Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1422455 kartus)

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #1676: 2013 Spalio 09, 17:45:34 »
2 whal - antra rusis, brokas
kleine fehler - mazi defektai
leider, keine rechnung - gaila, bet jokiu saskaitu
manau uzteks :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1677: 2013 Spalio 09, 17:51:45 »
blin tokius nusiperki, seip ne taip pasirysti sumai, valio ir tik šmakšts zapadlo naivus per žandą :goodboy:

Neprisijungęs MrCyBoRg

• Įrašai: 766
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1678: 2013 Spalio 09, 18:02:17 »
Na klausimėlis - kiek iš jūsų esate pastebėję, kad tepalo lygis palengva kyla varikyje? :)
arba rekomenduoju tai pastebėti nuo keitimo 5-10k km pravažiavus :)
Vot kai pirkau saviske buvo zenkliai virsh normos.. tiksliau dakuja..
ivardijo kad del dpf gali but tokia kuinia..
nors sake, kad tiek butu tai mazai tiketina.. greiciausiai bus perpilta..
pasikeiciau iskarto tepalus..
kau virs 6K km praminta.. teplao lygis kaip ikaltas stovi ff
dziaugsmo pilnos kelnes :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1679: 2013 Spalio 09, 18:49:45 »
Na tepalo lygis kyla ne seip, tai dyzelis. Joks cia ne DPF.
As kai pirkau max norma buvo. Na maniau taip supyle. Pries keiciant dar +2mm ant matuokles. Na kazkaip nesureiksminau...

Dabar pats keiciausi, supyliau grieztai. Po 6k km mazdaug padaugejo 1,0-1,5ltr tepalo.

Vienintelis paaiskinimas - vel tie purkstukai, nes tepalas papildytas dyzeliu, kuris patenka per nedandarius purkstukus.

Pas viena pazyatma pries kuri laika didejo lygis tepalo, paskui nustojo, taciau purkstuku nekeite, finalas toks - kad tepalus degina tiek, kiek dyzelio davarva tepalan...

Tad va ir dar vienas detektyvas isaiskejo ;) na o is to seka tokios problemos kaip per skystas tepalas, netinkamas tepimas, grandines barskejimas manau ir susijes dalinai bus.

Neprisijungęs MrCyBoRg

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1680: 2013 Spalio 09, 19:56:47 »
NU o man aiskino, kad kai dpf'as yra prie galo ir ji pastoviai bando isdeginti, del pastovaus paildomo kuro padavimo ir jo pertekliaus salera nuseda i karteri.

Tai reliai tavo myztukai turi pilti daugiau saleros, kad tiap atsitiku :V

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1681: 2013 Spalio 09, 20:34:28 »
Saliura ir sudega kai daugiau pila, nes variklis dirba.

O cia per purkstukus uzgesintai prikapsi po biski I cilindra, tas biskis per nakti nuteka zemyn ziedu pagalba, va ir tepale jau dyzelis... Va taip mikro lasas po laso ir kelia tepalo lygi, toliau jau subtilybiu ir proporciju reikalas...

Neprisijungęs FonZero

• Įrašai: 739
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1682: 2013 Spalio 09, 23:05:47 »
Tikra teisybe. Patvirtinu. Audi centras irgi (+)

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1683: 2013 Spalio 09, 23:18:49 »
Tai kiek miligramų ar mililitrų pagal jūsų tokias prognozes prilaša per naktį? Ir pamastymui pasižiūrėkit į kuro slėgio reguliatorių ant reikos.

Neprisijungęs MrCyBoRg

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1684: 2013 Spalio 10, 07:28:01 »
Nu man butent wilno audi centre aiskino, kad del pries mirti DPFo taip atsitinka, kad saliura atsiranda karteryje :V

as ne specas.. tik gandu nesiotojas :-]

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1685: 2013 Spalio 10, 07:46:59 »
Tai kiek miligramų ar mililitrų pagal jūsų tokias prognozes prilaša per naktį? Ir pamastymui pasižiūrėkit į kuro slėgio reguliatorių ant reikos.
Vis dar nesuprantu prie ko cia kuro slegio reguliatorius, jei visose literaturose kalbama apie purkstuku susidevejima prie 200 000km ridos, ko pasekoje jie pradeda tapti nesandarus, tad uzgesinus varikli magistraleje lieka apie 120bar dyzelio slegis.
Per purkstuka pakapsi (nezinau kiek, pamatuoti sudetinga) I cilindra dyzelio. Gal lasas, gal desimt, nezinau, gal pas ka nors islasa viskas, gal pas kita kapsi kol slegis pakrenta iki 60bar.. Bet su laiku nesandarumas dideja - normalu. Paskui pradeda purksti blogai, kalatotis variklis del netolygaus purkstuku darbo, paskui dumai verciasi, paskui jau kai myza - sekantis finalinis varikliui etapas - cilindro islydimas ir ate...

