kiek S8 d2 turi kraut generatorius kai viskas tvarkoje ?? pas mano uzvesta masina viskas isjungta, prie akumuliatoriaus rodo krovima 13.8 , ijungus sviesas ir peciuka krenta iki 13.6 , o jei sujungiu viska , sedynes sildomas, priesrukines maga, sviesas ir ttt, tai 13.4 krauna tai yra blogai taip ??? dabar galvoju ar negali buti man srauto matuokles ir gazo sklendes klaidos atsiranda del sroves trukumo, nes nebeuztenka ?? klaidose raso per didelis itampos suolis. nutekejimu kabelyje nera nes is generatoriaus tas pats iseina, generatoriu buvau isemes, apvijos nepramustos , dacikas kur angliukai statos geras, tiltai nepramusti bet mates kad pakaite kazkokie buvo tai mintis kyla ar imanoma kad generatoriui pasilus tie tiltai nebefunkcionuoja todel mazai krauna ?? klaida atsiranda dazniausiai neisio nei is to apsukos pradeda pulsuot nuo 800 iki 1200 kartais pasoka iki 2400 rpm, tuomet kai apsukos pulsuoja isiziebia abs lempele ir antipraslydimo.. bmw kiek girdejau kai taip nutinka reiskias sroves nepakanka , o kaip audi modeliuose net neisivaizduoju.