Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1424527 kartus)

Neprisijungęs Hamis

• Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #10325: 2017 Gruodžio 20, 08:50:34 »
 Sveiki, neseniai nusipirkau a6 2005 3l. quatro. Ieskau siek tiek informacijos. Jei galesite padeti busiu dekingas. Pirma, kaip suzinoti, ar eina padaryti update mmi, kiek bandau nerandu kur ta versija raso, vienintelis dalykas kur pavyko patekti tai "setup+return" ir ismeta meniu kur labai mazai kokiu pasirinkimu 1- interfacebox; 2- mobile-adap; 3- amp basis; 4- gateway ir viskas. Einant toliau i interfacebox box raso: sw rel. c6stdplus_0050 ir viskas nerandu nei kokia versija nei kas. Ekranas paprastas raudonas tai kaip suprantu nera kazkokiu ten secret meniu( o gal cia tas keliu pasirinkimu?).
Kitas klausimas tas "shark fin" ant stogo, telefonui su radija? Ir ar galima vin koda kazkokiam puslapyje issifruoti? Dekui uz atsakymus.

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1503
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10326: 2017 Gruodžio 21, 16:26:18 »
Kokios nuomones apie Allroad grotas and C6?

Neprisijungęs ponulis1

• Įrašai: 967
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10327: 2017 Gruodžio 21, 16:49:47 »
o tai ka su tuo tarpu darysi, kur lieka, gi grotos mazesnes? ar uztepsi plastelinu? siaip skonio reikalas , kad ir tiktu dydis, man tai chromas  (n)

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10328: 2017 Gruodžio 21, 17:29:47 »
o tai ka su tuo tarpu darysi, kur lieka, gi grotos mazesnes? ar uztepsi plastelinu? siaip skonio reikalas , kad ir tiktu dydis, man tai chromas  (n)

na tas tarpas tai jo, problemele, bet ziurint i sita nuotrauka panasu, kad imanoma is dvieju groteliu kazka suburti.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10329: 2017 Gruodžio 21, 18:25:16 »
na tas tarpas tai jo, problemele, bet ziurint i sita nuotrauka panasu, kad imanoma is dvieju groteliu kazka suburti.

Jau ir taip baisu, o dar jeigu iš dviejų burtos, tai visai pravalas.

Neprisijungęs Allrad

• Įrašai: 231
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10330: 2017 Gruodžio 28, 21:44:00 »
Sveiki, gal galit paaiškinti kaip aktyvuoti el. kuro siurblį po kuro filtro keitimo?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10331: 2017 Gruodžio 29, 02:12:24 »
o kaip bandei ir kas nesigavo? ar dabar mum detaliai rasyti visus keturis budus

Neprisijungęs Allrad

• Įrašai: 231
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10332: 2017 Gruodžio 29, 09:24:42 »
Kol kas nebandžiau, nes neturiu supratimo nuo kur pradėti. Man nereikia keturių būdų, užteks ir vieno.Dėkoju už pagalbą.

Neprisijungęs Autopilotas

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10333: 2017 Gruodžio 30, 10:27:27 »
Kol kas nebandžiau, nes neturiu supratimo nuo kur pradėti. Man nereikia keturių būdų, užteks ir vieno.Dėkoju už pagalbą.
Turi kompa ir laida?nes kitaip tik paprastu budu galima. Ipili dyzelio i filtra ir viskas.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10334: 2017 Gruodžio 30, 12:27:08 »
Turi kompa ir laida?nes kitaip tik paprastu budu galima. Ipili dyzelio i filtra ir viskas.

Gerai pd varikliams,pliusas į 23 saugą ir pompuoja kiek nori :-)

Neprisijungęs x3er

• Įrašai: 762
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10335: 2017 Gruodžio 30, 13:38:19 »
:D Įjungi degimą 5-7 kart ir užsipildo, nereikia jokių laidų.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10336: 2017 Gruodžio 30, 13:46:43 »
:D Įjungi degimą 5-7 kart ir užsipildo, nereikia jokių laidų.

Aij kaip kada darau, kai sistema visiškai tuščia, po kokio remonto, tai su pincetu nuo vieno saugo į kitą tiesiai pajungiu, palaikau ir ramu, prastumia viską, o jeigu tik šiaip kokio filtro keitimo, tai taip, pajunginėji degimą ir ramu.

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10337: 2018 Sausio 02, 11:46:34 »
Reikia patarimo, nes pats neapsisprendziu. Tenka periodiskai vaziuoti zvyrkeliais, po kuriu visada reikia plaut masina ir galvoju apie purvasargius ant C6, bet neapsisprendziu jie atrodo baisiai ar labai baisiai? Gal kas esate gyvai juos ant masinos mates? Ar labai stipriai gadina masinos vaizda ?

Daugiau foto:
http://www.incentivecars.co.uk/cars/audi/a6/2.0tdisline1405dravantmultitronicauto.dvdmmisatnav.parkingsensors.bluetooth.57/129292/225#

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10338: 2018 Sausio 02, 13:12:10 »
Aš prieš mėnesį susimontavau ant saviškės. Atrodo ne kaip, kaip pas pensininką, bet gelbsti. Pirmas dalykas, slenksčio nebedaužo akmenukai, kurie veikia kaip abrazyvas. Antras dalykas, nuo druskų slenksčiui, sparnui ir moldingui šiek tiek apsaugo. Aš tik priekyje montavau, nes ne taip baisiai atrodo. Gale galbūt irgi reikėtų, nes pradėjo lakas šiek tiek luptis, nes nusidaužė.

