Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1423130 kartus)

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #1375: 2013 Rugpjūčio 15, 11:48:42 »
Tik su kompu.

Neprisijungęs ACeShot

• Įrašai: 322
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1376: 2013 Rugpjūčio 16, 11:49:55 »
Nu ka, pradėjo karts nuo karto lašėti vandens pompa. C6 2005 3TDI Q Sako jos remontas brangus malonumas, nes reikia visą priekį nuardyti ir net grandinę nuimti, kad prie jos prieiti. Esat kas su tuo susidūrę?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1377: 2013 Rugpjūčio 16, 13:13:51 »
na grandines tai gale variklio, o ne priekyje... Nesu susidures, kol kas darau bandymus del sutarskancios grandines, nes esant siltam varikliui ir kiek pastovejus subarska. Tas labai retai pasitaiko ir saltai. Audi centras is karto ivardino desines puses itempeja, keitimas su viskuo ~1500lt, kaip bebutu keista, tai garaziuku ir servisiuku kaina taipogi :think:

Dabar pakeitem tepalus, panaudoti ir tepalo priedai, po 1k km pasakysiu ar kas gaunasi.

Neprisijungęs Spiritless

• Įrašai: 903
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1378: 2013 Rugpjūčio 17, 00:02:46 »
na grandines tai gale variklio, o ne priekyje... Nesu susidures, kol kas darau bandymus del sutarskancios grandines, nes esant siltam varikliui ir kiek pastovejus subarska. Tas labai retai pasitaiko ir saltai. Audi centras is karto ivardino desines puses itempeja, keitimas su viskuo ~1500lt, kaip bebutu keista, tai garaziuku ir servisiuku kaina taipogi :think:

Dabar pakeitem tepalus, panaudoti ir tepalo priedai, po 1k km pasakysiu ar kas gaunasi.

Pas mane ta pati problema...   :-/ Tipo audi centre itempejas + darbas 1500lt garazuose irgi ta pati kaina?  :think:

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1379: 2013 Rugpjūčio 17, 00:40:03 »
Man audi centre ivardino bendra kaina - 1500lt ir tiek ziniu.
Skalbinausi per garazus - ta pati ikainoja.
Nusipirkau itempejus (tik ne desiny, o visus), dabar guli ir jauciu liks guleti tik lentynoje :think:
Na ziuresime, kol kas sviezus tepalai, matysime ka su laiku papaskos

Neprisijungęs Spiritless

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1380: 2013 Rugpjūčio 17, 09:09:06 »
Man audi centre ivardino bendra kaina - 1500lt ir tiek ziniu.
Skalbinausi per garazus - ta pati ikainoja.
Nusipirkau itempejus (tik ne desiny, o visus), dabar guli ir jauciu liks guleti tik lentynoje :think:
Na ziuresime, kol kas sviezus tepalai, matysime ka su laiku papaskos

Pranesk ar pades tie tepalo priedai :) labai idomu kai ir pas mane tokia problema :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1381: 2013 Rugpjūčio 19, 14:19:02 »
Na visam prosesui reikia nuvaziuoti 1000km, kol kas puse nuvaziavau tikrai.
Buvo vienas bet itin trumpas subarkejimas, nors iki tol beveik kas karta karštu tepalu vedant subarška.
Tepalas: http://xado.lt/variklines-alyvos/sintetines-alyvos/xado-atomic-oil-5w-30-504-507
Priedas: http://xado.lt/revitalizantai/geliai-revitalizantai/xado-1-stage

Nežinau kaip bus, kai tepalas jau bus "suvažinėtas" pagal ridą iki galo, tad kaip bus su senu tepalu, bet kol kas rezultatas tenkina su kaupu. Remontą atšaukiu, o kuriam laikui problema nuketa - parodys gyvenimas pats.

Neprisijungęs cardio

• Įrašai: 268
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1382: 2013 Rugpjūčio 19, 18:22:23 »
Nu ka, pradėjo karts nuo karto lašėti vandens pompa. C6 2005 3TDI Q Sako jos remontas brangus malonumas, nes reikia visą priekį nuardyti ir net grandinę nuimti, kad prie jos prieiti. Esat kas su tuo susidūrę?

