Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1425051 kartus)

Neprisijungęs Autopilotas

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #8850: 2016 Lapkričio 30, 10:46:14 »
Pas mane sumirksi ledai numeriu apsvietime,bet tai nemaiso nes diena nesimato,o nakti ir taip ijungti visa laika. nakti tik matosi kai sviesos isjungtos.

Neprisijungęs x3er

• Įrašai: 762
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8851: 2016 Lapkričio 30, 11:35:35 »
Man mirgsėjo visų tipų ledai. Kai kurie net su varžom mesdavo klaidą. Tuos kur aliexprese numečiau nuorodą susidėjęs dabar, įmečiau ir foto. 10eur, nemirksi, klaidų nemeta, šviečia padoriai ir nieko nekodavau. Padarysiu ir xenon foto kaip šviečia 2,5eur/vnt  (y)

Neprisijungęs pushokas

• Įrašai: 208
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8852: 2016 Lapkričio 30, 14:23:50 »
X3er galetum ta pati numerio apsvietima nufotkint visiskoje tamsoje o ne apsviestoj aiskteleje :), PVZ kaip autopilotas padare, pas ji is kart matosi kad tie ledai taip kala kad net kelias sviecia, kaip kazkas pasake kaip svarke sviecia :).

Beja O gal kas esate C6 su atbulinio lempute issiprende, nes pas mane kai ji dega matomumas toks pat kaip su ziebtuveliu kelia apsisviest, tai galvoju ar det kokia galingesne lempute ar koki nors leda

Neprisijungęs tomcikas

• Įrašai: 1368
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8853: 2016 Lapkričio 30, 15:06:37 »
X3er galetum ta pati numerio apsvietima nufotkint visiskoje tamsoje o ne apsviestoj aiskteleje :) , PVZ kaip autopilotas padare, pas ji is kart matosi kad tie ledai taip kala kad net kelias sviecia, kaip kazkas pasake kaip svarke sviecia :) .

Beja O gal kas esate C6 su atbulinio lempute issiprende, nes pas mane kai ji dega matomumas toks pat kaip su ziebtuveliu kelia apsisviest, tai galvoju ar det kokia galingesne lempute ar koki nors leda

Siaip su VCDS'u galima padaryti kad ijungus R pavara isijungtu priesrulinis zibintas. Tik dabar nepasakysiu, ar visoms A6 tas pasidaro, ar tik toms pas kurias yra long ciding.
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Lapkričio 30, 16:03:06 sukūrė tomcikas »

Neprisijungęs Autopilotas

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8854: 2016 Lapkričio 30, 15:19:13 »
X3er galetum ta pati numerio apsvietima nufotkint visiskoje tamsoje o ne apsviestoj aiskteleje :), PVZ kaip autopilotas padare, pas ji is kart matosi kad tie ledai taip kala kad net kelias sviecia, kaip kazkas pasake kaip svarke sviecia :).

dek ledus i numerio apsvietima kaip pas mane,tai apsvies ir kelia gale :-]

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8855: 2016 Lapkričio 30, 17:57:17 »
Siaip su VCDS'u galima padaryti kad ijungus R pavara isijungtu priesrulinis zibintas. Tik dabar nepasakysiu, ar visoms A6 tas pasidaro, ar tik toms pas kurias yra long ciding.

Priespaskutines versijas garantuotai galima suflashint, kad turetu long codinga :) Cia kaip ir su skydeliais is c pasidaro j.. :D

Neprisijungęs tomcikas

• Įrašai: 1368
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8856: 2016 Lapkričio 30, 18:03:56 »
Priespaskutines versijas garantuotai galima suflashint, kad turetu long codinga :) Cia kaip ir su skydeliais is c pasidaro j.. :D

Cia kurios tos priespaskutines versijos? :think:  Ir ta galima padaryti su visais valdymo blokais: variklio, dezes, konforto ir t.t?

