pas mane auto 2006 metu,spydikas raudonas ir gretis taip pasidaro spaudant borto kompo "reset" mygtuka.Galimi trys varijantai : pirmas borto kompo meniu, antras borto kompo meniu,skaitmeninis greicio rodymas. Taip kad info apie 2007 antra puse manau neteisinga.
Taip, esu skaites ir as kad pas kaikuriuos yra si funkcija ir 05 metu, bet atnaujinus mmi softa magiskai dingsta
Esma tame kad niekas nezino kaip nustatyti senesniame yra, arba kaip padaryti, o nuo 07 jau tikrai yra 100% tad norint upgradint imi 07 ir nerizikuoji.
Faktiskai cia viska losia skydelio softas, audi centras nedaro skydelio atnaujinimu, auksarankiu tokiu ir dar negirdejau kad kam pavyktu, realiai reiktu suleisti skydelio naujinimo softa 240, sis yra naujausias, ir visos funkcijos aktyvuotos.
O tiems kas galvoja keistis skydely parinkau truputy info:
Spalvotas skydelis: detales numeris baigiasi 93x ar 98x
Tam kad tiktu, reikia rinktis dyzeliui nuo dyzelines, benzui, nuo benzinines.
Rinktis reikia skydely kuris baigiasi raide J ar JX.
Galima deti ir facelifto skydely, tokiu atveju baigiasi raide S, bet kaip jau cia buvo mineta ten yra problema, nes neveiks tinkamai apsukos, kadangi koduojant skydely pas audi atstovus jie negali suderint ten kazko. Problemos sprendimas lab paprastas, reikia kilometraza atsukti FL skydelio kad butu ne daugiau kaip 100 km ar tiesiog 00.00 km tokiu atveju duleriu naudojamas VAS supranta kad skydelis naujas, ir viska padaro graziausioj formoj
(audi atstovai negali keisti kilometrazo, todel kyla bedu
).
Dar vienas niuansas, jei keiti skydely su myliom y km, rodmenys netikslus buna. Padaryt su skydeliu nieko nesigauna. Yra vienas gydymo budas, keiciama ciferblato skale, bet ne nuo originalo, yra kazkokia firma vokieciuose kur specialiai daro tokias skales is myliu y km. Deja firmos pavadinimas man nezinomas.
Informacija surinkta uzsienio forumuose, todel asmeniskai uz jos patikimuma neatsakau.