Keite man ta pompa su dirzais. Ji is prieko. Grandines ne prie ko. Kaina nebrangi visai buvo, kad man dirzai su pompa ir darbu apie 1000 lt buvo. Patariu keist ir termostata mas nekeiciau, tai po 1000 km pasikeiciau :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1383: 2013 Rugpjūčio 19, 22:35:23 »
Blin ta MMI kai radia groja, kartais gan švariai bando groti, o kartais šnypščia, lyg sakyčiau kartais MONO grotų o kartais STEREO. Kokybė garso ne tik nepagerėja, bet šlykščiai daknisa.
Neradau per meniu, kaip neleisti grot Stereo, ar kaipaip šią pievą išspęsti :think:
Gal jumi pavykę? Arba čia tik mano pašnypštalioja :V

Neprisijungęs Spiritless

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1384: 2013 Rugpjūčio 19, 23:07:42 »
Nu nezinau pas mane tai puikiai gaudo bangas radija. Groja be jokiu trigdziu

Neprisijungęs MrCyBoRg

• Įrašai: 766
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1385: 2013 Rugpjūčio 19, 23:12:16 »
Tokis klausimas..

Mano pirmaz zyzelinis auto.. zinau, kad zyzelis netaip greit uzkaista kaip benzas.. bet gal is patirties pasakysit..

benzinines masinos man per 1.5-2 km jau iki 90 laipsniu sushildavo..
audele gi kazkur po 4-5 km sushyla...

trasoj temperatura nekrenta.. aisku dabar vasara.. bet pas jus tas apts? ar cia rusotis termostato keitimui :V
Esme, kad aushenke keisiu.. nes dabar tik -18 laipsniu.. tai vat keiciant ta lyst prie termostato ar ne :D

Neprisijungęs Rolandux

• Įrašai: 284
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1386: 2013 Rugpjūčio 19, 23:32:30 »
Blin ta MMI kai radia groja, kartais gan švariai bando groti, o kartais šnypščia, lyg sakyčiau kartais MONO grotų o kartais STEREO. Kokybė garso ne tik nepagerėja, bet šlykščiai daknisa.
Neradau per meniu, kaip neleisti grot Stereo, ar kaipaip šią pievą išspęsti :think:
Gal jumi pavykę? Arba čia tik mano pašnypštalioja :V
Aš manau, kad kaskas su antena pas tave negerai, arba nustatymuose kaskur buvau užmates, ten kur klausia ar bangas gaudyt vietoj ar ir vaziuojant tarkim kur tas diapozonas pasikeicia. Nu bent jau as taip supratau.  :bedantis: Tai uzsidejau varnele ten, kad ir tipo judant. Tai viskas graziai groja, nebent i koki pozemi nuvaziuoji tada jau traska.  :D

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1387: 2013 Rugpjūčio 19, 23:36:00 »
Aš manau, kad kaskas su antena pas tave negerai, arba nustatymuose kaskur buvau užmates, ten kur klausia ar bangas gaudyt vietoj ar ir vaziuojant tarkim kur tas diapozonas pasikeicia. Nu bent jau as taip supratau.  :bedantis: Tai uzsidejau varnele ten, kad ir tipo judant. Tai viskas graziai groja, nebent i koki pozemi nuvaziuoji tada jau traska.  :D
AF tas daiktas vadinasi turbūt, assisted frequency :V

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1388: 2013 Rugpjūčio 20, 08:13:49 »
Tokis klausimas..

Mano pirmaz zyzelinis auto.. zinau, kad zyzelis netaip greit uzkaista kaip benzas.. bet gal is patirties pasakysit..

benzinines masinos man per 1.5-2 km jau iki 90 laipsniu sushildavo..
audele gi kazkur po 4-5 km sushyla...

trasoj temperatura nekrenta.. aisku dabar vasara.. bet pas jus tas apts? ar cia rusotis termostato keitimui :V
Esme, kad aushenke keisiu.. nes dabar tik -18 laipsniu.. tai vat keiciant ta lyst prie termostato ar ne :D
Dyzeliai zenkliai leciau syla, ju antifryza neretai is vis sildo papildomos sistemos kaip elektriniai sildytuvai, webasto.

