Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1240906 kartus)

flex

• Svečias
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #1550: 2009 Sausio 17, 18:47:55 »
Viskas stock. Standartinė filtro dėžė. Bet man keista, kai pagazuoji ir atleidi gazą, tai pučia lauk pro filtro dėžę normaliai. O neturėtų kur kitur tas atliekamas oras nueit?  :O

Neprisijungęs Donatas

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1551: 2009 Sausio 17, 18:51:31 »
nu zinok gal kiaura kokia slanga pas taves ar dar kas apziurek turbinos slanga. pas mane ne garselio neina is oro filtro dezes visas garsas taip nuslopintas kad jomajo , o seniau snypsdavo kaip gyvate

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #1552: 2009 Sausio 17, 18:52:46 »
jeigu sportinis filtras pas tave tai tip ir turi buti :):) pas mane irgi taip buvo , bet kai idejau originalia filtro deze tai nebesigirdi to snypstimo ,jis aisku yra bet pasilieka tas garsas dezeje zodziu praktiskai tylu ramu neber psss :(
As tai jau be to psss turbut nebegaleciau vazineti ff :D

flex

• Svečias
« Atsakymas #1553: 2009 Sausio 17, 18:53:23 »
va, dar įdėjau Wastegate solenoid vožtuvą. Tai blyn, man vistiek neužpučia daugiau negu 1.8 bar pagal kompą (0.8 bar realiai)  :V kas per nesąmonė. Šlangynas lyg ir ok. Èiupinėjau, kur tik galėjau ranką užkišt  :f

Neprisijungęs Donatas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1554: 2009 Sausio 17, 18:56:24 »
vienas zmogus is forumo sake kad s6 aan tiek ir turi pusti 0.8 realiu baru siaip mazdaug . bet kad pas mane 1 bar realu rodo kad uzpucia karts nuo karto . kartais 1.1  ir net buvo uzsokes 1.4 bet netikiu kad tiek galejo stokinis variantas ipust nesamone

flex

• Svečias
« Atsakymas #1555: 2009 Sausio 17, 18:58:39 »
Na tai gali būti. Tiesiog keista, RR'as (iš kurio pirkau eSą) buvo minėjęs, kad 2.2 bar turi borto kompas rodyt  :V o man iki jo trūksta 0.3 bar. O važinėk kaip nori, dugnais ne dugnais, riba yra 1.8. Berods vieną kartą buvo iššokęs 1.9 bar, bet žiauriai trumpai. Negalėjo turbinai kas nutikt per tą laiką, kol be WG solenoid vožtuvo važinėjau?  :V ?!?

Neprisijungęs Donatas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1556: 2009 Sausio 17, 19:01:36 »
kai issiaiskinsi kas bvuo pranesk , ;]

flex

• Svečias
« Atsakymas #1557: 2009 Sausio 17, 19:02:39 »
kai issiaiskinsi kas bvuo pranesk , ;]

na dabar nieko neišsiaiškinsiu. Ir turbūt ryt nieko nebus. Nes mašiną varysiu pas tampytoją, kad pirmadienį pradėtų skardas tampyt :)

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1558: 2009 Sausio 17, 19:14:00 »
Na tai gali būti. Tiesiog keista, RR'as (iš kurio pirkau eSą) buvo minėjęs, kad 2.2 bar turi borto kompas rodyt  :V o man iki jo trūksta 0.3 bar. O važinėk kaip nori, dugnais ne dugnais, riba yra 1.8. Berods vieną kartą buvo iššokęs 1.9 bar, bet žiauriai trumpai. Negalėjo turbinai kas nutikt per tą laiką, kol be WG solenoid vožtuvo važinėjau?  :V ?!?
negalejo :) nes tada turbinai duoda uzpusti pagal mane 0.3bar, na anyway isijungia taupymo rezimas.. :)

flex

• Svečias
« Atsakymas #1559: 2009 Sausio 17, 20:44:54 »
negalejo :) nes tada turbinai duoda uzpusti pagal mane 0.3bar, na anyway isijungia taupymo rezimas.. :)

