Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1525710 kartus)

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3009
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #4100: 2014 Rugpjūčio 26, 22:53:29 »
kuri? 2,4 dujinta?
Taip, ir nieko nevaziuos
Zinau kas tokia turi, meto begius ir 12 pila

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4101: 2014 Rugpjūčio 26, 23:05:37 »
Nu aš mišriai važinėjau, gavosi 13 dujų, mieste 15 ir daugiau gal net. Varomas vienas ratas ir dorčylka :D Visvien mažiau nei 2.7 :)

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4102: 2014 Rugpjūčio 27, 00:44:29 »
yra "vaziavimas" kitaip sakant vilkimasis, proto p.. ir gazo pedalo pirstu galiuku lietimas, ir yra vaziavimas kai duodi prasraca varikliui (aa) Tai idomu kaip jus ten su tom 13 litriuku dujyciu susisuktumet vaziuodami kaip zmones?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4103: 2014 Rugpjūčio 27, 08:17:16 »
Vakar su 4.2 dujinta 247kw teko pavazineti, pries sedant seiles tyso, nes visad save griauziau kodel pirkau 3.0tdi kai dar buvo galima pirkti 4.2 ne FSI. Bet matomai senstu, keiciasi smegenys, tad supratau kad vistik nera blogai tas dyzelis ir dabar jei rinkciausi, kazi ar lysciau vel i dujas. Naujesnes kartos dyzeliai ne taip jau blogai ir dirba, turi prabangesniu galvos skausmu, bet savo atpirkti moka (y)
Tad jei man rupetu eko sanaudos imciau tik 2.0tdi ir chipuociau sekancia diena.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4104: 2014 Rugpjūčio 27, 08:21:57 »
Vakar su 4.2 dujinta 247kw teko pavazineti, pries sedant seiles tyso, nes visad save griauziau kodel pirkau 3.0tdi kai dar buvo galima pirkti 4.2 ne FSI. Bet matomai senstu, keiciasi smegenys, tad supratau kad vistik nera blogai tas dyzelis ir dabar jei rinkciausi, kazi ar lysciau vel i dujas. Naujesnes kartos dyzeliai ne taip jau blogai ir dirba, turi prabangesniu galvos skausmu, bet savo atpirkti moka (y)

Verti susimastyti tokias žinutes rašydamas, taip staigiai žmonės nesikeičia, sakyk ką vakar gėrei ar šiandien rūkei :-]

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4105: 2014 Rugpjūčio 27, 08:25:35 »
Senstu gal... :-/
Tiesiog vakar save pagavau kitaip mastant, pats nustebau, kaip pakeite poziuri metai laiko ant dyzelio tupint :-]

Aisku, viskame savos bedos, privalumai ir galvos skausmai su pinigines ašaromis :D bet sekanti masina bus dyzelis ir autonominiu sildymu. Dyzeliui ziema tai didelis plusas.

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4106: 2014 Rugpjūčio 27, 10:29:17 »
yra "vaziavimas" kitaip sakant vilkimasis, proto p.. ir gazo pedalo pirstu galiuku lietimas, ir yra vaziavimas kai duodi prasraca varikliui (aa) Tai idomu kaip jus ten su tom 13 litriuku dujyciu susisuktumet vaziuodami kaip zmones?
Ką žinau, išvažiavau į autostradą ant  160-170, tada Molėtų rajonė važinėjau, pagreitėjimai ir miesteliai vėl autostrada. Normaliai važiavau. Jeigu vienu ratu varoma mašina būtų su triptronic, nė negalvojęs bučiau ėmes avtomatą, bet gal ir sąnaudos vienu litru didesnės būtų  :think: Vistiek būtų įdomu su 2l tdi pavažiuoti ir palyginti su 2.4.Visgi šis motoras yra silpniausias iš benzų.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Rugpjūčio 27, 10:31:15 sukūrė AuG3 »

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4107: 2014 Rugpjūčio 27, 16:18:39 »
Ką žinau, išvažiavau į autostradą ant  160-170, tada Molėtų rajonė važinėjau, pagreitėjimai ir miesteliai vėl autostrada. Normaliai važiavau. Jeigu vienu ratu varoma mašina būtų su triptronic, nė negalvojęs bučiau ėmes avtomatą, bet gal ir sąnaudos vienu litru didesnės būtų  :think: Vistiek būtų įdomu su 2l tdi pavažiuoti ir palyginti su 2.4.Visgi šis motoras yra silpniausias iš benzų.

