Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1424901 kartus)

Neprisijungęs Pufas

• Įrašai: 219
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #10800: 2018 Rugpjūčio 01, 08:15:54 »
Pufai, lažinuosi kad stabdžių skysčio nei vienai mašinai nesi keitęs, vien tam kad keisti nes tiesiog tą reikia padaryti, kam nors dar nesugedus?:V
Pirma pakeisk stabdžių skystį. Visą, pilnai, iš visų ratų, ir iš sankabos darbinio cilindriuko taip pat. Po to jau bus matyti.
Stabdžių skystis turi būti keičiamas kas du metus, bet tokių durnių atrodo kad nepažystu, apart savęs:) Nekeičia žmonės, na ir prasideda rūdyjantys ir stringantys cilindriukai ir kitos nesąmonės.
Is dalies tu teisus:) O is dalies del to, kad esu keites stabdziu skysti vienai auto:D Zinau ir tai, kad keistis turi:) Kiek is vis sitai audinei reikia to skyscio, kad pakeistis?

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10801: 2018 Rugpjūčio 01, 09:44:53 »
karalaiti, yra tokių, vienas pedantas neseniai paprašė vairo striprintuvo skystį pakeisti, stabdžių, ir antfrizą.

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1503
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10802: 2018 Rugpjūčio 01, 09:52:12 »
karalaiti, yra tokių, vienas pedantas neseniai paprašė vairo striprintuvo skystį pakeisti, stabdžių, ir antfrizą.

Cia tu saviskei aptarnavima dareisi? :bedantis:

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10803: 2018 Rugpjūčio 01, 09:53:05 »
Keičiu dotą kas 2 metus mažiausiai, antifrizą irgi kartu. Stiprintuvo ne, nes nebeturiu pastaruoju metu mašinų, kur skystis ten būtų :bedantis:

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10804: 2018 Rugpjūčio 01, 10:00:00 »
Keičiu dotą kas 2 metus mažiausiai, antifrizą irgi kartu. Stiprintuvo ne, nes nebeturiu pastaruoju metu mašinų, kur skystis ten būtų :bedantis:

O kaip teisingai turetu atrodyt visa stabdziu skyscio keitimo procedura?
Nuo tolimiausio(nuo skyscio bakelio) suporto nuimt skyscio slangute ir maigyt stabdi, kol istekes visas skystis ir tada supilt nauja, ar kazkaip sudetingiau tas turetu but daroma?

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10805: 2018 Rugpjūčio 01, 10:05:27 »
Cia tu saviskei aptarnavima dareisi? :bedantis:
nope, volvo s80, pas mane visos senienos, joms to nereikia, nes taip ar taip dažnai lendi prie kokio suporto, ar antifryzą vis leidžia kur nors, ar keiti dar ką; ir nereikia keisti profilaktiškai. čia naujoms auto kur viskas dar tvarkinga aktualiau
O kaip teisingai turetu atrodyt visa stabdziu skyscio keitimo procedura?
Nuo tolimiausio(nuo skyscio bakelio) suporto nuimt skyscio slangute ir maigyt stabdi, kol istekes visas skystis ir tada supilt nauja, ar kazkaip sudetingiau tas turetu but daroma?
Šlangutę? why the f? nuorintojas yra tam.
Su čiulpykla (išsiurbimo stotele) ištrauki viską kas yra bakelyje, supili naują (gali būti iki 0,5l priklausomai nuo triperio), tada atsuki nuorintoją po vieną arba visus. Kada vizualiai pamatai, kad išbėgo nemažai t.y. išlaistai dar puslitrį ant grindų samatioku, užsuki nuorintojus, prie geros tvarkos dar galui pratraukti vakuumu arba paprašyti kolegos nuorinti sovietsku metodu (pamaigant) tada būtinai palieki aptepliotus stabdžiu skysčiu ratus ir gink dieve nesutvarkai skyščio balų ant grindų ir išvarai automobilį lauk.

