Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1235447 kartus)

Neprisijungęs ogimeras

• Įrašai: 1004
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #5150: 2010 Rugsėjo 30, 04:46:06 »
vyrai is kur gaut purkstuku audi s4 2,2 t s4power nebeturi  :-{
pirkt yra :) parsiust galima :)

uz 100 lt 5vnt?
uz tiek galiu pasakyt kur tau eit :D
o tu parodyk kas daugiau moka uz standartinius audi purskalus, vienas pazystamas uz dyka atidave, kitas irgi, kitas pirkosi uz 150lt.....cia jau vaikine nevietoj lazdavojiesi, o tas kur 500-ius nusipirko, stokinius i siuksliu deze ismete, jei nori net supazindint galiu, idomu i akis galesi pasipizdavot?
jei tau tai atrodo pyzdavojimas gali nueit pas galvos gydytoja :) yra kas perka taip kad atsipalaiduok.. ir ne uz 100lt jei ka.

Taigi kiek laiko buvo skelbimas ir tik praejusia savaite tenupirko, nei auksas tie purkstai nei slamstas, o man asmeniskai kiek nutuokiu isvis vieno tereikia tad manau teks atiduot kazkam tuos paskutinius baltinius  :-{

Neprisijungęs deifisas

• Įrašai: 200
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5151: 2010 Rugsėjo 30, 20:45:42 »
pirmiausiai tikrinciau turba, voztuvu mandzetai, velenu mandzetai, siaip kazkur nutekejimas, tepaliniai ziedai.... manytau as taip.
O kaip patikrinti turba ar neleidzia?
AAn'ams
Kai bus variklis ikaites, išsuk liambda jei pasipils mėlyni dūmai (na tepaliniai) tikrai nesupainiosi - labai didelė tikimybė kad per turbinos ašelę leidžia. Priežastys gali būti įvairios, bet viena iš jų kyla variklyje slėgis. Dėl ko taip darosi teks pačiam pasiraust.  :)
 Ašelių klibinimas labai labai nepatikimas būdas. Turėjau turbiną kurios karštosios mentelės buvo nuėstos ir leido tepalą litras į savaitę, ir ji tikrai tikrai neklibėjo.

Neprisijungęs Martux

• Įrašai: 95
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5152: 2010 Rugsėjo 30, 20:55:37 »
pirmiausiai tikrinciau turba, voztuvu mandzetai, velenu mandzetai, siaip kazkur nutekejimas, tepaliniai ziedai.... manytau as taip.
AAn'ams
Kai bus variklis ikaites, išsuk liambda jei pasipils mėlyni dūmai (na tepaliniai) tikrai nesupainiosi - labai didelė tikimybė kad per turbinos ašelę leidžia. Priežastys gali būti įvairios, bet viena iš jų kyla variklyje slėgis. Dėl ko taip darosi teks pačiam pasiraust.  :)
 Ašelių klibinimas labai labai nepatikimas būdas. Turėjau turbiną kurios karštosios mentelės buvo nuėstos ir leido tepalą litras į savaitę, ir ji tikrai tikrai neklibėjo.
Siandien paklibinau asele, tai kliba aukstyn-zemyn (nezymiai). Bet va pastebejau toki dalyka, numovus nuo bov'o slanga ir pagazavus spjaudo tepala is bov'o. Cia is turbinos tie tepalai?

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5153: 2010 Rugsėjo 30, 23:08:31 »
AAn'ams
Siandien paklibinau asele, tai kliba aukstyn-zemyn (nezymiai). Bet va pastebejau toki dalyka, numovus nuo bov'o slanga ir pagazavus spjaudo tepala is bov'o. Cia is turbinos tie tepalai?
siandien specialiai klibinau restauruotos turbinos asele, tai ji salta turejo radialini laisvuma koki 1mm, taip kad tai yra normalu

Neprisijungęs geduxaz

• Įrašai: 415
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5154: 2010 Spalio 01, 00:21:15 »
pastebejau ir as kad atsalus orams, ypac ziema uzvedus ismeta melyno dumo debesiuka. siltai to nera. vozt gumeles pakeistos.. cia jau ziedam blogai? salti buna susitrauke ir nenuvalo tepalo?

Neprisijungęs Idealistic

• Įrašai: 309
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5155: 2010 Spalio 01, 09:34:49 »
nerodo greičio, apsukų, visi davikliai irgi be gyvybės ženklų, atuochekas ir nerodo. tik posūkiai dega, apšvietimas, klima ir t.t. veikia.. audi s4 2,2t kame bėda ? :V

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5156: 2010 Spalio 01, 10:02:12 »
motor saugikliai  :V

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5157: 2010 Spalio 01, 10:27:54 »
siandien specialiai klibinau restauruotos turbinos asele, tai ji salta turejo radialini laisvuma koki 1mm, taip kad tai yra normalu

radialinis tai cia koks ? kai i sonus juda ?

i sonus asis judet kazkiek gali, esme, kad isilginio laisvumo asies negali buti ir tai yra nenormalu.

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5158: 2010 Spalio 01, 10:38:07 »

o sita is kurio galo bovo spjaudo (speciau, kad is slegines slangos puses, nes ten tepalai daznai turbut sutinkami) ? kazi cia alsuoklynas negali prisidet prie sito reikalo ?  ?!?

Neprisijungęs ogimeras

• Įrašai: 1004
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5159: 2010 Spalio 01, 12:18:19 »
Kame gali buti beda? pradejo tepala valgyti ir rytais uzkurus ismeta melyna duma ?!? kazkaip daznokai reikia dapilineti

gumeles mes duma tada kai : nesvarbu siltas ar saltas, pagazuojuoji ir atleidus gaza (akseleratoriu) tada ismeta melyna duma. visa kita jau link turbinos ir ziedu. bet seip jeigu visa laika stebejai duminguma pas save, na ir jei su oro filtru vazinejai(ne su akmenu gaudykle-sportiniu filtru uz 40lt) ziedai greitai nesudyla, greiciausiai turbinike kazka leidzia. o del klibinimo, turiu k26 turba pas svae garaze pasmetes, praktiskai nekliba, tai kiba ledas :D o is tikro tepalai i duslerke kibirais bega :D diagnoze- persalus ;) 

Neprisijungęs Martux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5160: 2010 Spalio 01, 16:51:08 »

o sita is kurio galo bovo spjaudo (speciau, kad is slegines slangos puses, nes ten tepalai daznai turbut sutinkami) ? kazi cia alsuoklynas negali prisidet prie sito reikalo ?  ?!?
Spjaudo is slegines puses, kai bov'as atsidarineja...

Neprisijungęs Martux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5161: 2010 Spalio 01, 16:56:03 »
Kame gali buti beda? pradejo tepala valgyti ir rytais uzkurus ismeta melyna duma ?!? kazkaip daznokai reikia dapilineti

gumeles mes duma tada kai : nesvarbu siltas ar saltas, pagazuojuoji ir atleidus gaza (akseleratoriu) tada ismeta melyna duma. visa kita jau link turbinos ir ziedu. bet seip jeigu visa laika stebejai duminguma pas save, na ir jei su oro filtru vazinejai(ne su akmenu gaudykle-sportiniu filtru uz 40lt) ziedai greitai nesudyla, greiciausiai turbinike kazka leidzia. o del klibinimo, turiu k26 turba pas svae garaze pasmetes, praktiskai nekliba, tai kiba ledas :D o is tikro tepalai i duslerke kibirais bega :D diagnoze- persalus ;) 
O turbinai daro diagnostika? Tarkim as ja islupu ir atgabenu i turbo servisa. Nebus taip, kad ji sveika, bet meistrai sakis restauruoti reikia. Juk malonumas nepigus...o pats vizualiai nematau ar ji leidzia

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #5162: 2010 Spalio 01, 17:18:51 »

radialinis tai cia koks ? kai i sonus juda ?

i sonus asis judet kazkiek gali, esme, kad isilginio laisvumo asies negali buti ir tai yra nenormalu.
Pas mane ant k24 yra šioks toks išilginis laisvumas, bet turba tvarkingai pučia, prie overboost'o 1,6 BAR :V Tepalų neryja, dūmo nemeta, tai nemanau, kad čia labai nenormalu ?!?

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5163: 2010 Spalio 01, 21:20:43 »
nu as sakau, ka as zinau ir kaip man pasakojo turbo serviso zmogas, o jusu reikalas tiket ar ne ;)

gal mazai dar juda :) pas mane jau neblogai juda, o pucia normaliai :) beje gerai papjauscius ir dumint pradeda, veliau nustoja ir tai kalta turba bent jau pas mane...

Neprisijungęs Martux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5164: 2010 Spalio 01, 21:37:21 »
O turi kokios itakos leidzianti tepalus ar klebanti asele slegiui?

Neprisijungęs Idealistic

• Įrašai: 309
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5165: 2010 Spalio 03, 16:17:40 »
vyrukai, žaliųjų ežerų šrotelio tel nr gal galit pasidalinti ? dėkui  :)

Neprisijungęs boogalooo

• Įrašai: 662
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5166: 2010 Spalio 03, 17:04:35 »
vyrukai, žaliųjų ežerų šrotelio tel nr gal galit pasidalinti ? dėkui  :)

autogide ju skelbimu pilna 860670888

Neprisijungęs boogalooo

• Įrašai: 662
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5167: 2010 Spalio 04, 20:21:29 »
gal zinot kas smulkiau apie matini coupe/s2? sian eisiskiu pl. uzmatytas

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5169: 2010 Spalio 05, 13:23:44 »
O kam siųst, jei LT jų pilna, kaina dvacokas.

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5170: 2010 Spalio 05, 13:30:08 »

Nereikia į tą kainą ebay žiūrėt. Įdėjau belekokį, kad tik vaizdas būtų. O man su atsiuntimu, tai kainuoja pigiau nei dvacas.

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5171: 2010 Spalio 05, 15:30:50 »

Nereikia į tą kainą ebay žiūrėt. Įdėjau belekokį, kad tik vaizdas būtų. O man su atsiuntimu, tai kainuoja pigiau nei dvacas.
O jie tamsintu kazin turi? Man atrodo toks pat eina ir c3 :V
Man reiktu pasikeist :V

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5172: 2010 Spalio 05, 15:32:51 »

yra tamsintų truputį, yra visiskai juodų. Yra tokių kaip minėjau su paprastom lemputėm, diodais, apvalių formų ir panašiai :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5173: 2010 Spalio 05, 15:48:46 »

Jų yra kokių tik nori, o eina tokios pat net pas golfą II ;)

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5174: 2010 Spalio 05, 15:50:57 »

Jų yra kokių tik nori, o eina tokios pat net pas golfą II ;)
tai as nuo golfo ir pirkau ;)
Ten hardcoru su LED ar kitom nesamonem tai palieku mazochistam :D