O Audi centro komentaras man nera suprantamas, juolab priestarauja viskam, net ir kitiems audi centrams :) o tai dabar tepalo lygis nekyla pas tave? Tepalu prasisunkimo nesimato? Nes sudeginimo tokio mazo per duslintuva vis tiek nepastebesime be spec technikos. Uzsiveda silta be jokiu variklio pristabdymo?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1686: 2013 Spalio 10, 08:47:34 »
Nu man butent wilno audi centre aiskino, kad del pries mirti DPFo taip atsitinka, kad saliura atsiranda karteryje :V

as ne specas.. tik gandu nesiotojas :-]

Idomus sulyginimas, DPF mirtis ir saliura tepale :-) Juk filtras nepradeda daugiau ar dazniau valytis del jo senumo, yra davikliai kurie tai nustato ir jie tuo paciu matuoja kiekvieno isvalymo normas, ka pats gali puikiai stebeti per diagnostika. Bet del sito tikrai neturetu dazniau valytis ar dar ka. Turejau auto kuri valesi kas savaite, bet apie jokius tepalo normu pakitimus nebuvo snekos.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1687: 2013 Spalio 10, 08:59:43 »
Vis dar nesuprantu prie ko cia kuro slegio reguliatorius, jei visose literaturose kalbama apie purkstuku susidevejima prie 200 000km ridos, ko pasekoje jie pradeda tapti nesandarus, tad uzgesinus varikli magistraleje lieka apie 120bar dyzelio slegis.
Per purkstuka pakapsi (nezinau kiek, pamatuoti sudetinga) I cilindra dyzelio. Gal lasas, gal desimt, nezinau, gal pas ka nors islasa viskas, gal pas kita kapsi kol slegis pakrenta iki 60bar.. Bet su laiku nesandarumas dideja - normalu. Paskui pradeda purksti blogai, kalatotis variklis del netolygaus purkstuku darbo, paskui dumai verciasi, paskui jau kai myza - sekantis finalinis varikliui etapas - cilindro islydimas ir ate...

Tur but prie to, kad pamatuoti kuro slegi pries ir po, po ilgesnio laiko turetu tada buti kazkoks kritimas :think: Sekantis dalykas, jeigu prilasetu tiek, kad jau gautusi, vos ne hidro smugis cilindre, kas nuo tokio kiekio nelabai imanomas ir paprasciausiai ne pristotu , o kuras nuo didesnio slegio sprogtu anksciau, tai tik uzkurimo metu butu keisti garsai ir kitokie simtomai, kas ir beje jeigu islasetu kuras, nusedus slegiui reikoje, pastovejus turetu ne pristoti, o ilgiau nesikurti ir uzsikurus viena puse negraziai dirbti. Kas isiminejot PD purkstukus , istraukus ten i cilindra papuola tikrai nemazas kiekis kuro, bent jau keliasdesimt kartu daugiau negu praleistu nesandarus purkstukas, bet uzkuriant labai retai buna keistas garsas, bet apie kazkoki variklio sustabdyma nebuvo snekos.
Nesu kazkoks motoru meistras, tai mano pastebejimai ir isvados gali buti klaidingos, bet neskubeciau labai pasitiketi gamintoju isleista literatura, o tuo labiau audi centro isvadomis.

Neprisijungęs MrCyBoRg

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1688: 2013 Spalio 10, 09:04:28 »

O Audi centro komentaras man nera suprantamas, juolab priestarauja viskam, net ir kitiems audi centrams :) o tai dabar tepalo lygis nekyla pas tave? Tepalu prasisunkimo nesimato? Nes sudeginimo tokio mazo per duslintuva vis tiek nepastebesime be spec technikos. Uzsiveda silta be jokiu variklio pristabdymo?
Tepala tikrinu kas kokie 2K km.. jau po keitimo pravaziuota virs 6K tepalo lygis identiskas.. niekas nekinta.

