Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1460727 kartus)

Neprisijungęs dim2on

• Įrašai: 1286
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #3650: 2014 Birželio 15, 21:39:03 »
Issitrina, sakau as buvau atjunges kai myztukus reikejo isimti.
DPF'o pas tave nera :) (y)

Neprisijungęs arciss0

• Įrašai: 572
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3651: 2014 Birželio 15, 21:45:27 »
 ff :smoke:

Neprisijungęs TDIkas

• Įrašai: 159
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3652: 2014 Birželio 16, 17:33:55 »
Kas turit facelifta, faros su LED. Kaip buna parasyta ant faros, kad nenupirkt anglisko varianto?

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3653: 2014 Birželio 16, 19:09:14 »
Gal kas nuiminėjot c6 prefacelift žibinto stikliuką? turiu vieną atliekamą žibintą, gal sakau eitų kaip nors stikliukus žibintų sukeisti, nes sveikame žibinte neveikia keli LED :V

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3654: 2014 Birželio 16, 19:16:26 »
speju bus gerai :goodboy: Klijuojant sutruko, tai nuimant dar didesne tikimybe. Trapus plastikas :) Bandyk sildyt, tik nepersistenk.. Kitas budas galvoju pjaut plastika ir klijuot, tik tiek, kad issitrauktu visi viduriai.

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3656: 2014 Birželio 16, 19:57:01 »
speju bus gerai :goodboy: Klijuojant sutruko, tai nuimant dar didesne tikimybe. Trapus plastikas :) Bandyk sildyt, tik nepersistenk.. Kitas budas galvoju pjaut plastika ir klijuot, tik tiek, kad issitrauktu visi viduriai.
Jo, šitą variantą irgi apsvarsčiau, kad išpjauti vidurius ir ar ledus perlituoti ar išvis ištraukti ir kitą juostelę įkišti. Žodžiu, vargu ar ka pirks suskilinėjusią, tai reikia ne tik stiklą bandyti atkaitinti bet ir papjaustyti  :V   :smoke:
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Birželio 16, 19:59:08 sukūrė AuG3 »

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3657: 2014 Birželio 16, 19:59:35 »
Gal kas nuiminėjot c6 prefacelift žibinto stikliuką? turiu vieną atliekamą žibintą, gal sakau eitų kaip nors stikliukus žibintų sukeisti, nes sveikame žibinte neveikia keli LED :V
HOWTO FULLY OPEN AUDI A6's HEADLIGHTS (by exLEDSHOP.com)

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3658: 2014 Birželio 16, 20:03:16 »
Cia manau apie galine ejo kalba :think:

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3659: 2014 Birželio 16, 21:15:56 »
aa galbut, perskaiciau led ir apie priekines faras iskart pagalvojau  :bedantis:
bet vistiek graziai nenuimsi ten, pjaustyt, ar kaitint reikes vistiek.

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3660: 2014 Birželio 16, 22:24:20 »
Bet tai retas atvejis perdegę LED, tačiau turiu ant ko pabandyti. Kurią dieną prisiruošiu ir ardysiu, bus foto ;)

Neprisijungęs dim2on

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3661: 2014 Birželio 17, 13:51:28 »
pipl patarkit ka keisti, regulioti, kapoti? :-{ užkniso iki negaliu :(
problema: durys sunkios užsidaro labai lengvai, pasipriešinimo beveik nėrą. Keleiviai! kaip pi** trenkia ...
Bandžiau priveržt #5 pažymėta šešiakampi, nepadeda. Keisti #2, #7?

kaip pas jus?  :-/

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3662: 2014 Birželio 17, 14:23:01 »
Ir kaip tavo paveiksliuką padidinti? Dėk į forumą nuotraukas, arba kokiu kitu būdu, kad eitų normaliai žiūrėti, o ne žlibinti mikronais :D
O šiaip reguliuojasi kilpa esanti ant kėbulo, į kurią spyna ir užsirakina.

Neprisijungęs dim2on

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3663: 2014 Birželio 17, 14:33:24 »
Ir kaip tavo paveiksliuką padidinti? Dėk į forumą nuotraukas, arba kokiu kitu būdu, kad eitų normaliai žiūrėti, o ne žlibinti mikronais :D
O šiaip reguliuojasi kilpa esanti ant kėbulo, į kurią spyna ir užsirakina.
http://www.iauto.lt/images/cache/VAG_GraphicsData/d/aa/daa5dad78dcb81f42007afc718b5bbb0-480x658.gif
aš manau problema kitoje pusėje duru, ten kur vyriai  :V
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Birželio 17, 14:40:37 sukūrė dim2on »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3664: 2014 Birželio 17, 14:54:56 »
Tada pakeisk, tuo pačiu ir kilpą pasireguliavęs sutvarkysi duris :)
Nežadu įrodinėti, tačiau yra 101 kartų paprastesnis kelias. Nematau aišku tavo durų, bet jei kilpa yra per toli nuo durų užrakto (gilyn link salono) tau reikia stipriai trenkti durimis, kad užraktas pasiektų kilpą. Plius tavo duris stabdo gumos, todėl trenkti reikia dar labiau. Nori testo? Nusiimk gumą aplink duris - pamatysi ar reikia trankyti ;)

Tiesiog jei tokią pirkai (čia klausimas) tai buvo mušta ir nesureguliuotos durys, arba daugiau nesireguliuoja, nes nebeužtenka eigos. Tau reikės žvaigždutės rakto, ta kilpa atsiveržus juda į visas puses. Negi sunku atleisti 2 varžtus, ar lengviau pirkti visus vyrius? :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3665: 2014 Birželio 17, 15:04:48 »
Pirmiausiai tai tą kilpą iš viso nusuki, tada uždarinėdamas duris žiūri kuri vieta priglunda pirmiausiai, ar nėra detalės kuri įsiremia pirmiau , o tik paskui visas kitas duru plotas. Dažniausiai būna blogai pastatytas lango rėmas, jis reguliuojasi atskirai. Kai patikrinsi šitą dalyka, plius dar durų aukštį, bus galima toliau ką nors patarti.

