Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1232267 kartus)

flex

• Svečias
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #1500: 2009 Sausio 13, 16:44:31 »
Pasirodo audicentre buferis kainuoja 1500lt. Manau devetus reikes atmest :)

Tai ko dar lauki - imk. O kiek sparnas kainuoja?

1250lt sparnas be jokių apdailų :)  o ant arkos, kur būna tokia plastmasė,tai 307lt/vnt  :V

p.s. buferis 1500lt su sąlyga, kad ras užsilikusi sandėly :) siūlė už 2 savaičių užlėkt  8:8
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Sausio 13, 16:46:18 sukūrė flex »

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1501: 2009 Sausio 13, 17:02:12 »
o tai seni visiškai neberemontuotini? nes aš tai atsikalčiau - susiklijuočiau laikinai kol koks esas ardyme atsiras.........

flex

• Svečias
« Atsakymas #1502: 2009 Sausio 13, 17:31:42 »
o tai seni visiškai neberemontuotini? nes aš tai atsikalčiau - susiklijuočiau laikinai kol koks esas ardyme atsiras.........

senasis yra neremontuotinas, nes jam net yra lūžinai ir kai kur net skardos trūksta :)

va foto iš video padariau :)

Neprisijungęs Donatas

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1503: 2009 Sausio 13, 19:19:37 »
xe sendien nuleistas i savo vieta subaru svx :) :D:D:D

Neprisijungęs RR

• Įrašai: 342
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1504: 2009 Sausio 13, 20:58:08 »
auksta pavara pradejo gi

5 :) ir intercooleris kazkur svilpia :V

kaip suprast apie ta IC svilpima  :V ....?
kiauras kazkur jis,maciau apsitepalaves yra apacioj... (z)

nu tu tikekis geriau kad tepalas pateko ant IC is kazkur o ne is vidaus   (z)

Neprisijungęs Donatas

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1505: 2009 Sausio 13, 21:08:52 »
auksta pavara pradejo gi

nu tu tikekis geriau kad tepalas pateko ant IC is kazkur o ne is vidaus   (z)
jei is vidaus pateko tai kita interkuleri keist reikia :) ??? nebetvarkomi jie ar kaip ??? 

Neprisijungęs s4power

• Įrašai: 1370
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1506: 2009 Sausio 13, 22:19:37 »
auksta pavara pradejo gi

zinau kad is vidaus  ;)
turbina jau pavargus.... ff dar kiek reikia pavazinet o tada jau keisiu i kita,kartu su visa intercoolerio sistema. ir beliks tik ant stenduko sureguliuot :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1507: 2009 Sausio 14, 08:32:56 »
Pasirodo audicentre buferis kainuoja 1500lt. Manau devetus reikes atmest :)

Tai ko dar lauki - imk. O kiek sparnas kainuoja?

1250lt sparnas be jokių apdailų :)  o ant arkos, kur būna tokia plastmasė,tai 307lt/vnt  :V

p.s. buferis 1500lt su sąlyga, kad ras užsilikusi sandėly :) siūlė už 2 savaičių užlėkt  8:8

Ot tai pypt kad brangi ta plasmasė :V

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1508: 2009 Sausio 14, 09:29:35 »
auksta pavara pradejo gi

zinau kad is vidaus  ;)
turbina jau pavargus.... ff dar kiek reikia pavazinet o tada jau keisiu i kita,kartu su visa intercoolerio sistema. ir beliks tik ant stenduko sureguliuot :)
visiskai nebutinai :D
tai,kad ji apsitepalavusi,nieko nepasako apie tikraja turbinos bukle - tas "tepalas" gali buti tiesiog kondensatas,susidares sistemoje nuo temperaturos kaitu,amziaus,aisku lasiuka galejo prideti ir turba ir t.t. ;) pas mane tepalo (kondensato) yra ir uz IC,bet turba neturi praktiskai jokio liufto :)

Neprisijungęs RR

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1509: 2009 Sausio 14, 10:02:04 »
na kaip bebutu IC skirtas orui, o jei per ji net tepalas varva tai tikrai  reiktu paieskot saknu, pasitikrint kaip ten kas.   juk tepalas tik is turbos ten patenka ar nea  :V   is kur ten tiek nuo  temperaturu skirtumo gali but  kad varva :V

