Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1232246 kartus)

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #1525: 2009 Sausio 15, 16:13:58 »
Tai iš to susidarjavascript:void(0);o vaizdas, kad jei jau išmestas tas aušinimas, tai belieka turbo taimerį įsigyt?  :D
mano buvusioj S4 stovėjo turbotaimeris......... kad pirštus užriest
 :D :D :D :D :D :D :D

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1526: 2009 Sausio 15, 16:17:52 »
manyciau kad jei tepalo temperatura uzkaitusi iki ~120-130 laipsniu nuo didelio lekimo,tai after-run-pump siuos atveju nelabai butu ka gelbejusi isvis. Nors klaustuko variantas ziaurokas,ir pilnai tiketinas,vistiek idomu kaip nuolauzos per ic daejo iki isiurbimo  ?!?
Pas mane ji dirbdavo tik per karsta vasaros diena po neblogo pasivazinejimo. Dabar stovi vamzdis. Siaip su galva vazinejant nieko neatsitiks ir be jos,bet megstu kad daiktai butu savo vietose. Vienok 700lt biski daugoka  :V
ten buvo golfas IV su 1,9 tdi piktintu.............ir ten prisiminiau vietoj varikliuko buvo ne vamzdis o webasto pajungta...........
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Sausio 15, 16:27:18 sukūrė Klaustukas »

flex

• Svečias
« Atsakymas #1527: 2009 Sausio 15, 16:24:00 »
Tai iš to susidarjavascript:void(0);o vaizdas, kad jei jau išmestas tas aušinimas, tai belieka turbo taimerį įsigyt?  :D
mano buvusioj S4 stovėjo turbotaimeris......... kad pirštus užriest
 :D :D :D :D :D :D :D

latvijoj http://www.autogauge.lv/index.php?cPath=31&osCsid=27105d58133f77039858b41d35b166ec mačiau irgi visokių :D
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Sausio 15, 16:26:48 sukūrė flex »

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1528: 2009 Sausio 15, 18:44:33 »
Klaustukas --> aisku  ?!? rekia ziuretis ar pas mane ji dirba  :V nors, kad ji ir dirba tai visitiek auto negesinciau po palakstymo - del visa ko. Jei ta pompa pas mane negyva - teks ja isardyt, gal dar eis atgaudyt  Oo) tik reiks dar issiaiskint kada, o gal kuriuo atveju ji isijungia. Jauciu vistiek kazkokis tai daviklis temp. turi but nuo ko priklauso jos isijungimas. O gal visada turi isijungti/veikti.......  :V ?!?

quattre --> as irgi visada uztat, kad masinoje butu tas kas priklauso ir dar daugiau , o ne visokie vamzdziai  (+) tik tuos norus kartais itakoja "popiergaliai"  (z)

Neprisijungęs s4power

• Įrašai: 1370
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1529: 2009 Sausio 15, 18:45:35 »
dabar jau zinosi kad taip gali but  :-] o mechanisko pazeidimo jokio nebuvo.ispradziu trukinejo gofros,keiciau trys po 150lt tada truko apatine,perdariau i ,,samko,, o tada truko ic.

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1530: 2009 Sausio 15, 19:55:06 »
Klaustukas --> aisku  ?!? rekia ziuretis ar pas mane ji dirba  :V nors, kad ji ir dirba tai visitiek auto negesinciau po palakstymo - del visa ko. Jei ta pompa pas mane negyva - teks ja isardyt, gal dar eis atgaudyt  Oo) tik reiks dar issiaiskint kada, o gal kuriuo atveju ji isijungia. Jauciu vistiek kazkokis tai daviklis temp. turi but nuo ko priklauso jos isijungimas. O gal visada turi isijungti/veikti.......  :V ?!?

quattre --> as irgi visada uztat, kad masinoje butu tas kas priklauso ir dar daugiau , o ne visokie vamzdziai  (+) tik tuos norus kartais itakoja "popiergaliai"  (z)

isiskaityk pavadinima - after run pump ;) dirba ji po uzgesinimo,greiciausiai nuo temperaturinio tosolo daviklio.

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1531: 2009 Sausio 15, 22:13:01 »

isiskaityk pavadinima - after run pump ;) dirba ji po uzgesinimo,greiciausiai nuo temperaturinio tosolo daviklio.

nu va... nevisi pasorodo mato diena  (z) aciu   :)

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1532: 2009 Sausio 16, 00:25:43 »
niu va, viskas aiskeja, kas ta pumpa privercia veikt (quattre taip ir minejo  (+) )  .... foto, zinoma, is gerai zinomo puslapio visiems cia   ;) http://www.sjmautotechnik.com/trouble_shooting/cooling.html
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Sausio 16, 00:32:05 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1533: 2009 Sausio 16, 19:43:27 »
after run pump cia kur pazimejau?

