Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1460814 kartus)

Neprisijungęs arciss0

• Įrašai: 572
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #3525: 2014 Birželio 09, 14:04:35 »
Minde davė numeri vieno vlado, tai ir meete sakė ka ten geras, skaitinėjau googlei apie ji tai daug teigiamų atsiliepimų.  (y)

Neprisijungęs arciss0

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3526: 2014 Birželio 09, 14:08:51 »
Nu dėkui.  :goodboy: (y)  bet užklausė ir pasimečiau sakau nežinau :-]  na tada galės patikrinti. 25lt vnt tikrinimas, jei jis išima tai 30-40lt, nu ėmiau grubei 40lt vnt 240lt gaunasi jei pats imu lauk 90lt susitaupo, bet nežinau kažkaip bijaus imti, nes klausiau kiek užtruktu tai sakė gali būti ir 1h gali ir visą dieną jei užkepe o per prievarta lupti negali. dar vakar žiūrinėjaus kaip ten išsiimti tai priėjimai tai kąą žinau  :think: (H-)  nelabai patogūs manau. Bajorai kiek tu laiko trukai išimti juos pirmą kartą?

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3527: 2014 Birželio 09, 14:10:38 »
Na aš šiauliuose kai PD turėjau niekur nebetvarkiau, tik kaune normalus meistrai, normali iranga. Nes cia tiems vietiniams kai paduodi paskui tie remontai dar brangesni patampa.. Vietiniai moka nebent sena 66kw degima pareguliuot ir dirza pakeist, o su naujesniais speliojimo budu dirba
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Birželio 09, 14:12:28 sukūrė Karolis080 »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3528: 2014 Birželio 09, 14:15:41 »
Nu dėkui.  :goodboy: (y)  bet užklausė ir pasimečiau sakau nežinau :-]  na tada galės patikrinti. 25lt vnt tikrinimas, jei jis išima tai 30-40lt, nu ėmiau grubei 40lt vnt 240lt gaunasi jei pats imu lauk 90lt susitaupo, bet nežinau kažkaip bijaus imti, nes klausiau kiek užtruktu tai sakė gali būti ir 1h gali ir visą dieną jei užkepe o per prievarta lupti negali. dar vakar žiūrinėjaus kaip ten išsiimti tai priėjimai tai kąą žinau  :think: (H-)  nelabai patogūs manau. Bajorai kiek tu laiko trukai išimti juos pirmą kartą?
Kaune patikrinimas 10-15Lt 1 purkštuko, bet yra ir kas po 30-40lt užsiprašo :D
Jei AUDI centras visus 6 purkštukus išėma, įdeda, suriša per ~2val, tai išėmimas trunka daugiau, nei du kartus mažiau laiko ir tai yra tiesa.
Tad jei ardome mašiną tvarkingai, nelaužome, apsiardome aplinkui, kad būtų patogus priėjimas, tikrai 1val per akis.

O kodėl jis negali lupti per prievartą tai tikrai nesuprantu? Jei prikempa, tai per varinę tarpinę kuri remiasi į variklio bloka, bei gali laikyti dvi plonytės gumytės. Tai kas čia nutiks kad lups? :think: Ar jis ilgai glostys kol purkštukas pats išlys :-]

P.s. manau, kad meistras pirmą kartą kiš nagus prie tokio variklio, tai gal geriau pats tai daryk, bus saugiau, patikimiau, nei kad ant tavęs testuosis žmogus :D
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Birželio 09, 14:18:04 sukūrė Bajoras »

Neprisijungęs arciss0

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3529: 2014 Birželio 09, 14:16:07 »
Karoli, nu bet tas meistriukas tai manau geras jei mindezas davė jo nr man, ir kiti visi sakė varyti tik pas ji, nes dyzva ir dyzstopas tai ten halturina, skaitinėjau atsiliepimus apie tuos servisus tai juos reikia apeiti. o tas meistras sakė ka pd niekur šiauliuose niekas ir netikrina tik camon rail.

Neprisijungęs arciss0

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3530: 2014 Birželio 09, 14:19:07 »
Kaune patikrinimas 10-15Lt 1 purkštuko, bet yra ir kas po 30-40lt užsiprašo :D
Jei AUDI centras visus 6 purkštukus išėma, įdeda, suriša per ~2val, tai išėmimas trunka daugiau, nei du kartus mažiau laiko ir tai yra tiesa.
Tad jei ardome mašiną tvarkingai, nelaužome, apsiardome aplinkui, kad būtų patogus priėjimas, tikrai 1val per akis.