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8857: 2016 Lapkričio 30, 18:08:05 »
Reiktu gilintis del paskutiniu versiju kurios ejo dar su short coding. Cia greiciau aktualu FL, VFL abejoju, kad kazka bus galima suflashint su naujesniu softu kuris tures LC.

Neprisijungęs Barbadenas

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8858: 2016 Gruodžio 02, 20:16:23 »
Kalbame apie C6 audines :)
nedega numerio apsvietimas ,lemputes geros

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8859: 2016 Gruodžio 02, 20:24:05 »
nedega numerio apsvietimas ,lemputes geros

:think: Gal visi tada parašom, pas ką dega , o pas ką nedega lemputės, tik kam...

Neprisijungęs edmas79

• Įrašai: 1404
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8860: 2016 Gruodžio 02, 20:29:50 »
Labas visiem yra toks klausimas tusri c6 suba ar ne irjei nori ideti papilgoma kaip ir iskur pajunkti aciu uz info

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8861: 2016 Gruodžio 04, 11:45:36 »
Gal gali kas parodyt su foto kuria ten vieta reik tepti, kad negirgzdetu tas vairas. Dekui

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8862: 2016 Gruodžio 04, 12:05:47 »
Gal gali kas parodyt su foto kuria ten vieta reik tepti, kad negirgzdetu tas vairas. Dekui

Pačiame mechanizme yra tik guoliai ir plastmasinė įvorė per kuria šliaužioja kai keičiasi vairo atstumas,tai , kad ten kas gigždėtų tai nelabai. Štai kur yra guma skirianti saloną nuo variklio skyriaus, ten ne tik dviguba guma, ten dar ir salnikas normalus (su spyruoklyte aplinkui) stovi , viskas viduje sukasi ir trinasi, manau tai vienintelė vieta kuri leidžia tokį garsą.Jeigu purkšti-pilti tepalą iš salono, manau tas salnikas ir atliks savo vaidmenį, po juo jau tepalas nepapuls, todėl reiktų ir iš variklio pusės, prakišti tepalo pukštuko vamzdelį į gumos vidų ir ten supurkšti.Nuotraukų neturiu, bet gal taip suprasi.

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8863: 2016 Gruodžio 04, 12:39:16 »
Supratau. Dekui

Neprisijungęs Vyga21

• Įrašai: 55
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8864: 2016 Gruodžio 04, 13:13:41 »
kas nors esat keite peciuko radiatoriu? 3,0 q. ar tiktu nuo 2,7? nes dingsta antifryzas, kilimai prieki slampa ir langai rasot pradejo. tai manau peciuko radiatorius kaltas. :V

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8865: 2016 Gruodžio 04, 13:16:25 »
kas nors esat keite peciuko radiatoriu? 3,0 q. ar tiktu nuo 2,7? nes dingsta antifryzas, kilimai prieki slampa ir langai rasot pradejo. tai manau peciuko radiatorius kaltas. :V

Abejoju ar ten iš viso kitoks dedasi, kad ir nuo 2,0 tdi
O kilimas jeigu šlampa nuo antifrizo, tai salone jau antifrizo kvapas gerai jaustusi.

Neprisijungęs Killax

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8866: 2016 Gruodžio 04, 13:17:47 »
Sveiki, turiu tokia beda, iskrauna akumuliatoriu masina. Avarinio mygtukas dega gan ilgai, istraukus navigacijos ir radio saugiklius, mygtukas uzgeso ir po kurio laiko sroves nuotekis tapo minimalus. Kokius 5 kartus uzrakinus masina viskas vel buvo gerai, bet dabar, vel ilgai dega avarinis ir pagal indikatoriu sesta akumas po biski. Gal kas zinot, kur ieskot bedu? :think: :think:

