikos.. Na nesu bandes, bet kiek abejoju ar su posukiais pavyks, manau greiciau mastyk kaip kapota atsidaryti, ten pas daugeli yra gnybtai prikurimui, per ka ir uzmaitinsi.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2393: 2014 Sausio 24, 22:49:20 »

vasara gal reiks galvot isardyt, bet berods ten ne taip lengvai issiima :)
nesu ardes dar, breziny skamba paprastai, o kas be jo arde tikrai keikėsi ir lauze.

Neprisijungęs Dmitrij001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2394: 2014 Sausio 24, 23:24:04 »
Tikrai nera bagazineje spyneles? Pa sedana yra pakavota prie numerio apsvietimo lempeckos, pas avant nezinau, bet paieskok...

Draugelis turi sedana, pas ji yra ta spina bagazinei,universalo kitas draugelis irgi spina turi,bet cia visi a6\c6. O pas mane nieko nera,rankinele ir 2 zibintai numeri apsvest.

Bajorai, ryt meginsiu kazka suburt.Arba posukis,arba lisiu po masina + kabint ant starteriaus. Kapota atidarinet krapstus ir sunkokas darbas.pas c5 buvau atidares isemes groteles,o cia jau nelb ka beisimsi,bamperi nenuimsi,tik viska sulauzisi.Langu dauzit irgi kazkaip :-/,nors kaip paskutinis variantas.Bet pagalvojau, rankinele kapoto stovi tokioi vietoj,neatidarus duru neiseis pakelt ja.Bet galima bus ilist i bagazine prie akumo.Belekokiu atveju dosiu zinot ryt kas gavos.arba taip arba sudeginsiu ka nors tfu tfu tfu :smoke: visem bus turbut naudinga info ateiciai :)

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2395: 2014 Sausio 25, 00:17:04 »
jei bandysi imti posukio lepute ir jungtis tai net nebandyk, nepavyks. reikalingas pliusas 30 grandineje.
 Ape spyna bagazineje as ir kalbu C6. Pas avant nera?

Neprisijungęs FonZero

• Įrašai: 739
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2396: 2014 Sausio 25, 02:20:08 »
Jei apatines motoro apsaugos nera tada paprasciausias variantas atsigulti ir prikabinti maitinima prie starterio.Jei yra tai manyciau tada pigiausias variantas - skambutis avariniam atidarymui.Bus koks 100 litu bet ir stiklai sveiki ir elektronika nesupleskinta :V

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2397: 2014 Sausio 25, 07:44:11 »
O per kur avarine iseis, nes kaip suprantu rakta turi zmogus, tik kad jis nerakina, gal ta troseli iseme kuris jungia rakto spyna su masinos spyna.
Turetu but kur avarinis elektros pamaitinimas vis tiek.

Neprisijungęs MrCyBoRg

• Įrašai: 766
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2398: 2014 Sausio 25, 08:57:48 »

As esu keites zibinta stabdziu universalui :)
Kai pirkau nesviete. (kartais sviesdavo)
Pardavejas nupirko nauja. 200lt audi centre.
Islupau sunkiai, beet tik del to, kad info nepasieskojau :goodboy:
Isiema jis per 10 sekundziu kai zinai :D
Aisku dar yra reikalas nuardyti visas plastmases ff
Ten dregmes prisirinke ir oksiduojasi kontaktas.
Perkant zibinta ir dave nauja fiske kontaktu, nes sake sena galesiu ismesti. Taip ir buvo :D

Tai dabar turiu atliekama zibinta. Jam laidus elektrikas prilitavo vietoj fiskes tai bus amzinas.
Gal kam reik :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2399: 2014 Sausio 25, 09:18:05 »
O per kur avarine iseis, nes kaip suprantu rakta turi zmogus, tik kad jis nerakina, gal ta troseli iseme kuris jungia rakto spyna su masinos spyna.
Turetu but kur avarinis elektros pamaitinimas vis tiek.

Turi jie ten visokiu nesamoniu, kapota atidaro pakise oro pagalves, po truputi kelia iki jiems reikalingas tarpas atsiranda, duris taip pat , kur aisku atsirakina is vidaus, virsutine stoike atsargiai atlenkineje ir t.t. Tik vat del 100 lt as abejoju ar uzteks (-)