Niekad  nevazinejau su stockiniu 2.0 tai negaliu kazko pasakyt :)

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4108: 2014 Rugpjūčio 27, 16:35:32 »
Kadanors pravažiuosiu ir pateiksiu pastebėjimus :) Nors manau 2.4 vandenis už 2.0tdi
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Rugpjūčio 27, 16:38:06 sukūrė AuG3 »

Neprisijungęs OO7

• Įrašai: 128
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4109: 2014 Rugpjūčio 27, 17:07:16 »
Na mano stilius toks ir yra, kad viršyju max iki 20 km/h leistiną greitį. Nuo sankryžų draginu jau labai retai, ir tai tik su C6, su BNW jau atsidraginęs, kai buvau bravūriškas jaunuolis. Be to, pusė kelio užmiestyje, ne viskas mieste. Bet labai panašiu režimu C6 vs BNW gaunasi 10 dyzelio vs 12 bezdalų.
Dabar padauginkit is pinigų ir suprasit kas yra kas.
Apie žiemą ir kaifą nekalbam, abi pusės vėl turi savo argumentų. Grynai finansai.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4110: 2014 Rugpjūčio 27, 17:42:48 »
O kur patikimumas? Kiek pazystamu turejo dujas, tai visi vargo, nors ta neige. Tai dirba ant duju, nedirba ant benzo, tai atvirksciai.. Reguliuot tada varo. Gal cia senuju technologiju bedos, bet zinau, kad duju nedeciau ne uz ka ir nesvarbu ka jos ten siulo.

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4111: 2014 Rugpjūčio 27, 18:21:26 »
Sveiki, reik MMI 3G nuimti serviso intervalus nuo displejaus, uzteks tik skydelyje nuimt varnele nuo ''service reminders'' ar dar reik kur lyst?

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4112: 2014 Rugpjūčio 27, 18:23:27 »
Manoji Audi 80

turi minty apie senus matorus su senom netiesioginem dujom?

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4113: 2014 Rugpjūčio 27, 18:24:05 »
O kur patikimumas? Kiek pazystamu turejo dujas, tai visi vargo, nors ta neige. Tai dirba ant duju, nedirba ant benzo, tai atvirksciai.. Reguliuot tada varo. Gal cia senuju technologiju bedos, bet zinau, kad duju nedeciau ne uz ka ir nesvarbu ka jos ten siulo.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4114: 2014 Rugpjūčio 27, 18:33:25 »

Tikrai taip, kalba apie 2001-2003m automobilius, nezinau kokias ten dujas susideja, bet vargsta :) Naujieji fsi ir benzu nelabai vaziuoja, tai ka jau kalbet apie dujas :bedantis:

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4115: 2014 Rugpjūčio 27, 18:51:13 »
Na mano stilius toks ir yra, kad viršyju max iki 20 km/h leistiną greitį. Nuo sankryžų draginu jau labai retai, ir tai tik su C6, su BNW jau atsidraginęs, kai buvau bravūriškas jaunuolis. Be to, pusė kelio užmiestyje, ne viskas mieste. Bet labai panašiu režimu C6 vs BNW gaunasi 10 dyzelio vs 12 bezdalų.
Dabar padauginkit is pinigų ir suprasit kas yra kas.
Apie žiemą ir kaifą nekalbam, abi pusės vėl turi savo argumentų. Grynai finansai.
bet nejaugi perkant 165kw V6 TDI trilitrį tu tikėjaisi su automatu ir quattro pilti 6-8ltr :think: Juk pilnas internetas gamintojo deklaruotu sanaudu (H-)
Koks variklis tureto bmw sakei 2,8? Jis V6? Kokia deze? koks masinos svoris? Koks sukimo momentas to BMW ir kiek iki simto gamintojas jam duoda?