Neprisijungęs dim2on

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3666: 2014 Birželio 17, 15:06:46 »
Tada pakeisk, tuo pačiu ir kilpą pasireguliavęs sutvarkysi duris :)
Nežadu įrodinėti, tačiau yra 101 kartų paprastesnis kelias. Nematau aišku tavo durų, bet jei kilpa yra per toli nuo durų užrakto (gilyn link salono) tau reikia stipriai trenkti durimis, kad užraktas pasiektų kilpą. Plius tavo duris stabdo gumos, todėl trenkti reikia dar labiau. Nori testo? Nusiimk gumą aplink duris - pamatysi ar reikia trankyti ;)

Tiesiog jei tokią pirkai (čia klausimas) tai buvo mušta ir nesureguliuotos durys, arba daugiau nesireguliuoja, nes nebeužtenka eigos. Tau reikės žvaigždutės rakto, ta kilpa atsiveržus juda į visas puses. Negi sunku atleisti 2 varžtus, ar lengviau pirkti visus vyrius? :D

Oj, kiek daug, ačiu. Gal neteisingai paklausiau, gal neteisingai supratai. Durys užsidaro labai lengvai, nereikia trankyt. Užtenka jas lengvai stumtelėt kad užsidarytu. Problema tame kad juos labai smarkiai paleidžia, ir joks mechanizmas juntamai ju nepristabdo.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3667: 2014 Birželio 17, 15:07:14 »
Nors nesigilinau, bet kai ardžiau C6 duris, langų reguliavimo skardelių/plokštelių nebuvo, kaip kad anksčiau :think:
Gal kaip kitaip reguliuojasi, jei iš vis reguliuojasi. Nesigilinau, nes nereikėjo, bet kad nebuvo to standartinio būdo reguliuoti tai tikrai :bedantis:

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3668: 2014 Birželio 17, 15:09:14 »
Oj, kiek daug, ačiu. Gal neteisingai paklausiau, gal neteisingai supratai. Durys užsidaro labai lengvai, nereikia trankyt. Užtenka jas lengvai stumtelėt kad užsidarytu. Problema tame kad juos labai smarkiai paleidžia, ir joks mechanizmas juntamai ju nepristabdo.
gal duru gumos pas tave visai suplotos, nes pagrindinis stabdis buna duru apvadines gumos. Tas vyris labiau atidarytu duru laikiklis, nei stabdis uzdarant.
Gal tuomet ta kilpa per daug i isore istumta, gal pabandyk ja gilyn pastumti, zinoma pries tai Only patarimus padares ;)

Neprisijungęs dim2on

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3669: 2014 Birželio 17, 15:10:14 »
Iš paveiksliuko matosi kad eina regulioti rema. beje durys visos taip lengvai užsidarineja. tai ir klausimas kaip pas jus? mane jau užp*** pavargau sakyti  "tik netrenk"

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3670: 2014 Birželio 17, 15:12:50 »
Reiškias aš taip pat blogai supratau, bet visiems problema kai blogai užsidarinėja, bet , kad per gerai  (wow)  Lieka viena išeitis, paklausk pas mikriukų vairuotojus kur jie gauna tuos lipdukus "netrenkti durų"  :D

Neprisijungęs Ugnė.

• Įrašai: 189
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3671: 2014 Birželio 17, 15:13:06 »
man atrodo jos ir turi lengvai uzsidaryti, pas mane desimt cm praverus ir jas paleidus jos uzsidaro, manau problema pas tuos kas jas tranko  (+)

Neprisijungęs Ugnė.

• Įrašai: 189
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3672: 2014 Birželio 17, 15:13:51 »
Reiškias aš taip pat blogai supratau, bet visiems problema kai blogai užsidarinėja, bet , kad per gerai  (wow)  Lieka viena išeitis, paklausk pas mikriukų vairuotojus kur jie gauna tuos lipdukus "netrenkti durų"  :D

:bedantis:

Neprisijungęs pushokas

• Įrašai: 208
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3673: 2014 Birželio 17, 16:05:30 »

Jei keleiviai kartojasi, manau pora zodiniu pasaktinimu turetu padet, jei nepadeda manau fizines pamokos tokios kaip lengvos "zuvys" gerai istringa i atminti, laikui begant turetu ismokt irt suprast, kad tai jau ne GOLF II ar LADA, ir duru trankyt nereikia. Kolega dar minejo lipdukus manau ir pades :D, Aisku cia visa tai juoku forma nepriimk uz rimta, bet  mane ir tokie keleiviai erzina, aiskink neiskines..

Neprisijungęs filse

• Įrašai: 102
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3674: 2014 Birželio 17, 16:07:01 »
pas mane irgi labai jos trankosi :D