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1534: 2009 Sausio 16, 19:56:25 »
taip

flex

• Svečias
« Atsakymas #1535: 2009 Sausio 16, 21:13:50 »
o kokiu būdu patikrint, ar ten bėra gyvybės? tik ardant, ar yra ir kitų įmantrybių?  :V

Neprisijungęs andreika

• Įrašai: 101
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1536: 2009 Sausio 16, 21:18:07 »
o kokiu būdu patikrint, ar ten bėra gyvybės? tik ardant, ar yra ir kitų įmantrybių?  :V
man buvo ta pompa parejus tai as nupirkau is opel omegosuz 50lt pasijungiau ir puikiausiai veikia :)

flex

• Svečias
« Atsakymas #1537: 2009 Sausio 16, 21:19:52 »
man buvo ta pompa parejus tai as nupirkau is opel omegosuz 50lt pasijungiau ir puikiausiai veikia :)

o iš kokių garsų ar požymių nustatei, kad parėjusi? :)

Neprisijungęs andreika

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1538: 2009 Sausio 16, 21:23:14 »
pajungaiu 12v ir ji nerode jokiu givybes zenklu o kai nupirkau ana pajungiau ir puikiausiai sukosi :)

Neprisijungęs andreika

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1539: 2009 Sausio 16, 21:25:18 »
pajungaiu 12v ir ji nerode jokiu givybes zenklu o kai nupirkau ana pajungiau ir puikiausiai sukosi :)

pajungiau 12v ir nerode jokiu givybes zenklu o kai nupirkau ana pajungiau ir puikiausiai sukosi :)

flex

• Svečias
« Atsakymas #1540: 2009 Sausio 16, 21:28:06 »
pajungiau 12v ir nerode jokiu givybes zenklu o kai nupirkau ana pajungiau ir puikiausiai sukosi :)

o omeginis variantas nesiskyrė daug nuo audinio? :V

Neprisijungęs andreika

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1541: 2009 Sausio 16, 21:31:38 »

nzn bet man viskas tiko puikiausiai ir slangu pajungimai ir fyske tokia pat

flex

• Svečias
« Atsakymas #1542: 2009 Sausio 16, 21:34:28 »

aišku :H beje, opel omega dyzelius 2.5 ar 2.2?

Neprisijungęs andreika

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1543: 2009 Sausio 16, 21:37:28 »
zinok net nzn nes variklio ten nebebuvo o nan svarbiausia buvo kad buvo ta pompa :D

Neprisijungęs andreika

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1544: 2009 Sausio 16, 21:39:19 »
zinok net nzn nes variklio ten nebebuvo o nan svarbiausia buvo kad buvo ta pompa :D

zinok net nzn nes kai pirkau variklio ten nebebuvo o man svarbiausia buvo kad ira ta pompa:D

flex

• Svečias
« Atsakymas #1545: 2009 Sausio 16, 21:50:15 »
Tai tu ne naują pirkai?  :D

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1546: 2009 Sausio 16, 22:29:07 »
taip

Tai kaip zinot ar ji atlieka savo funkcija? Aisku galima tik patikrint su 12v ar veikia. Bet kada turi nuo daciko veikt?

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1547: 2009 Sausio 16, 23:42:55 »
MC --->> juk tam puslapyje parasyta yra kur auksciau nurodziau......

When the engine is shut off, and the engine coolant temperature at the exit of the cylinder head is above 110C, (230F) a secondary electric water pump turns on, which provides circulating coolant through the top coolant line down into the turbo and then into the engine block to ensure any bubbles from the boiling coolant get purged.

flex

• Svečias
« Atsakymas #1548: 2009 Sausio 17, 18:35:12 »
Dabar labai keistai paliko pažiūrėjus vieną atvejį. Pavyzdžiui, kai pagazuoji, tai kai suveikia bov'as - oras stumiamas pro oro filtrą atgal? Kas čia per ***? Ar čia taip turi būti, šiaip aš labai tuo abejoju  :D

Neprisijungęs Donatas

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1549: 2009 Sausio 17, 18:45:44 »
Dabar labai keistai paliko pažiūrėjus vieną atvejį. Pavyzdžiui, kai pagazuoji, tai kai suveikia bov'as - oras stumiamas pro oro filtrą atgal? Kas čia per ***? Ar čia taip turi būti, šiaip aš labai tuo abejoju  :D
jeigu sportinis filtras pas tave tai tip ir turi buti :):) pas mane irgi taip buvo , bet kai idejau originalia filtro deze tai nebesigirdi to snypstimo ,jis aisku yra bet pasilieka tas garsas dezeje zodziu praktiskai tylu ramu neber psss :(