Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1428632 kartus)

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #425: 2011 Gruodžio 31, 15:22:26 »
Nebuna. Vaziuokle kaip supratau ta pati kaip ir pas c5

Ta pati, geroji minkstoji vaziuokle. O turi kazka pries ja?

Neprisijungęs Ginciukas

• Įrašai: 1357
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #426: 2012 Sausio 01, 14:50:36 »
Skaudi kisenei ta waziuokle

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #427: 2012 Sausio 01, 14:56:57 »
Sakai skaudi? :-] Tai gal išvis ieškok golf V, ten pigiau bus viskas.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #428: 2012 Sausio 01, 15:04:06 »
Skaudi kisenei ta waziuokle

O kas ten skaudaus? Pasikeitei viena kart, perki ne shuda ar koki "meistru atrestauruota" ir pamirsti apie ta vaziuokle :}

Neprisijungęs Ginciukas

• Įrašai: 1357
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #429: 2012 Sausio 01, 15:42:33 »
Taip :)

Neprisijungęs rinve

• Įrašai: 31
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #430: 2012 Sausio 02, 20:48:49 »
Taip :)

su c5 keturis metus vaziavau su vaziuokle visiskai jokiu problemu na restoravau gal 1 ar 2 sarnyrus ir tai ten kaina po 50 lt, su c6 dar koki pusmeti vaziuoju jokiu bedu su vaziuokle, manau apie vaziuokles kalba kas nevaziuoja su audi,o prisiklause kokiu nesamoniu

Neprisijungęs audicouper

• Įrašai: 4273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #431: 2012 Sausio 08, 20:53:17 »
pradejau ir as zvalgytis i c6 ir butent i 3,0tdi, bet kiek apzvelgiau skelbimu tai ne vieno mechaninio modelio neradau, vien tik automatai,  taigi kaip is tikro yra, ar buvo c6 3,0tdi mech?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #432: 2012 Sausio 08, 21:05:01 »
pradejau ir as zvalgytis i c6 ir butent i 3,0tdi, bet kiek apzvelgiau skelbimu tai ne vieno mechaninio modelio neradau, vien tik automatai,  taigi kaip is tikro yra, ar buvo c6 3,0tdi mech?

Buvo, joks ne deficitas.
Įeik į mobile.de ir pamatysi. LT nėra, nes čia visi ponus primeta ir tik automatus dabar beperka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #433: 2012 Sausio 08, 21:18:48 »

Buvo, joks ne deficitas.
Įeik į mobile.de ir pamatysi. LT nėra, nes čia visi ponus primeta ir tik automatus dabar beperka

arba tik tokias pardavineja :) nuperka su parejuse deze (automatke) tada nuperka deze ideda ir perparduoda ;) cia bent jau as taip galvoju.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #434: 2012 Sausio 08, 21:39:18 »
Apie ką tu čia?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #435: 2012 Sausio 08, 21:42:15 »
Apie ką tu čia?

apie tai kodel tiek daug automatiniu 3.0tdi lietuvoje :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #436: 2012 Sausio 08, 21:59:02 »
Apie ką tu čia?

Automatų todėl tiek daug, kad pažiūrėk, kiek dabar naujų auto nuperkama su mechanine dėže. Visi kaip išprotėję ant automatų šoka. Man asmeniškai alergija tas automatas.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #437: 2012 Sausio 08, 22:00:17 »
Apie ką tu čia?

Automatų todėl tiek daug, kad pažiūrėk, kiek dabar naujų auto nuperkama su mechanine dėže. Visi kaip išprotėję ant automatų šoka. Man asmeniškai alergija tas automatas.

Gal but tu ir teisus. As taip pat tik uz mechana :)

Neprisijungęs Evaldas 2,7tdi

• Įrašai: 350
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #438: 2012 Sausio 08, 23:19:53 »
mano modeliui pats didziausias minusas, kad mehanikai lb trumpos pirmos dvi pavaros, automatu nors ir nemegejas bet manau kad siam modeliui butu automatas tinkamesnis variantas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #439: 2012 Sausio 08, 23:29:32 »
Cia dabar ne i tema, bet kiek mazdaug vaiksto S6 grotos lietuvoje? Ar pirkt uz 350eu naujas ir nesukt sau galvos?

Neprisijungęs Deividasa6

• Įrašai: 549
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #440: 2012 Sausio 08, 23:42:12 »
Cia dabar ne i tema, bet kiek mazdaug vaiksto S6 grotos lietuvoje? Ar pirkt uz 350eu naujas ir nesukt sau galvos?

Tai jau geriau visa buferi pirkt S6 deveta uz 3000 lt, su grotom, su s6 drl vien kurie atskirai ~600 lt kainuoja ne ? :) nu nebent atliekamu saibu turi, as uz tokia kaina tau ju gyvenime nepirkciau :)

O apie automata tai irgi nusviles jau, ir pasakiau sau, kad gyvenime, niekada, niekada automato neimsiu, negana to, kad net pats jausmas man nepriimtinas, atrodo kad masina tave valdo o ne tu ja ...

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #441: 2012 Sausio 08, 23:42:23 »
dabar kaiptik vienas veikejas kaune pardavineja orginales s,line groteles uz 350lt bukle kai nauju...