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10339: 2018 Sausio 02, 13:16:53 »

Sent from my iPhone using Tapatalk

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10340: 2018 Sausio 02, 13:33:23 »
Aš prieš mėnesį susimontavau ant saviškės. Atrodo ne kaip, kaip pas pensininką, bet gelbsti. Pirmas dalykas, slenksčio nebedaužo akmenukai, kurie veikia kaip abrazyvas. Antras dalykas, nuo druskų slenksčiui, sparnui ir moldingui šiek tiek apsaugo. Aš tik priekyje montavau, nes ne taip baisiai atrodo. Gale galbūt irgi reikėtų, nes pradėjo lakas šiek tiek luptis, nes nusidaužė.

O dejai OEM ar kokias pigesnes alternatyvas?

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10341: 2018 Sausio 02, 13:35:06 »
Iš ALI atsisiunčiau už kelis eurus. Tai gal tvirtinimas kiek prastesnis, papildomai samariezų prisukų ir šiek tiek strumpesnis. Svarbu jis nedujėtų ir nebražytų sparno. Galinius turiu, jeigu nori galiu atiduoti. Komplekte keturi buvo.

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10342: 2018 Sausio 02, 13:45:54 »
Iš ALI atsisiunčiau už kelis eurus. Tai gal tvirtinimas kiek prastesnis, papildomai samariezų prisukų ir šiek tiek strumpesnis. Svarbu jis nedujėtų ir nebražytų sparno. Galinius turiu, jeigu nori galiu atiduoti. Komplekte keturi buvo.

O kaip tie is ALI, prie kebulo graziai priglunda, ar su tarpais?

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10343: 2018 Sausio 02, 13:49:06 »
Ganėtinai gražiai, bet labai nedaug juda, tvirtinimas nėra patogus ir nežinau kaip OEM tvirtinimas. Manau gerokai tvirčiau jie laikysis. Jeigu žvirkeliu dažnai važinėji, tai nusidaužys slenkstis ir tau.

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10344: 2018 Sausio 02, 13:59:35 »
Ganėtinai gražiai, bet labai nedaug juda, tvirtinimas nėra patogus ir nežinau kaip OEM tvirtinimas. Manau gerokai tvirčiau jie laikysis. Jeigu žvirkeliu dažnai važinėji, tai nusidaužys slenkstis ir tau.

Uzsisakiau ir as is kinieciu, ziuresim kai atvyks kaip ten jie gyvai atrodo. Dekui uz info (h)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10345: 2018 Sausio 02, 15:51:33 »
Aš jų esmės nesuprantu. Vaizdo neprideda, o ir apsauga jų abejotina. Saugo tik kantelį sparno ir slenkstį, o toliau kaip tik kenkia, kai prilenda druskos ir apbrazyvo. Jei jau taškosi, tai belekokiu atveju mašiną plauti reiks ir bent man jau vienodai, ar 10cm ant durų purvina, ar 20cm :bedantis:

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10346: 2018 Sausio 02, 16:50:25 »
Durskos kažkiek prilenda, dėl to antikorozinės dangos daug privariau prie purvasaugių :D Abrazyvo kažkiek kaupiasi aišku. Dar žiemą ne tiek limpa sniegas ir lengviau nusipurto. Nežinau, pabandysiu, jeigu ką nusiimsiu, bet pas C6 ne plastmasinis slenkstis ir nėra apsaugos, kitu atveju gal ir nedėčiau.

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10347: 2018 Sausio 02, 17:22:26 »
Evaldai, o kaip tu saugai slenkscius nuo visokiu zvyru, drusku ir t.t. ? Gal yra kokia chemija sitam klausimui ?
Arba gal dar variantas slenkcius ir duru apacias apklijuot permatoma plevele :think:

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10348: 2018 Sausio 03, 08:02:41 »
Evaldai, o kaip tu saugai slenkscius nuo visokiu zvyru, drusku ir t.t. ? Gal yra kokia chemija sitam klausimui ?
Arba gal dar variantas slenkcius ir duru apacias apklijuot permatoma plevele :think:

Slenksčius prieš žiemą su dinitrol antikoroziniu nuvarau, pavasarį tik reikia 30min paaukoti, kol nuvalau. Nuo didesnių akmenukų nesaugo ji, bet prevencija gera. O šiaip a3 buvau permatomos plėvelės priklijavęs ant pačių kantų sparno ir galinio bamperio. Pavasarį nulupi ir kaip nauja viskas.

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10349: 2018 Sausio 03, 09:51:54 »
Ant bamperio variantas, nors pas mane jau per vėlu. Užklijuočiau ir palikčiau taip, bet norėčiau pamatyti, kaip ant slenksčio tą permatomą plevelę užklijuoti. Jai ten laikytis beveik neįmanoma.