Neprisijungęs Demagas

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10806: 2018 Rugpjūčio 01, 10:35:12 »
Sveiki visi,

uzsip... googlinti. gal kas gali pasidalinti foto kurioj vietoj MAP sensorius yra...
variklis 2.7 TDI, BSG. 2005metu.

Dekui!

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10807: 2018 Rugpjūčio 01, 10:55:09 »
ar tikrai jį reikia keisti?

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10808: 2018 Rugpjūčio 01, 11:04:56 »
nope, volvo s80, pas mane visos senienos, joms to nereikia, nes taip ar taip dažnai lendi prie kokio suporto, ar antifryzą vis leidžia kur nors, ar keiti dar ką; ir nereikia keisti profilaktiškai. čia naujoms auto kur viskas dar tvarkinga aktualiauŠlangutę? why the f? nuorintojas yra tam.
Su čiulpykla (išsiurbimo stotele) ištrauki viską kas yra bakelyje, supili naują (gali būti iki 0,5l priklausomai nuo triperio), tada atsuki nuorintoją po vieną arba visus. Kada vizualiai pamatai, kad išbėgo nemažai t.y. išlaistai dar puslitrį ant grindų samatioku, užsuki nuorintojus, prie geros tvarkos dar galui pratraukti vakuumu arba paprašyti kolegos nuorinti sovietsku metodu (pamaigant) tada būtinai palieki aptepliotus stabdžiu skysčiu ratus ir gink dieve nesutvarkai skyščio balų ant grindų ir išvarai automobilį lauk.

Reikes pas ka nors isiprasyt i svecius i garaza, kad atlikt sita procedura ir nepamirst sito punkto :-]

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3009
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10809: 2018 Rugpjūčio 01, 11:28:50 »
Reikes pas ka nors isiprasyt i svecius i garaza, kad atlikt sita procedura ir nepamirst sito punkto :-]
Audi centre mokėjau 35€, nesivarginciau terliotis dėl tokios sumos.

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10810: 2018 Rugpjūčio 01, 14:07:12 »
tikrai nebrangu kaip Audi centre.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10811: 2018 Rugpjūčio 01, 14:25:15 »
Tai ten niekas nebrangu. Visi tepalų keitimai, aptarnavimai ir t.t. vos vos brangiau gaunasi, nei pas Petrą smaliname garaže, bet nors žinai, kad š nesudėjo.

Neprisijungęs Nori alaus?

• Įrašai: 435
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10812: 2018 Rugpjūčio 01, 16:02:54 »
PLG

1. Tepalas Shell Helix Ultra (8 l), Mann filtras ir darbai kulturingam servise. Atliko atsargai 2 l tepalo.

2. €79 Moller’y - tepalas, filtras, darbas

Sent from my iPhone using Tapatalk

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10813: 2018 Rugpjūčio 01, 16:08:54 »
Tai ten niekas nebrangu. Visi tepalų keitimai, aptarnavimai ir t.t. vos vos brangiau gaunasi, nei pas Petrą smaliname garaže, bet nors žinai, kad š nesudėjo.

Man greičių dėžėje tepalus su filtru pasikeisti pačiam kainuoja 94 eur, audi centre nuo 270 eur.
Pas Petrą garaže ar servise gali stebėti ar kontroliuoti remontą, audi centre net nežinai ar ką nors iš viso darė.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10814: 2018 Rugpjūčio 01, 16:22:19 »
Man greičių dėžėje tepalus su filtru pasikeisti pačiam kainuoja 94 eur, audi centre nuo 270 eur.
Pas Petrą garaže ar servise gali stebėti ar kontroliuoti remontą, audi centre net nežinai ar ką nors iš viso darė.
Nezinau, ka tu veiki, bet pas Igori garaze sedeti ir stebeti, ka jis daro, neturiu laiko, nes turiu darba, zmona ir vaikus.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10815: 2018 Rugpjūčio 01, 16:49:58 »
Nezinau, ka tu veiki, bet pas Igori garaze sedeti ir stebeti, ka jis daro, neturiu laiko, nes turiu darba, zmona ir vaikus.

Nestoviu už nugaros, bet be priežiūros jokiam servise nepalieku, kitaip askui pačiam tenka visas apsaugas dasukinėti, jau nekalbant , kad visi varžtai sumaišyti. Kitas dalykas pačio požiūris į automobilį , aš stengiuosi , kad jis būtų tvarkingas, o jeigu tik servise remontuosi ir nežiūrėsi kaip daro, tai šūdo krūva bus , o ne automobilis, viskas sulaužyta,su samariezais  ir užtraukėjais sutvirtinta.

• Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #10816: 2018 Rugpjūčio 01, 20:25:55 »
Suprantu, as irgi perejau per geresnius ar prastesnius diletantus, pas kuriuos ir detales dingo, kitas sugebejo po alyvos slegio jutiklio tikrinimo ideti kazkoki kiniska lygio jutikli, trecias po peciaus remonto antifrizo bala paliko. Turiu dabar kontora, kuria pasitikiu ir moku pinigus ir nesiruosiu vaziuoti ir tikrinti, kaip varztus suka.

Tipo Alytuje nera padoriu kontoru?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10817: 2018 Rugpjūčio 01, 23:12:14 »
Suprantu, as irgi perejau per geresnius ar prastesnius diletantus, pas kuriuos ir detales dingo, kitas sugebejo po alyvos slegio jutiklio tikrinimo ideti kazkoki kiniska lygio jutikli, trecias po peciaus remonto antifrizo bala paliko. Turiu dabar kontora, kuria pasitikiu ir moku pinigus ir nesiruosiu vaziuoti ir tikrinti, kaip varztus suka.

Tipo Alytuje nera padoriu kontoru?

Tau pasisekė, deja aš tokios neturiu, dažnai manęs klausia kokį servisą galėčiau rekomenduoti-nė vieno.O apie Alytų nežinau, neprisimenu net kada ten lankiausi.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10818: 2018 Rugpjūčio 01, 23:36:59 »
Tau pasisekė, deja aš tokios neturiu, dažnai manęs klausia kokį servisą galėčiau rekomenduoti-nė vieno.O apie Alytų nežinau, neprisimenu net kada ten lankiausi.
Sorry, kazkur matomai klaidinga ispudi susidariau, kad is Alytaus esi

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3009
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10819: 2018 Rugpjūčio 01, 23:44:42 »
Pas kiekviena yra kitokie prioritetai ir reikalavimai ;)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10820: 2018 Rugpjūčio 02, 09:24:59 »

Kokiai čia auto? Blogybė, kad audi centras dar ir adaptacijas padaro, kurių jau naujesnėms auto nebepasidarysi pats taip paprastai. Mano auto pvz haldexo tepalų keitimas su viskuo pas juos gavosi 80e, pačiam keičiantis gaaal į 60 būčiau tilpęs. Automato dėžės tepalo keitimas gavosi 186e su adaptacijomis

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10821: 2018 Rugpjūčio 02, 09:38:17 »
Evka, tu čia apie ADP ar vis tik apie softo update, kad sakai pats nepasidarysi?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10822: 2018 Rugpjūčio 02, 09:45:36 »
Evka, tu čia apie ADP ar vis tik apie softo update, kad sakai pats nepasidarysi?

Ir apie softą, ir apie adaptacijas. Asmeniškai aš jau nebepasidarau kai kuriems modeliams adaptacijų dėžės. Tas pats jau darosi ir su kodavimais ar pan. Ant tiek jau susunkėjo visas reikalas, kad kartais nusispjauni ir geriau išmeti tą 50e centrui, nei pats savaitę renki info ir laidus 5 kaitalioji paeiliui

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10823: 2018 Rugpjūčio 02, 11:24:27 »
Spyshot Moller pasiulymas. 1, 2, 3 ir 6 yra darbai+detales. Ner taip jau “kaina ta pati kaip pas Igori”

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10824: 2018 Rugpjūčio 02, 13:02:27 »
Bet ir dalys yra ne iš lenkijos patvorio ir nereikia meistrui stovėti už nugaros ir rodyti, kaip tą dalį sveiką įdėti :D