Matai, as esu susireguliaves dujas kai su 4,2 telpu i ~14 duju, tik matai, uzsuktas duju riebumas kenkia varikliui, nuo daugiau gazo jungia bendza, bet finale duju mazai valgo, tad primakliuoti geras kuro sanaudas kitu sąskaita tikrai galima (+) Bet tai yra nenormalu ir niekam to nesakau, nes iprastai rydavo 18ltr, o sakydavau 20ltr kad siaip ramiau visiems budavo.

Neprisijungęs OO7

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4116: 2014 Rugpjūčio 27, 19:22:20 »
bet nejaugi perkant 165kw V6 TDI trilitrį tu tikėjaisi su automatu ir quattro pilti 6-8ltr :think: Juk pilnas internetas gamintojo deklaruotu sanaudu (H-)
Koks variklis tureto bmw sakei 2,8? Jis V6? Kokia deze? koks masinos svoris? Koks sukimo momentas to BMW ir kiek iki simto gamintojas jam duoda?

Matai, as esu susireguliaves dujas kai su 4,2 telpu i ~14 duju, tik matai, uzsuktas duju riebumas kenkia varikliui, nuo daugiau gazo jungia bendza, bet finale duju mazai valgo, tad primakliuoti geras kuro sanaudas kitu sąskaita tikrai galima (+) Bet tai yra nenormalu ir niekam to nesakau, nes iprastai rydavo 18ltr, o sakydavau 20ltr kad siaip ramiau visiems budavo.
Variklis 2.8i, prieš porą metų pradėjo po truputį mėgti tepalą. Dėžė - steptronic, virš 600 kkm, niekas nedaryta, dar veikia puikiai.
Sukimo momentas 280 NM, pas Audi vos ne dvigubai daugiau. Iki 100 km/h deklaruojama per 8.8 s su automatu.
Svorio nežinau, bet tikrai sunki karvė, kelią laiko labai gerai, valdosi puikiai. Garso izoliacija gerokai geresnė nei Audi (draugas buvo sakęs, netikėjau).
Kas dėl Audi sąnaudų - žinojau, kad chebra pila tiek, bet galvojau, kad aš ramus šoferis ir man tiek nereiks

Neprisijungęs OO7

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4117: 2014 Rugpjūčio 27, 19:25:47 »
Man atrodo tu iš tos chebrytės, kur prieš 15 metų BNW forumuose rėkė, kad „dyzelis traktoriams, dujos viryklėms, o benzinas mašinoms“. O paskui gražiai apvertė plokštelę.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4118: 2014 Rugpjūčio 27, 19:30:04 »
Man atrodo tu iš tos chebrytės, kur prieš 15 metų BNW forumuose rėkė, kad „dyzelis traktoriams, dujos viryklėms, o benzinas mašinoms“. O paskui gražiai apvertė plokštelę.

Ne, as uz dyzeli visada buvau :) ir niekur nerekavau.

Neprisijungęs OO7

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4119: 2014 Rugpjūčio 27, 19:37:19 »
Ne, as uz dyzeli visada buvau :) ir niekur nerekavau.
Tada good boy

Neprisijungęs Nec

• Įrašai: 1939
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4120: 2014 Rugpjūčio 27, 20:50:08 »
Sian isbandziau S4 4.2 benza dujinta automata, tai labia patiko. Savininkas sake kad 20 ltr duju ima.

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4121: 2014 Rugpjūčio 28, 21:36:30 »
Sveiki, koks rekomenduojamas ET r16 ratams?

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3009
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4122: 2014 Rugpjūčio 28, 21:39:48 »
ant c6 r16 zadi deti?

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4123: 2014 Rugpjūčio 28, 21:41:22 »
standartinei pakabai ir priklauso r16  (+)
gamintojas et35 deda ant r16, o kuo didesnis r tuo didesnis et pgl audi , kaip pvz r19 jau et48 priklauso, tik niekas taip nededa, :-] baisiai ziurisi taip sulinde
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Rugpjūčio 28, 22:03:14 sukūrė Nerkis »

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4124: 2014 Rugpjūčio 28, 22:13:02 »
Blm vieni ratai ET42 yra, baisoka kad didelis ET.
L8 -  žiemai, žiemai žiūriu :bedantis: