Karštas variklis moka paklynyti pirmą užvedimo abarotą, tačiau ne visada taip nutinka, tai aplamai priklauso ir nuo tepaliniu ziedu stovio, tad uzsikirtimai gali net ir nesijausti, kitam gali ziauriai jaustis, kitam tik kartais ir t.t.
Galimai saliūra patenka į tepalą kas puikiai suprantama nepadeda tepimui, tad galimas alyvos lygio kylimas (matosi kas kelis tūkstančius km arba greičiau), tačiau to galime ir nematyti, nes visi varikliai daugiau ar maziau "valgo" tepalus, tad tas ant to iseina.
Isimk purkstukus, nuvesk i zapyski (jei patys stendo neturite) ir patikrink pusktukus. Testus atlieka tik su sandariais purkstukais, jie cia rankas jau atkale, nes vezes jiems siu purkstuku tuntus ir prudus, tad daug kalbeta, daug visko mate ir patyre - rimti meistrai su patirtimi, be to uz 1vnt mokesi 15lt o ne kaip kitur ~30-40lt ir dar kefyras nesamoniu pripasakos.
Jei purkstukai bus sandarus, galima nusiraminti ir lengva gaida ieskoti kad ir voztuvo bedos, tačiau ispeju - po siu patikru 99proc apima finansine depresija
Tad turi unikalia proga mano terorija sugriauti

jei taip bus - is mano puses bonka. Jei mano teorija pasitvirtina - bonka is tavo puses