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1510: 2009 Sausio 14, 11:32:46 »
na kaip bebutu IC skirtas orui, o jei per ji net tepalas varva tai tikrai  reiktu paieskot saknu, pasitikrint kaip ten kas.   juk tepalas tik is turbos ten patenka ar nea  :V   is kur ten tiek nuo  temperaturu skirtumo gali but  kad varva :V

kondensatas zinai kaip susidaro? o dabar pagalvok kiek metu tas procesas vyksta. Ten gali buti ir tepalo priemaisu,bet...jei tepalo neryja be proto,turbos aseles liuftas minimalus arba jo isvis nera,tai nera ko giliai slieku ieskot :) reiktu issiplaut sistema ir tiek :) nes jei ten tepalas LASA ir stipriai,tai turetu jo dingineti ne ka leciau ;)

Neprisijungęs RR

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1511: 2009 Sausio 14, 13:17:56 »
na taip, tiesa. ant ant kitokio modelio teko matyt kaip atrodo asele isilgai judanti puse cm  :-]  tai tepalo buvo slangoj, bet ir taip kaip nekeista nebelekiek  :-]

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1512: 2009 Sausio 14, 15:19:33 »
na taip, tiesa. ant ant kitokio modelio teko matyt kaip atrodo asele isilgai judanti puse cm  :-]  tai tepalo buvo slangoj, bet ir taip kaip nekeista nebelekiek  :-]
toks variantas buvo ir pas mane;) liuftas konkretus,tepalo rijo normos ribose,pute gerai,slangose kondensato/tepalo apciuopiamai . Pakeitus i gerokai geresnes bukles turba,is esmes nieks nepasikeite - tepalo suvartojimas tas pats,slangose kondensato kiekis tas pats,tik kad liufto nebuvo :-]

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1513: 2009 Sausio 14, 18:03:14 »
Nesupratau... Aš 46mokėjau ;)
Krizius turbut ir pas juos :D
Krizė, infliacija, padidejęs PVM  ;)

Neprisijungęs s4power

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1514: 2009 Sausio 14, 19:10:33 »
turba didelio liufto neturi :) o tepalus ji varo,nes ir zarnas numovus buna susikaupus tepaliuko :)nu ten man viskas aisku,net nieko neieskau :)o intercoleris truko nuo slegio.

Neprisijungęs S2

• Įrašai: 560
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1515: 2009 Sausio 14, 19:18:33 »
turba didelio liufto neturi :) o tepalus ji varo,nes ir zarnas numovus buna susikaupus tepaliuko :)nu ten man viskas aisku,net nieko neieskau :)o intercoleris truko nuo slegio.
:O :O :O  paaiskink  man sita

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1516: 2009 Sausio 14, 19:26:25 »

taigi zmogus auksciau rase is kur tas tepalas daugiausiai renkas.......  :V ir IC truko nuo  slegio ??  :O :O :O nebent jis jau buvo beveik kiauras....

Neprisijungęs S2

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1517: 2009 Sausio 14, 19:31:10 »

taigi zmogus auksciau rase is kur tas tepalas daugiausiai renkas.......  :V ir IC truko nuo  slegio ??  :O :O :O nebent jis jau buvo beveik kiauras....
visvien neikertu kaip ic gali trukt nuo slegio nors ir 3barus puciant, nebent koks samapalnas per blogai suleistas siules

Neprisijungęs RR

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1518: 2009 Sausio 14, 20:19:17 »
toks variantas buvo ir pas mane;) liuftas konkretus,tepalo rijo normos ribose,pute gerai,slangose kondensato/tepalo apciuopiamai . Pakeitus i gerokai geresnes bukles turba,is esmes nieks nepasikeite - tepalo suvartojimas tas pats,slangose kondensato kiekis tas pats,tik kad liufto nebuvo :-]
na siaip rydavo ten nesveikai, 300km tepalo puslitris - litras, priklauso nuo pedalo :-]  bet ne audi ;)

Neprisijungęs s4power

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1519: 2009 Sausio 14, 21:49:49 »

ner ka aiskint,gamiklinis intercoleris neapskaicuotas dideliem slegiam :) su mano 1.5-1.6 bar neatlaike ir tiek. kas cia neaiskaus yra?
o nuo 3 baru tai ten visos gofros issprogines :D tik pakeitus visa sistema imanoma kelt slegi.