Jasna :) tik vat dabar nervas ima, kodėl nepakilo slėgis, jomajo. Kaip buvo be to slėgio vožtuvo 0.8 bar, taip ir liko  :-{ šlangynas ok, persukinėjau visur kur galėjau. Hamutus priveržiau kiekvienai šlangai  (z)

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1560: 2009 Sausio 17, 20:59:07 »

Jasna :) tik vat dabar nervas ima, kodėl nepakilo slėgis, jomajo. Kaip buvo be to slėgio vožtuvo 0.8 bar, taip ir liko  :-{ šlangynas ok, persukinėjau visur kur galėjau. Hamutus priveržiau kiekvienai šlangai  (z)
o magnet vintylis kur idejai tikrai geras? pasijunk kompa issitrynk klaidas.. :)

flex

• Svečias
« Atsakymas #1561: 2009 Sausio 17, 21:11:15 »
o magnet vintylis kur idejai tikrai geras? pasijunk kompa issitrynk klaidas.. :)

Na lyg ir veikiantis :V dabar nepasakysiu. Pats pardavėjas žaliuos ežeruos sakė, kad viskas ok su juo :V dabar belieka pasidaryt diagnostiką rimtą, klaidas prasitrint :V gal padės :D

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1562: 2009 Sausio 17, 21:13:45 »
1). Del bovo, pasiziurek ta slanga, kuri ji atidaro vakuumo bagalba. Kaip jis pats pajungtas ? gal atvirksciai  ;) netycia  ? vakuumine slangute pajungta per vamzduka ar tiesiai i isiurbimo kolika. Mano buvo atvejis kai tas vakuuminis metalinis vamzdukas kazkur buvo trukes ir bovoas kaip ir neveike  :V . Teko ta vamzduka paprasciausiai apeiti.
2) koks skirtumas S4 ar S6 vistiek AAN stovi. Taigi slegis turi but 2.2 pagal ECU.
3) paklausyciau Amigos patarimo pasitikrint ECU del klaidu, taip pat ir patikrint pati N75 voztuva ir  dar karta ir darka plonas visas slangutes. Ypac ta kur eina nuo N75 iki wastegate  (+)

cia as taip nuo to pradeciau....  :V ?!? stebuklu gi nebuna  :V
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Sausio 17, 21:15:57 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1563: 2009 Sausio 17, 21:18:03 »
jeigu sportinis filtras pas tave tai tip ir turi buti :):) pas mane irgi taip buvo , bet kai idejau originalia filtro deze tai nebesigirdi to snypstimo ,jis aisku yra bet pasilieka tas garsas dezeje zodziu praktiskai tylu ramu neber psss :(
As tai jau be to psss turbut nebegaleciau vazineti ff :D

as irgi :D :D

flex

• Svečias
« Atsakymas #1564: 2009 Sausio 17, 21:19:32 »
1). Del bovo, pasiziurek ta slanga, kuri ji atidaro vakuumo bagalba. Kaip jis pats pajungtas ? gal atvirksciai  ;) netycia  ? vakuumine slangute pajungta per vamzduka ar tiesiai i isiurbimo kolika. Mano buvo atvejis kai tas vakuuminis metalinis vamzdukas kazkur buvo trukes ir bovoas kaip ir neveike  :V . Teko ta vamzduka paprasciausiai apeiti.
2) koks skirtumas S4 ar S6 vistiek AAN stovi. Taigi slegis turi but 2.2 pagal ECU.
3) paklausyciau Amigos patarimo pasitikrint ECU del klaidu, taip pat ir patikrint pati N75 voztuva ir  dar karta ir darka plonas visas slangutes. Ypac ta kur eina nuo N75 iki wastegate  (+)

cia as taip nuo to pradeciau....  :V ?!?

na tu pasistengei, malačius  (y) :) bovas nejudintas. O pas RR buvo viskas ok. O kas liečia diagnostiką, tai dar palaukt gaus. Visgi dabar kėbulo remontas, po to dažymas. O po to jau galės rimčiau nagrinėtis  ?!?

