Srove nesokineja? Pas mane 100% rode, kuresi normaliai, bet gaza nuemus apsukos sokinejo ir galiausiai visai uzgest pradejo..
Sveiki,
Pas mane taipogi karts nuo karto mazumele apsukos suplaukioja ijungus laisva ir stabdant,pergazuoji apsukos susitvarko ir stovi vietoje. Bet nepastoviai cia.Akumuliatorius naujas ziema idetas, bet buvo srove po stovjejimo 11,95V su testeriu matuota, vakar kroviau 7h tai ryte laikes 12,6v, idomiausia tai kad per vcds akumuliatoriaus krovima rodo 13,95V bet realiai pamatuju su testeriu prie akmuliatoriaus tik 13,4V, prie generatoriaus 13,6V krovimas. Kodel taip skirias vcds rodomas realus krovimas nuo testerio?Seniau tikrinau su tuo paciu testeriu krovima prie akumo tai rodydavo 13,85-14,1V, dariau generatoriaus output testa ten kad krovima iki 15v uzkeltu tai tada su testeriu krovima rodo 14,3V. Pasimeciau nes nebesuprantu kur cia ieskot uz ko uzsikabint. Turit kokiu minciu?
Man persas isvada kad pastoviai nedakrauna akumo kaip reikia, klystu?generatorius kaltas gali buti ar valdymo blokas?
Akumas orginalus idetas, beje ka reiskia per vcds ziurint battery field signal 30%, per mmi ir vcds akuma po krovimo rodo 100%, per mmi niekada nebuvo nukrite zemiau 100% po keitimo, akumo kodingas teisingas padarytas buvo.