Neprisijungęs S2

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1520: 2009 Sausio 14, 21:57:44 »

ner ka aiskint,gamiklinis intercoleris neapskaicuotas dideliem slegiam :) su mano 1.5-1.6 bar neatlaike ir tiek. kas cia neaiskaus yra?
o nuo 3 baru tai ten visos gofros issprogines :D tik pakeitus visa sistema imanoma kelt slegi.
nelabai esu girdejas kad 1,5baro standartini kuleri "sudraskytu"(cia pievos)....o pazystamu ne vienas ir ne du pute
ir kuom standartinis daug skiriasi nuo nestandartinio..... :)
kitas dalykas galbut buves mechaniskas pazeidimas

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1521: 2009 Sausio 14, 22:07:46 »
cia tokia diskusija trupuciuka uzsivede http://www.audiklubas.com/forumas/index.php?topic=196.435 del tos turbos ausinimo. Kadangi auksciau nurodyta tema yra flex garazas, tai noreciau paklausti cia, kas gali but naudinga visiems. Kas tikrai zino, ar toje temoje pavaizduotas paveksliukas ir daiktas jame  taikrai yra ta vadinama vandens pompa (ar kaip ten ji) kuri ausina turba  ?

matau Klaustukas tikrai zino ir Amigos  :)

Tarkim ta pompa nesisuka:
a) Labai negerai, bet nieko baisaus jei auto po astresnio vaziavimo paliekama siektiek atausti ir negesinama (visada taip darau :D )
b)Gerai ir  istatyti vamzdi vietoj jos :D
c) ar vistik geriau paklot 700 lt  :V  ir but ramem
d) jusu varijantai.....

P.S. Prisipazinsiu, tikrai nezinojau kas tai perdaiktas tenais stovi po kapotu nors simta kartu i ji ziurejau (jei ten tikrai ta pompa).  (v) :s

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1522: 2009 Sausio 15, 14:55:53 »
cia tokia diskusija trupuciuka uzsivede http://www.audiklubas.com/forumas/index.php?topic=196.435 del tos turbos ausinimo. Kadangi auksciau nurodyta tema yra flex garazas, tai noreciau paklausti cia, kas gali but naudinga visiems. Kas tikrai zino, ar toje temoje pavaizduotas paveksliukas ir daiktas jame  taikrai yra ta vadinama vandens pompa (ar kaip ten ji) kuri ausina turba  ?

matau Klaustukas tikrai zino ir Amigos  :)

Tarkim ta pompa nesisuka:
a) Labai negerai, bet nieko baisaus jei auto po astresnio vaziavimo paliekama siektiek atausti ir negesinama (visada taip darau :D )
b)Gerai ir  istatyti vamzdi vietoj jos :D
c) ar vistik geriau paklot 700 lt  :V  ir but ramem
d) jusu varijantai.....

P.S. Prisipazinsiu, tikrai nezinojau kas tai perdaiktas tenais stovi po kapotu nors simta kartu i ji ziurejau (jei ten tikrai ta pompa).  (v) :s

buvo atsitikimas pažystamui - lėkė trasa virš 200km/h, nukirto jį keliukai, tas užsiparinęs motorą iškarto užgesino - po 15 minučių bandant užkurt užkalė motorą nes turbo nuolaužos po vožtuvais sulindo.............nedirbo pas jį šitas varikliukas nes kadangi buvo sulaužytas tai vamzdis buvo įdėtas....... ?!? ?!? :V

flex

• Svečias
« Atsakymas #1523: 2009 Sausio 15, 15:00:50 »
Tai iš to susidaro vaizdas, kad jei jau išmestas tas aušinimas, tai belieka turbo taimerį įsigyt?  :D

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1524: 2009 Sausio 15, 15:46:51 »
manyciau kad jei tepalo temperatura uzkaitusi iki ~120-130 laipsniu nuo didelio lekimo,tai after-run-pump siuos atveju nelabai butu ka gelbejusi isvis. Nors klaustuko variantas ziaurokas,ir pilnai tiketinas,vistiek idomu kaip nuolauzos per ic daejo iki isiurbimo  ?!?
Pas mane ji dirbdavo tik per karsta vasaros diena po neblogo pasivazinejimo. Dabar stovi vamzdis. Siaip su galva vazinejant nieko neatsitiks ir be jos,bet megstu kad daiktai butu savo vietose. Vienok 700lt biski daugoka  :V
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Sausio 15, 15:49:22 sukūrė quattre »