O kodėl jis negali lupti per prievartą tai tikrai nesuprantu? Jei prikempa, tai per varinę tarpinę kuri remiasi į variklio bloka, bei gali laikyti dvi plonytės gumytės. Tai kas čia nutiks kad lups? :think: Ar jis ilgai glostys kol purkštukas pats išlys :-]

Nežinau.. :):) Tik dabar sprendžių ką daryti pačiam imti lauk, ar jam duoti imti lauk. Nors dabar ir niaukias lyg ir lys o stogo virš galvos neturiu, viską daraus daugiabučio kieme. (8-)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3531: 2014 Birželio 09, 14:25:22 »
Teisingai bajoras pastebejo, kaip visad pasakomas kazkoks kosmosas, ale visa diena gali uztrukt, prikempa mat :D As tau tikrai net nesakau i dizvas varyt ir pan, ten net antro golfo jauciu nevaryciau, profkiniai susirinke :) Varyciau kaunan tavo vietoje :) Man asmeniskai tas meistras nepatiko del savo poziurio ir kalbu :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3532: 2014 Birželio 09, 14:26:56 »

P.s. manau, kad meistras pirmą kartą kiš nagus prie tokio variklio, tai gal geriau pats tai daryk, bus saugiau, patikimiau, nei kad ant tavęs testuosis žmogus :D

Nenustebk kada servise pamatęs purkštuką su telferiu užkabintą, arba kai dviese ant variklio užlipe bele kokio svorio ir dydžio atboiniką paėmę purkštuką išmušinėją :D Būna ne vieną dieną laiko užmerkę, kartais ir savaitę :-)

Neprisijungęs arciss0

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3533: 2014 Birželio 09, 14:30:19 »
Nu reiks eiti imti lauk, nes sakė jei atveži tai greit patikrina, o jei mes imam tikrai greit nesigaus. tai manau reiks eiti imti lauk ir viskas gal nepasidarysiu problemų.  :think:  Ryt gal ir nuvežti patikrai jei išimsiu šian visus.  :-]

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3534: 2014 Birželio 09, 14:34:31 »
Nu svarbu varztu kokiu i vidu neprimesk..  :D :D

Neprisijungęs arciss0

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3535: 2014 Birželio 09, 14:35:34 »
Tik mastau kas mane nuvež iki kairių.  :think:  Karoli gal tu galėtum ar užsiėmęs dirbsi?  :)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3536: 2014 Birželio 09, 14:42:34 »
Tik mastau kas mane nuvež iki kairių.  :think:  Karoli gal tu galėtum ar užsiėmęs dirbsi?  :)
Darbe.. Treciadieniui kokiam lin kvakaro galeciau manau

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3537: 2014 Birželio 09, 15:06:52 »
Nenustebk kada servise pamatęs purkštuką su telferiu užkabintą, arba kai dviese ant variklio užlipe bele kokio svorio ir dydžio atboiniką paėmę purkštuką išmušinėją :D Būna ne vieną dieną laiko užmerkę, kartais ir savaitę :-)
Na tikiu kad būna visko, nesu aš daug iminėjęs myžtukų kitų modelių, bet kelioms 3,0tdi esu išiminėjęs. Praklibini į šonus, rankomis išsiima, aišku jėgos reikia. Sriegio čia jokio niekur nėra, tad kaži ar dažnai šioms V6 reikia telferio :bedantis: bet gal :-]

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3538: 2014 Birželio 09, 15:13:48 »
Nu reiks eiti imti lauk, nes sakė jei atveži tai greit patikrina, o jei mes imam tikrai greit nesigaus. tai manau reiks eiti imti lauk ir viskas gal nepasidarysiu problemų.  :think:  Ryt gal ir nuvežti patikrai jei išimsiu šian visus.  :-]
Nieko ten blatno, bet yra viena vieta, tad nepradėk ardyti, kol nesugalvosi kaip atsukti saugiai kuro padavimo į myžtuką. Aš pirkau ilgą galvą ir išpjoviau šoną galvos, kad eitų atsukti. Galima žinoma ir su raktu sukti, bet jei praslys ir nulauši kuro grįžtamąjį - rūkysi :goodboy:

Grįžtamojo vamzdeliai nusiima labai paprastai, matysi kepurėlę, ji pasikelia į viršų ir atpalaiduoja fiksatorius, toliau nusiima labai lengvai ;)
Žodžiu jei bus neaiškumų - skambink.