Neprisijungęs MrCyBoRg

• Įrašai: 766
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1389: 2013 Rugpjūčio 20, 09:15:55 »
Vienuzodziu nereik ieshkot slieku ten kur ju nera :D

Neprisijungęs sekretar

• Įrašai: 31
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1390: 2013 Rugpjūčio 21, 19:58:59 »
Sveiki, noriu paklausti, kaip isijungia ir issijungia uzdetas greicio ribojimo ispejimas, ar kaip ji ten pavadinti. Pasiekus 140 km/h ekraneli ismeta, kad kazkoks 140 ribojimas uzdetas. A6 C6 2.0 Tdi.

Neprisijungęs cardio

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1391: 2013 Rugpjūčio 21, 20:43:19 »
Car Setup yra nustatymai skydelio. Trip 1 ir Trip 2 (kazkaip panasiai), ten yra ir speed warning. Gali uzsideti koki nori

Neprisijungęs Spiritless

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1392: 2013 Rugpjūčio 21, 22:39:51 »
Car Setup yra nustatymai skydelio. Trip 1 ir Trip 2 (kazkaip panasiai), ten yra ir speed warning. Gali uzsideti koki nori

Jeigu aktyvuota ir paspaudus car mygtuka tam meniu yra instrument cluster tai jo ten gali ji ijungti isjungti ir nusistatyti greiti. bet pvz pas mane nebuvo aktyvuota tik kai per hidden mmi meniu aktyvavau tada atsarado. o siaip man atrodo ta warning gali isjungti paspaudus ir palaikius check mygtuka jeigu gerai pamenu :)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Rugpjūčio 21, 22:43:08 sukūrė Spiritless »

Neprisijungęs sekretar

• Įrašai: 31
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1393: 2013 Rugpjūčio 22, 10:33:41 »
man atrodo ta warning gali isjungti paspaudus ir palaikius check mygtuka jeigu gerai pamenu :)

O tai laikant paspaudus tą check mygtuką turi kažkas įsijungti, tą prasme kaip žinot kiek ten jį reikia laikyti?

Neprisijungęs Spiritless

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1394: 2013 Rugpjūčio 22, 10:50:21 »
O tai laikant paspaudus tą check mygtuką turi kažkas įsijungti, tą prasme kaip žinot kiek ten jį reikia laikyti?

ten kazkaip kai vaziuoji tarkim 140km/h greiciu paspaudi ir laikai check mygtuka kol ant skydelio atsiranda tas warning tada tipo nusistato kad ties 140 isijungs warning o dar karta paspaudus ir palaikius turetu issijungti. jeigu gerai pamenu. o tai pas tave nera car paspaudus "instrument cluster" ten labai lengvai gali ji valgyti on/off ir greiti koki nori pasirinkti.

Jeigu nera tai gali per hidden menu setup+car palaikius atsidaro toks zalias meniu. jame gali ijungti.  Tik gali buti kad jis irgi isjungtas tai ji galima ijungti tik su vagcom  :-)

va cia parodyta kaip http://www.audi-club.ru/forum/showpost.php?p=3205650&postcount=263

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1395: 2013 Rugpjūčio 22, 14:39:29 »
Kas per nustatymas yra prie visu skambejimo nustatymu, balansu, aukstu ir zemu dazniu, vadinasi "GALA" ON arba OFF?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1396: 2013 Rugpjūčio 22, 14:41:36 »
Man keičia skambėjimą, gal nežymiai, gal tik ant radios, bet skamba gražiau kai ON

Neprisijungęs vycka3000

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1397: 2013 Rugpjūčio 22, 14:52:33 »
Kas per nustatymas yra prie visu skambejimo nustatymu, balansu, aukstu ir zemu dazniu, vadinasi "GALA" ON arba OFF?

kuo greiciau vaziuoji tuo garsiau groja radijas . geras dalykas.

Neprisijungęs cardio

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1398: 2013 Rugpjūčio 22, 16:48:01 »

Jo, berods tai yra adaptyvinis garso/greicio bajeris

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1399: 2013 Rugpjūčio 22, 22:46:55 »
kazkaip nepastebejau del garsejimo. Nebent 200 kai vaziuoji pagarseja :D