As turbut vel pasikartosiu:
Pirkdamas savo A6 klausinejau keliuose Audi specializuotuose servisuose, tiek Kaune tiek Vilniuje ir nei vienas nebuvo girdejes, kad reikia keisti ta grandine. Sako mes ju net neturim ir niekada neesam uzsakineje, net kainos keitimo negalime pasakyti. Jei masina nuvaziavus milijona gal tada reikes keisti ir ar audi ar mb ar bmw jokio skirtumo. Nu sorry, gera dalis mano draugu turi tokias a6 ir niekas net neuzsimine apie ju keitima. Kas kita, jei masina kalta, stumtas variklis ar kazkas panasaus, gal tada kazka keist ir reiketu. Man idomu kiek sio forumo dalyviu yra keite grandines, ar kuriam cia verkiant reikia ja keisti?
prie kiek keiciasi as tiksliai nepasakysiu, tiesiog tvarkiau auto, kurios rida ~320kkm ir kuriant subarska grandines, tai kiekvieno reikalas kiek jis laikys nekeistes itempejus ir grandines ant garbes zodzio, bet logiskai mastant jei barska, reiskia sudile, jei sudile reikia keisti arba laukti kol prasoks grandine, kada tai bus vel gi neaisku. mano manymu, kol nera pasaliniu garsu kad ir kokia rida, grandiniu keist nebutina, bet kazkaip neteko matyti masinos, pas kuria itempejai nekeisti laikytu puse milijono, o ypac pas naujas masinas, juk is principo siais laikais negamina detaliu, kurios butu amzinos