Neprisijungęs FonZero

• Įrašai: 739
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3539: 2014 Birželio 09, 20:45:44 »
Nieko tame labai sudetingo nera.Galima ir su paprastu raktu visus atsukti,tik reikia su protu ir atsargiai sukti.Ir apgalvoti kaip rakta detis.
Beje kiek esu sitiems motorams lupes purkstukus tai nei vienas nebuvo uzkepes ant tiek kad su ranka neitu jo islupti is lizdo.Ir neprisidaryk papildomo darbo (kaip as sau pasidariau pirma kart imdamas :bedantis: )- neimesk purkstuko laikiklio verzles i motora :D

Neprisijungęs arciss0

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3540: 2014 Birželio 09, 21:38:50 »
Nu purkstukai maiseli vaziuojam namo su viesuoju transportu.  :)
Viskas sklandziai issiarde tik su bajoro konsultacijom, jam dekingas labai.
Ryt vaziuosiu tikrinti.
O apie ardyma tai jo baisiausia buvo tas dvi verzles atsukti ir isimti jas saugiai, ka neikristu i bloka net prakaitas begdavo sukant. Baisiausia bus jas susukti, visa kita jau gerai.  ;) tik viena saiba varine liko viduje reikes kazkaip atsargiai isimti.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3541: 2014 Birželio 09, 21:43:56 »
Toks magnetinis įrankis (arba lankstus) yra ne tik nepamainomas pagalbininkas, bet be jo net nedrįstu eiti prie variklio, nes kaip tyčia kas nors turi įkristi :D
Labai gerai su juo ir varžtus uždėti, juos nuimti, pagauti, ištraukti... O kainuoja keliolika lietuviškų :)

Neprisijungęs arciss0

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3542: 2014 Birželio 09, 21:48:10 »
Nu jo zinau toki dalyka.  ;) tai gal reikes nusipirkti ryt pries surinkima, bijau rezultato po patikrinimo ka sakys.

Neprisijungęs FonZero

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3543: 2014 Birželio 09, 21:51:38 »
Lankstus patogiau.Turiu abu variantus,bet ir jie nepadejo tada :-{ Verzle prie magneto prisikabino,o pats magnetas prie varzto.To pasekoje keliant verzle nukeliavo vidun :O Teko prie to paties ir voztuvu dangteli nusikelti teko kad paziuret kaip motoras sutvertas :-]

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3544: 2014 Birželio 09, 21:55:32 »
eina sau, užjaučiu :goodboy: :D Man taip nutiktų, tai turbūt motoro pažiūrėjimas profilaktiškai kapitalke pasibaigtų :-]

Neprisijungęs arciss0

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3545: 2014 Birželio 09, 22:09:01 »
Nu bijau aš dabar kai jas prisukti reikės, nenorėčiau ka man taip atsitiktu, padiek Dieve ka taip nenutiktu.  :H (-) (wow)
O dabar toks klausimas, jei ten jiems kažkas negerai jie pareguliuoja ką ten reikia, ar čia tik patikrinimas ir viskas, jie nei nesireguliuoja praplovimai nepadeda kaip yra?  :think:

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3546: 2014 Birželio 09, 22:52:07 »
Nesireguliuoja ir nesiplauna, o susidevi ir isdyla. Tavo purkstukas dirba iki 1600bar ar 1800bar slegio, tai nuostabi plovykla :)

Neprisijungęs FonZero

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3547: 2014 Birželio 09, 23:09:43 »
BMK motorai dirba ant 1600bar slegio (h)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3548: 2014 Birželio 09, 23:16:33 »
Arcis jei reiks transporto padet susipirkt kazka, treciadieni link vakaro gali kreiptis, pagelbesiu  ;)

Neprisijungęs arciss0

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3549: 2014 Birželio 09, 23:23:28 »
Tai žodžiu jei kažkas ne taip bus tik KEITIMAS. kitko nieko nepadarysi.  ff :V