Nzn ant kiek tie purkstukai skirasi.. kaip surpantu is ankstesniu diskusiju pa smne jau FL ir purktsukai kitokie. :V

O kas liecia audi centra.. tai pries perkant auto, tai vairau pas juos diagnostikai. JIe ten viska pratikrino ir t.t.
neskaitant keliu smolkemnu buvo irashyta zenkliai perdidelis kiekis tepalo. Net ishtraukus shchiupa norma buvo jau virs plastmases. Tai buvo toks gazdinantis moementas perkant masina. Bet tepalas saliura nesmirdejo ir audi centro meistras sake, kad tiek saliuros privarvet i tepala yra palamai nerealu.. ir greiciausiai tiesiog buvo perpilta  :-{

Tai gi nupirku.. pakeisti tepalai ishkarto ir stebejau aks vyskta. o vyksta tai, akd nieko.. tfu tfu tfu:)

O del DPFo ir saliuros karteryje mano pazystamas motoristas ir gi ta pati patvirtino (+), kad del DPFo buna..

Tai kaip istiesu net nezinau ir sitikro idomu kur yra tiesa.. ir nejaugi vilniaus audi centro meistras tiap kliedi  :xpln: :xpln:

P.S> vedasi puikia.. tiek salta tiek karsta. Trauka viskas puikiai.. jokiu baltu dumu nieko..
gal yra buve kokius 5 kart kai dar neisiles motoras (40-70 laipsniu diapazone)  ir stoviu kamstyej t.y. masina nejuda.  (cia is darbo vaizuoajnt) susipurte labai trumpai motoras motoras.. :V
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Spalio 10, 09:06:41 sukūrė MrCyBoRg »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1689: 2013 Spalio 10, 09:10:23 »
Tai kaip istiesu net nezinau ir sitikro idomu kur yra tiesa.. ir nejaugi vilniaus audi centro meistras tiap kliedi  :xpln: :xpln:

Jie nekliedi, tu net nezinai ju vidines politikos ir tas motoristas ar diagnostikas kokius gauna nurodymus is auksciau, o gyvent visiems reikia, netgi ir audi centrui :-]

Neprisijungęs MrCyBoRg

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1690: 2013 Spalio 10, 09:12:32 »
Jie nekliedi, tu net nezinai ju vidines politikos ir tas motoristas ar diagnostikas kokius gauna nurodymus is auksciau, o gyvent visiems reikia, netgi ir audi centrui :-]

A oka ten jiems gyvent.. as gi ne remontuot pa sjuos vaizavau..
susimokejau tuos kelis simtus uz diagnosti ir ate.. :V
tai ka jie cia ishlos nesuprantu.. o jei ne as tia kitas nusipirktu.. :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1691: 2013 Spalio 10, 09:19:42 »
A oka ten jiems gyvent.. as gi ne remontuot pa sjuos vaizavau..
susimokejau tuos kelis simtus uz diagnosti ir ate.. :V
tai ka jie cia ishlos nesuprantu.. o jei ne as tia kitas nusipirktu.. :D

Pats ir atsakei, juk tu nevaziavai pas Bajora ar garazas tdi, kur diagnostika kelis kartus pigesne ir tikrai ne ka blogesne, o gal net atvirksciai. Tas pats liecia ir detaliu pardavima.
O toki dalyka kaip tepalu padidejimas svieziai nupirktoje masinoje audi centre nepasake, kad tai ne zioplumo ar perpilimo pasekmes, o priedai i tepala, kad variklis graziau dirbtu? :-)

Neprisijungęs MrCyBoRg

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1692: 2013 Spalio 10, 09:26:01 »
Pats ir atsakei, juk tu nevaziavai pas Bajora ar garazas tdi, kur diagnostika kelis kartus pigesne ir tikrai ne ka blogesne, o gal net atvirksciai. Tas pats liecia ir detaliu pardavima.
O toki dalyka kaip tepalu padidejimas svieziai nupirktoje masinoje audi centre nepasake, kad tai ne zioplumo ar perpilimo pasekmes, o priedai i tepala, kad variklis graziau dirbtu? :-)
Manau po 6K km pakeitus tepalus jei tenbutu priedu jau butu pasijaute :D
O snekant konkeciau apie mano pirkini tiap jau gavosi, kad pardavejas pazystamas pasirodo :)
ir dar bendru draugu yra..
tai kai jau su savininku paciu snekejau tas sake, kad viskas tikrai OK..

Priedo ta masina buvo atvaryta jau naksciau i LT ir uzregistruota.. ir jis buvo ja isnuomojes.. ji nujudejo per ta liak i Kroatija ir po miesta.. virs 10k km prasuko.. tai kazkaip del to as pakolkas esu ramus :)
labiau buvau susirupines, kai vietoj saleros buvau benzo prisipyles :-]
bet viskas kaip ir gerai baiges ff

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1693: 2013 Spalio 10, 09:30:04 »
Manau po 6K km pakeitus tepalus jei tenbutu priedu jau butu pasijaute :D
O snekant konkeciau apie mano pirkini tiap jau gavosi, kad pardavejas pazystamas pasirodo :)
ir dar bendru draugu yra..
tai kai jau su savininku paciu snekejau tas sake, kad viskas tikrai OK..

