Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1387367 kartus)

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #1500: 2013 Rugsėjo 06, 11:41:55 »
Nerkis, nors krypti nurodyk, arba cia dar kazko truksta  :think:
Paziurejes nuotrauka, supratau kad ne apie ta galvojau, maniau kalbi apie guma kuti statosi y drenazo skyle, kuri yra po voztuveliai (2 apvalus cilindrai su uzrasu bosch).
Bet paziurejes y foto, matau kad si guma turi detis kazkur po ta plastmase, bajoro paveikslelyje NR-2, kur yra skylute vandeniui, salia valytuvo shtoko.
Si detale manau nukreipia lietaus vandeny butent y drenazo skyle, nera auto kieme, paziureciau tiksliai.

P.S. pas tave viskas atvirksciai :-]

Nr 1 pas mane ten kur nr 2, po jais turi but drenazo skyle, neaisku kurioj pusej (pas mane kur nr 2).
O ta plasmase kabinasi ant lango apacios, ir ta detale tavo turetu detis arba ant plastmases tos is apacios, arba ant kazko kabintis, kad nukreiptu vandeny y drenazo skyle.
Na tikiuos kazka suprasi is sitos rasliavos  ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Rugsėjo 06, 11:43:52 sukūrė NERKIS »

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1501: 2013 Rugsėjo 06, 11:46:00 »
Bus auto vakare, jei dar nebusi rades paziuresiu tiksliai.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1502: 2013 Rugsėjo 06, 11:57:37 »
Bus auto vakare, jei dar nebusi rades paziuresiu tiksliai.

Teks laukti, neturiu kito varianto. Drenazas maniskeje tarp tu konkolu ir peciaus,bet ten jokio tvirtinimo nerasta.

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1503: 2013 Rugsėjo 06, 12:03:07 »
Ok, kai grys ponia paziuresiu  ;)

Neprisijungęs FonZero

• Įrašai: 739
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1504: 2013 Rugsėjo 06, 14:19:58 »
tai dar blogu liko? uzvedimas karsto variklio pagerejo?
Liko,liko...:-{ Bet situacija gereja po truputi.Jau taip ziauriai nebeuzkanda,tik pristabdo kaikada.Panasu kad ir dumenimas apstoja (j)
Del 3.0 ir 2.7 identiskumo nesu visiskai tikras, bet kazkodel internete pardavejai naujus prilygina kaip analogam. :think:
Del metu skirtumo tai manau kad iki 2009 turetu buti tinkami,nes Audi centro informacija tokia kad nuo 2007 modeliniu metu ejo atnaujinti purkstukai,nebeturintys tokios ziaurios problemos kaip ankstesni.(H-)

Neprisijungęs MrCyBoRg

• Įrašai: 766
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1505: 2013 Rugsėjo 06, 15:13:39 »
o kame ten beda su tais purskalais? kas konkreciai? ishsidevi adata ar kas darosi? irkodel taip ziauriai :V

man motoristas aiskino, kad psio.. purkstukai jei pareina tai ishkart visi..
ir keist reik iskart visus.. :V
cia kaip su kaldem.. nekeisi po viena.. keiti ishkart abi puses :D

tai kiek tiesos ?

Neprisijungęs FonZero

• Įrašai: 739
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1506: 2013 Rugsėjo 06, 21:30:21 »
Konkreciai nedadirbti gamykliskai sitie purkstukai.Kaip pats ir minejai isdyla adata kuri nebeuzsandarina normaliai.
Teoriskai pasakime daug tiesos,praktiskai - nelabai (8-)
Buna sudyla keletas is sesiu. Pas mane pagedo visi sesi :-(
Aplamai tai geriausiai daryti taip kaip Audi centras rekomenduoja- keisti visus 6 naujais, ale brungu baisiai :-{
Tai ir tenka sudeliauti renkant po kelis kol padoru komplekta susirinksiu :-/

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1507: 2013 Rugsėjo 06, 21:58:15 »
Only special for you  :) :
1-oje foto raudonai pazymetos drenazo skylutes, po kuriomis ir tvirtinasi ta detale.

2-oje foto raudonai pazymetas tvirtinimas (1varztu), o zaliai, detales konturai, jei sunku yziureti butu.

P.S. Sorry anksciau neisejo, nes reikejo savus palaikyt (+)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Rugsėjo 06, 23:16:00 sukūrė Nerkis »

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1508: 2013 Rugsėjo 07, 00:15:38 »
tai ant jos dar turi buti toks vamzdelis  kuriuo nubega vanduo.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1509: 2013 Rugsėjo 07, 00:22:56 »
Pasirodo anglas ar europa, dedasi toje pacioje vietoje, tik nesuprantu, kodel tada kodai skiriasi? Anglui surenka vandeni is tu skyluciu, o europa yra atskira dar drenazo skyle. Vat vamzdelio meistras nepaliko, velnias zino kur jis dingo  :think:  Aciu Nerki uz pagalba  :bow:

Neprisijungęs sekretar

• Įrašai: 31
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1510: 2013 Rugsėjo 12, 07:31:05 »
Sveiki, gal kas turit kokia schemute kaip ardosi centrinė panelė, ta kurioje yra bėgiu perjungimo svirtis?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1511: 2013 Rugsėjo 12, 07:42:31 »
Sveiki, gal kas turit kokia schemute kaip ardosi centrinė panelė, ta kurioje yra bėgiu perjungimo svirtis?

Pirmiausiai nusiimi soninius uzdengimus , jie ant sponkiu, toliau galines peciuko groteles, uz ju varztas porankiui ir kur atviras laikiklis kavos puodukui, isimi guma po juo varztelis, dar lyg gale tos plastmases du samariezai , bet neprisimenu. Toliau pakelus plastmase pamatysi du vartus , kiti du po pelenine. Begiu oda gali taip atkelti, arba istraukineti is remelio, issima su vidine plastmase.

Neprisijungęs sekretar

• Įrašai: 31
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1512: 2013 Rugsėjo 12, 10:04:24 »
O galinės pečiuko grotelės tiesiog issitraukia kažkaip, man visada baisu lyst prie tų plastmasių, kad kokių laikiklių nesulaužyt :)

Neprisijungęs MrCyBoRg

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1513: 2013 Rugsėjo 12, 13:11:58 »
Pas mane neveikia stabdziu lepa gale centrine (avantas)
turiu lempa.. reik pakeisti..

gal kas arde ta gala, kaip tas plastikus nulupti, kad prieiti?
nes dabar kiek ciuriu tai reik beveik viska nuardyti :V

Neprisijungęs MrCyBoRg

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs MrCyBoRg

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1515: 2013 Rugsėjo 12, 13:22:51 »
Cia tik zodinis aprashymas.. bet gan geras (y)

anglu kalba aisku :)

Just had a go at fixing the "intermittent centre brake light" problem on my 56 plate A6 Avant. Maybe one journey in three the warning light would come on. Had the moral support of a neighbour who has recently gone through something similar with his A4 convertible.

In case it helps anyone, removing the lower trim involves removing 6 Torx screws - 4 along the lower edge and 2under the warning triangle flap. There are 6 spring clips around the lining which clip into the boot lid which came out fairly easily. I found that locating them by shining a torch in helped in knowing where to tug. The really tricky bits are at the top outer corners of the lower trim ("top" when the tailgate is shut, that is) where I found that I needed to use a fair bit of force to disengage them before they came free. Again, peering in with a torch helped identify these small moulding clips. Don't forget to lever out the white lights in the bottom of the tailgate or you will rip the wires off them; just lever out with a screwdriver under the end nearest the centre of the car and you can then unplug and remove them. I found it helped to have an assistant to hold the tailgate at the right height, and to support the lining panel as it came free - it is quite heavy and you will be working at one side to free it when the whole weight drops...

The upper trim panel is held with two visible screws, two clips either side into the tailgate pillars (pull lining towards centre of tailgate) and I think 5 along the top edge but these will be obvious by this stage.

To release the actual brake light unit, as described in a previous post, I slid a black bar visible through holes in the tailgate sideways about 6 mm, at which point it dropped off. You can then manipulate the clips off and levering from below, push the light unit out. Unplug and it's all yours. Reassemble by refitting the clips (they have to go the right way round - there is some subtle shaping to them) and sliding on the black slide to hold them. You will have had to retrieve all four clips and the black slide from inside the tailgate. A torch and long piece of wire with a hook on the end was useful at this point... I bent the pins on the light unit slightly and gave it all a good squirt of contact cleaner before replugging and pushing in from the outside. In the words of the oracle - reassembly is the opposite of dismantling! I found that I had to put my hand in the gap and manipulate the spring clips on the lower panel to line up before giving it a good shove to engage. Don't forget to fish out the white light connectors as you reassemble so they don't get lost inside.

There is a rigid plastic sleeve that goes over the boot catch and also fits on to the lower lining panel. There is enough flex to ease this off the boot catch as you remove the panel but don't forget to refit it during assembly as you won't get it back on once the panel is back in place. Again, an assistant to hold the tailgate more-or-less horizontal during reassembly is very helpful.

And that's it. Having said which, my neighbour went through this a couple of times on his A4 which has a very similar LED light unit, and the third time opened up the light unit and soldered wires to the PCB which went to new connectors on to the wiring loom, to replace the original connectors which look more suited to a PC motherboard than the arduous environment of a car.

(h)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1516: 2013 Rugsėjo 12, 13:31:21 »
Pas mane neveikia stabdziu lepa gale centrine (avantas)
turiu lempa.. reik pakeisti..

gal kas arde ta gala, kaip tas plastikus nulupti, kad prieiti?
nes dabar kiek ciuriu tai reik beveik viska nuardyti :V

nuemus is galo apdaila - ten matosi kazkokie stopo fiksatoriukai, bet patingejau ta plasmasine vidine apdaila nuimineti, tad normaliai ir nepasiekiau :D
Pas mane kartais paima ir kompa supykta - kad ale trumpas/ner kontakto - perkuri masina ir vel veikia viskas :think:
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Rugsėjo 12, 13:33:20 sukūrė Bajoras »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1517: 2013 Rugsėjo 12, 13:38:17 »
Šiek tiek info

Neprisijungęs MrCyBoRg

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1518: 2013 Rugsėjo 12, 14:02:32 »
nuemus is galo apdaila - ten matosi kazkokie stopo fiksatoriukai, bet patingejau ta plasmasine vidine apdaila nuimineti, tad normaliai ir nepasiekiau :D
Pas mane kartais paima ir kompa supykta - kad ale trumpas/ner kontakto - perkuri masina ir vel veikia viskas :think:
Tai ruoskis keisti ;)
pas mane jau 80% neveikdavo ir 20% veikdavo.. po poros savaiciu isvis numiro :D

katik ishardziau.. dar stovi ishardyta..  :)

dregmes po ta plastmase bbd kiek.. del to ten viska sir oksiduoajsi..  (n)

panasu, kad ne lempoj problema, o butent paciam kontakte fishkes.. taciau bet.. kad lempa ismti tai teko ja gerokai apgadinti..
kadangi turiu nauja tai statysiu nauja..
kai pirkau lepma audi centre tai man iskarto ir fyshke pasiule, nes sako visi perka komplekte.. dabar aisku del ko.. lempa istayt antra karta isvis yra sudetinga.. o dazniausiai apreina fyshke :)

tai fyshke tuoj apdaro ir pries dedant nauja patikrinsiu ar sena gera.. tai jei ka turesiu sena apgadinta lempa (jos fiksatoriai tokie palankstyti neblogai)
o tam anglishkam linke tai ishvis lempa i gabalus sutrupino... mes tryse per pusvalandi siap netaip ishkrapshtem.. bogazines dangtis ir gi gerai apdraskytas (is vidaus aisku) :)

sumesiu fotkes savo ir dariau.. kai baigsiu :)

p.s. nu gal pagal paveiksliu ten kakzaip ir nusima tie laikikliai.. bet skau pusvalandi bandem nustum atsegt ir pan.. :)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Rugsėjo 12, 14:06:44 sukūrė MrCyBoRg »

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1519: 2013 Rugsėjo 12, 14:22:57 »
Na matai, pries draskant rekia kokia elsa pasiskaityt  :goodboy: tada ir darbai einasi sklandziau  :D
O siaip noriu taves paklaust, langu apiplovimo purkstukai kaip purskia pas tave? skleidzia ant stiklo, ar eina ciurksles pas Fl ?

Neprisijungęs MrCyBoRg

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1520: 2013 Rugsėjo 12, 14:46:19 »
Vienuzodziu.. jo.. lokai mes.. lupom per jega.. ten su atsuktuvu pastumi ir fiksatoriai nukrenta lauk :D
99% kad fihkej beda buvo.. tuoj patikrins dar lempa.. sutvarkys fiksatorius ir bus galima uz koki 100lt kaip uz naudota stumti :)

Dabar pkalusiai ir as uzsiparinau.. pagal mane tai chiurkshle varo.. ant stiklo neskleidzia :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1521: 2013 Rugsėjo 12, 18:46:56 »
o kiek naujas galinis stopas su fyske audi centre?
As taip ir galvojau pagal sutapimus, kad ne zibinto stopo beda, o kontakte...

Nera prasmes ant zibintu purskti dulksna, kai nera valytuvu pas masina, nes tik stipri srove gali atplauti siek tiek purvo, bei pragriauzti susidariusi sniego sluoksni ant zibinto stiklo.

Neprisijungęs MrCyBoRg

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1522: 2013 Rugsėjo 12, 20:51:04 »
o kiek naujas galinis stopas su fyske audi centre?
As taip ir galvojau pagal sutapimus, kad ne zibinto stopo beda, o kontakte...

Nera prasmes ant zibintu purskti dulksna, kai nera valytuvu pas masina, nes tik stipri srove gali atplauti siek tiek purvo, bei pragriauzti susidariusi sniego sluoksni ant zibinto stiklo.

Siap nebrangus jis.. nors nera ten stebuklas..
Bet perkant stopa man parekomendavo ir fiske nusipirkt, nes sake visi perka :)
Bendrai kaina berods 238lt buvo :)

O del purskimo tai as taip suprantu.. kad kalba ejo apie stikla priekini :)

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1523: 2013 Rugsėjo 12, 21:01:49 »

O del purskimo tai as taip suprantu.. kad kalba ejo apie stikla priekini :)
Teip, apie priekiny stikla kalbejom.  Nepatinka man tie myztukai, tai galvoju gal pas FL normalesni.

Neprisijungęs MrCyBoRg

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1524: 2013 Rugsėjo 12, 21:04:49 »
Tas pats shhhh.. ten jie nelindo.. darant FL(-)

nors mano senam 2004 vw tourege jau graziai skleide vandeniuka ant stiklo (y)