Neprisijungęs Vyga21

• Įrašai: 55
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8867: 2016 Gruodžio 04, 21:23:01 »
Abejoju ar ten iš viso kitoks dedasi, kad ir nuo 2,0 tdi
O kilimas jeigu šlampa nuo antifrizo, tai salone jau antifrizo kvapas gerai jaustusi.
tai Ir yra antifryzo kvapas. Na bet uzsisakiau naują. Tai jau dabar kaip.ir.skirtumo nėra ar tiks ar ne. Tik įdomu su pakeitimu kaip. :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8868: 2016 Gruodžio 04, 21:41:22 »
tai Ir yra antifryzo kvapas. Na bet uzsisakiau naują. Tai jau dabar kaip.ir.skirtumo nėra ar tiks ar ne. Tik įdomu su pakeitimu kaip. :)

B8 keičiau, tai nafik, visą pečių reikėjo skelti ff  O kiek radiatorius atskirai kainavo? Nes šiaip kitas pilnas pečius apie 100 eur kainuoja, pakeitei visą ir jokio vargo.

Neprisijungęs _Akordas_

• Įrašai: 81
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8869: 2016 Gruodžio 04, 21:59:42 »
sweiki, nukeliau savo a6 galva ir iskilo klausimas ar nuslifavus galva kompensuojamas prarastas galvos storis su tarpine ? Galva nuslifuota 0.1:)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8870: 2016 Gruodžio 04, 22:02:59 »
sweiki, nukeliau savo a6 galva ir iskilo klausimas ar nuslifavus galva kompensuojamas prarastas galvos storis su tarpine ? Galva nuslifuota 0.1:)

Teoriškai taip, praktiškai kaip kam išeina.

Neprisijungęs _Akordas_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8871: 2016 Gruodžio 04, 22:22:23 »
Dabartines tarpines storis 1,63mm. tai sekanti butu tada 1,71.mm. cia pagal etka. O elsa raso tik tarpines parinkima pagal DTC matmenys, o apie slifuotos galvos dejima nei zodzio  :-] . Logiskai mastant reiktu skirtuma lygint su tarpine. :think:

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8872: 2016 Gruodžio 04, 22:44:27 »
Dabartines tarpines storis 1,63mm. tai sekanti butu tada 1,71.mm. cia pagal etka. O elsa raso tik tarpines parinkima pagal DTC matmenys, o apie slifuotos galvos dejima nei zodzio  :-] . Logiskai mastant reiktu skirtuma lygint su tarpine. :think:

Šlifuotojas ant galvos užrašo kiek nuimta, kad pardavėjęs žinotų kokia tarpinę parinkti, o pardavėjęs net neklausia ir visiems iš eilės parduoda vienodo storio

Neprisijungęs _Akordas_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8873: 2016 Gruodžio 05, 07:14:19 »
Kita teorija, norint kompensuoti prarasta atstuma tarp stumoklio ir voztuvu tarpines saskaita, bus tuo paciu padidintas degimo kameros turis.

Neprisijungęs magman

• Įrašai: 124
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8874: 2016 Gruodžio 05, 14:24:23 »

Keičiau radiatorių prieš pora savaičių. Panelės ardyt nereikia, yra instrukcija elsoje kaip ką daryt, tik turbūt jei automatas tai biškį mažiau problemų, nes mano mechanika tai reikia kažkaip pedalų rėmą paslinkti, bet aš neslinkau, ištraukiau ortakį kur į kojas pučia taip, o įdėt atgal dar nebandžiau, bet bus ką veikt. Yra 2 tipų radiatoriai, tikslaiu skirias tik pajungimas, pagal elsą keičiasi 2006m, ieškojau naujo pirkti, tokio kokio man reikia negavau, arba reikia laukti 10d, kad parvežtų iš gamintojo, nes tas kokio man reikia lygtais tiktų nissens firmos, o denso netiko... teko šrote pirkt. Šeip jei gerai sekasi, pakeist galima per 2-3h. Prisegu pdf iš elsos, kaip keisti.  :)
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Gruodžio 05, 14:34:49 sukūrė magman »