Priedo ta masina buvo atvaryta jau naksciau i LT ir uzregistruota.. ir jis buvo ja isnuomojes.. ji nujudejo per ta liak i Kroatija ir po miesta.. virs 10k km prasuko.. tai kazkaip del to as pakolkas esu ramus :)
labiau buvau susirupines, kai vietoj saleros buvau benzo prisipyles :-]
bet viskas kaip ir gerai baiges ff

Viskas OK. As cia kaip sakoma pagal kiekvieno sugedimo laipsni, taip apie kitus galvoju :-) Tenka daznai bendrauti su turginiais, siaip vezejais , meistrais ir matau kokiais mastabais jie chimicina, tai jau atsiranda tur but toks mastymas, kad taip daro visi :-]

Neprisijungęs MrCyBoRg

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1694: 2013 Spalio 10, 09:34:34 »
nu pirkau is ag motoros..
kol laukiau kol man masina atiduos tai kaip tik bedavojosi man kad pardave tourana.. zmogus jau paliko uzstata..
padirbo pasilo  motoras ir pradeda smagratis barshkes..
tai atidave i remonta.. prie mano akiu nuare jo ten xlopcas.. ir sako.. ne gi dabar atiduosi tokia masina. kad ishakrt remontuot varytu..  :)
tai vat ir nzn..  buna daug ivairiausiu vairantu :)

aisku audi centro zodziai labai idomus  :E

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1695: 2013 Spalio 10, 09:38:30 »
Dėl perdidelio tepalo lygio kemšasi dpf, o ne dėl užsikišusio dpf atsiranda tepalo perteklius.

Kad i cilindrą prilašėtų tiek dyelio, jog hidrosmūgis gautųsi... Iš reikos išlašink kelis miligramus ir reikoj slėgis bus 0 bar. Prie tokio slėgio manau jau niekas nebelaša :) Skystis juk neturi savybės susispaust kaip oras, litro skysčio nesuspausi iki pusės litro. Tad ir sakau pasižiūrėt į kuro reguliatorių, tada suprasit, kad čia kažkokie paistalai dėl hidrosmūgių ir dyzelio tepale.

Neprisijungęs MrCyBoRg

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1696: 2013 Spalio 10, 09:41:57 »
Dėl perdidelio tepalo lygio kemšasi dpf, o ne dėl užsikišusio dpf atsiranda tepalo perteklius.

Kad i cilindrą prilašėtų tiek dyelio, jog hidrosmūgis gautųsi... Iš reikos išlašink kelis miligramus ir reikoj slėgis bus 0 bar. Prie tokio slėgio manau jau niekas nebelaša :) Skystis juk neturi savybės susispaust kaip oras, litro skysčio nesuspausi iki pusės litro. Tad ir sakau pasižiūrėt į kuro reguliatorių, tada suprasit, kad čia kažkokie paistalai dėl hidrosmūgių ir dyzelio tepale.

mano durna galva tai katalyzas kemshasi del per didelio kiekio tepalo..
juk DPFas po katalyzo stovi.. :V
aisku jei katalikui zopa tada r dpf laikas ateina..
ar ne :V

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1697: 2013 Spalio 10, 09:46:13 »
mano durna galva tai katalyzas kemshasi del per didelio kiekio tepalo..
juk DPFas po katalyzo stovi.. :V
aisku jei katalikui zopa tada r dpf laikas ateina..
ar ne :V

Ne.

Neprisijungęs MrCyBoRg

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1698: 2013 Spalio 10, 09:47:33 »
Ne.

kas ne kodel ne uz ka ne :D

juk katalyzas yra ir jis pirmas gauna visa meshla.. cia tike benzui tiek salerai ta pati problema jei tepalo perdaug :V

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1699: 2013 Spalio 10, 09:59:05 »
kas ne kodel ne uz ka ne :D

juk katalyzas yra ir jis pirmas gauna visa meshla.. cia tike benzui tiek salerai ta pati problema jei tepalo perdaug :V

Nesu visazynis, nelabai skaitau technine dokumentacija, tai pradedamas isvedzioti kas kur valo galiu stipriai nusisneketi, bet vadovaujuos logika ir savo turetais faktais, kai turba nuejo ir pradejo leisti tepaliukus, katolikas neuzsikiso, bet dpf valydavosi kas savaite.