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #442: 2012 Sausio 08, 23:48:44 »
dabar kaiptik vienas veikejas kaune pardavineja orginales s,line groteles uz 350lt bukle kai nauju...

kaip su juo susisiekti?:)

Tai jau geriau visa buferi pirkt S6 deveta uz 3000 lt, su grotom, su s6 drl vien kurie atskirai ~600 lt kainuoja ne ? :) nu nebent atliekamu saibu turi, as uz tokia kaina tau ju gyvenime nepirkciau :)

O apie automata tai irgi nusviles jau, ir pasakiau sau, kad gyvenime, niekada, niekada automato neimsiu, negana to, kad net pats jausmas man nepriimtinas, atrodo kad masina tave valdo o ne tu ja ...

Buferis gerai, bet tie drl man netiks :] nes pas dyzeli stovi cooleris ten cia viena, o antra kai sumesiu dar ir i groteles drl tai audi atrodys kai fura :) zibes visa su tais drl :D man uztektu sline bamperio arba tik skes grotu :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #443: 2012 Sausio 09, 00:13:59 »
jei noresi tu grotu parasyk man i PM ir duosiu tau jo kontaktus

Neprisijungęs razor0817

• Įrašai: 152
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #444: 2012 Sausio 09, 15:00:54 »
apie automatus irgi buvau tos pacios nuomones, kai ieskojau c6 ziurejau mechankes, bet kiek tokiu papuldavo tai tikrai toli grazu iki pilnos komplektacijos, arba auto damustos kad baisu jau imt.
galvojau jau ko ko, bet automato nepirksiu nei per kur, kadangi pries tai ir dabar tenka vaziuot su nemazai nauju automobiliu automatinem dezem, tai man nuo tu mazu kubaturos automatu alergija, ens nei traukia nei aplenkt ka nors gali :)
pabandziau su a6 3.2 benzu automatu, patiko, todel nupirkau 3.0 tdi automata. apskritai c6 3.o autoamtai labai mielai ir graziai vaziuoja tiek norint ramiau tiek iki raudono sukant. pirmas dalykas sita auto yra ne pacanu masina, didele, sunki ir komfortiska, todel automatas tikrai nemaiso. be to dar reik ir moket su automatu vaziuot, cia tik visiski *** gali sakyt kad ten tik gaza ir stabdi spaudi daugiau nieko. be to mokant su automatu, tai tokio pacio variklio mechanine drage isruko.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #445: 2012 Sausio 09, 15:43:31 »
apie automatus irgi buvau tos pacios nuomones, kai ieskojau c6 ziurejau mechankes, bet kiek tokiu papuldavo tai tikrai toli grazu iki pilnos komplektacijos, arba auto damustos kad baisu jau imt.
galvojau jau ko ko, bet automato nepirksiu nei per kur, kadangi pries tai ir dabar tenka vaziuot su nemazai nauju automobiliu automatinem dezem, tai man nuo tu mazu kubaturos automatu alergija, ens nei traukia nei aplenkt ka nors gali :)
pabandziau su a6 3.2 benzu automatu, patiko, todel nupirkau 3.0 tdi automata. apskritai c6 3.o autoamtai labai mielai ir graziai vaziuoja tiek norint ramiau tiek iki raudono sukant. pirmas dalykas sita auto yra ne pacanu masina, didele, sunki ir komfortiska, todel automatas tikrai nemaiso. be to dar reik ir moket su automatu vaziuot, cia tik visiski *** gali sakyt kad ten tik gaza ir stabdi spaudi daugiau nieko. be to mokant su automatu, tai tokio pacio variklio mechanine drage isruko.

Kodel ne pacanu? Pacanas pacanui nelygu. Kas del dezes tai mehanke turi daugiau nm uz automata, plius mehano torque (lipdymas i kede) ilgiau tesias. Pvz 4.2krpm, kai automato tik virsh 3k. Nu bet cia kiekvieno reikalas ka vairuot ;)

Neprisijungęs razor0817

• Įrašai: 152
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #446: 2012 Sausio 09, 16:07:48 »
turiu omeny tai ne bmw :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #447: 2012 Sausio 09, 20:35:15 »
cia biski ne i tema, bet jei kas nors kur nors uzmatysit s6 grotas pardavime, duokit zinot ;) kaina nelabai svarbu. busiu dekingas  (aa)

Neprisijungęs n0l

• Įrašai: 55
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #448: 2012 Sausio 09, 21:08:45 »
ieskojau 2.7TDI arba 3.0TDI su mechanine deze daugiau nei puse metu, kelis gerus variantus buvau rades tai vienos kaina nenormali kita nupute kol paskambinau,nusibodo ieskot ir pasiemiau automata :D dabar dauguma automatai, taigi norint mechanines su gera komplektacija ir t.t. reik pasiruosti ilgom ir nuobodziom paieskom

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #449: 2012 Sausio 09, 21:15:33 »
ieskojau 2.7TDI arba 3.0TDI su mechanine deze daugiau nei puse metu, kelis gerus variantus buvau rades tai vienos kaina nenormali kita nupute kol paskambinau,nusibodo ieskot ir pasiemiau automata :D dabar dauguma automatai, taigi norint mechanines su gera komplektacija ir t.t. reik pasiruosti ilgom ir nuobodziom paieskom
mano mehanke ir net autopiloto komplektacijoj nebuvo (-)