Pakelsiu iš praeities senąją temą dėl "AFTER RUN PUMP". Pas mane jinai yra ir po pasivažinėjimo lyg ir jautėsi, kad suka antifryzą ratu  ff

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1565: 2009 Sausio 17, 21:22:37 »

cia as taip nuo to pradeciau....  :V ?!?

na tu pasistengei, malačius  (y) :) bovas nejudintas. O pas RR buvo viskas ok. O kas liečia diagnostiką, tai dar palaukt gaus. Visgi dabar kėbulo remontas, po to dažymas. O po to jau galės rimčiau nagrinėtis  ?!?

Pakelsiu iš praeities senąją temą dėl "AFTER RUN PUMP". Pas mane jinai yra ir po pasivažinėjimo lyg ir jautėsi, kad suka antifryzą ratu  ff
tai gerai, kad suka.. :) siaip idomiai ant situ eskiu jeigu atjungi n75 voztuva nepucia turbo.. :) o ant 2.7 biturbo atjungus voztuva valina pa polnyj pragrame... :D ~2bar :D

flex

• Svečias
« Atsakymas #1566: 2009 Sausio 17, 21:24:13 »
Amigosai, klysti :D pučia :D pas mane be šito N75 vožtuvo buvo 1.8 bar pagal kompą (0.8 bar realių)  :D

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1567: 2009 Sausio 17, 21:26:50 »
Amigosai, klysti :D pučia :D pas mane be šito N75 vožtuvo buvo 1.8 bar pagal kompą (0.8 bar realių)  :D
bet tiek kiek reik -  neuzpucia :)

overboost'o metu turi but 2.2 bar. O jei dar tiksliau tai tur but 2.15

beje, zinai kas yra malacius ?  :)

flex

• Svečias
« Atsakymas #1568: 2009 Sausio 17, 21:30:22 »
bet tiek kiek reik -  neuzpucia :)

overboost'o metu turi but 2.2 bar. O jei dar tiksliau tai tur but 2.15

beje, zinai kas yra malacius ?  :)

na iš ten, iš kur aš kilęs, tai šis žodis reiškia - šaunuolis :D tad jei ką pasakiau ne taip, tai nesupraskit blogai :D

o dėl putimo tai joa, pučia, bet neužpučia kiek reiktų :) na nieko, dar ateis šventė į mano kiemą. Padarysim overboost'ą :D

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1569: 2009 Sausio 17, 21:31:16 »
bovas nejudintas.....................

o gal ta bov'a  "bada boom" metu pajudino ??  :D o gal ir WG gavo ??  :D as sakau gal  ;)

o siaip malacius yra arklio..... " kotas" :D jeigu ka :D
bet as neisizeidziau  (-)  :D
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Sausio 17, 21:34:52 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs RR

• Įrašai: 342
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1570: 2009 Sausio 18, 01:10:33 »
kaip ir minejau tie berods 2.2 momentinis buvo  (h)

flex

• Svečias
« Atsakymas #1571: 2009 Sausio 18, 14:01:22 »
WasteGate'ui nieko nenutiko. Subyrėjo tik filtro dėžė :D beje, šiandien toks požymis pastebėtas. Kaip tik daugiau akseleratorių spaudžiu, tai pradeda trukčiot. Toks bajeris, kad nepričiom FUEL CUT'ą daro zaraza  (z) :D

Neprisijungęs RR

• Įrašai: 342
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1572: 2009 Sausio 18, 14:51:18 »
 :V hmmm blem nu fuel cutas nuo ko gali but, kazkaip nesinoretu tiketis  :V

Neprisijungęs Donatas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1573: 2009 Sausio 18, 18:51:56 »
pasiziurek pypkes . man trukciojo is radziu o po to is vis cilindras nebedirbo po keliu savaiciu . pamaciau pypkes visos pramustos buvo zdz , pypkes tikrinciau pirma su zvakem

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1574: 2009 Sausio 18, 19:22:03 »
neoverboostina  :V hm,reiktu pasinagrinet  ?!?