Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1434454 kartus)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #2350: 2014 Sausio 24, 15:30:24 »
Su pakrovimu kazkokia fiognia su jomis. As irgi kroviau visa para akuma. Pirma ant prikurkes gnybto, po 24 val. rodo 10 proc, amperazo nuo pakrovejo nebeima. Tada atjungiau akumo klema, pakroviau atjungta akuma tiesiai ant gnybtu. Idejus vel rodo 10 proc, bet vedasi. Tada palikau dirbti varikli, kol parode 100 proc, po nakties uzsivede puikiai.
P.S. patiktink ta prikurkes gnybta po kapotu, jei jis yra, kaip sakiau pas mane ten blogas kontaktas uzspaudime buvo. Sutvarkiau, rytais vedasi kaip nauja. Dar ant keleivio lanzerono galo variklio mase patikrink, gal prisukta ant dazu.

Pirmas veiksmas ir buvo patikrinti ta varzta :-] Viskas ten gerai :think: Nesuprantu kaip akumas neprasuka, bet ir krovimo neima, pries tai jis kitoje auto sukdavo kuo puikiausiai. Man jau itarimas , gal prie starterio nera kontakto.
o akumas originalus idetas? Gal pakankamai pro sona su nustatymais akumo, nes neatitinka nei talpa, nei starterine... Seip jei bludyja ir kas abydniausia - balamutina kitus kompus.

Is kur ta prabanga :-] Paskutintu metu akumai per masinas ejo dazniau negu kompas buvo pajungtas, net neisivaizduoju kas ten dabar nustatyta.