Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1428498 kartus)

Neprisijungęs Evaldas 2,7tdi

• Įrašai: 350
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #375: 2011 Lapkričio 28, 23:44:41 »
kiek teko susitikti su jais tai netokie ir pikti :) Bet nlb i pykdziau per reidus pastabdo, bet lb retai, nu pabandysiu gal negaudys lb... nes lt tai be sansu tamsintam pavazinet.. kaip ka pats sakai tik gryzai sutiktuviu ta proga stolnika voba (aa)

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #376: 2011 Lapkričio 28, 23:54:38 »
kiek teko susitikti su jais tai netokie ir pikti :) Bet nlb i pykdziau per reidus pastabdo, bet lb retai, nu pabandysiu gal negaudys lb... nes lt tai be sansu tamsintam pavazinet.. kaip ka pats sakai tik gryzai sutiktuviu ta proga stolnika voba (aa)

Tai jau tikrai, siaip netamsink ziauriai tai gal isdegs, geriau galas tamsiau, o prieki sviesiau. Imesk savo limuzino pora foto, idomu paziuret ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #377: 2011 Lapkričio 29, 00:14:36 »
va buvusei omegai va taip langus uztempes buvau tai lb graziai ziurejos ir ne kekvienas inspektorius spedavo susigaudyt kad as tamsintas :-] tai ir audi galvoju lygiai taipat, viena is silpniausiu pleveliu cia..

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #378: 2011 Lapkričio 29, 00:27:30 »
audi db nefotogeniska biski veliau idesiu i garaza ;)

Neprisijungęs Deividasa6

• Įrašai: 549
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #379: 2011 Lapkričio 29, 00:31:32 »
audi db nefotogeniska biski veliau idesiu i garaza ;)

Taigi progresa ir idomiausia buna ivertint  (h) :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #380: 2011 Lapkričio 29, 00:38:53 »
Nu as busiu kantrus :D ir palauksiu  (aa)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #381: 2011 Lapkričio 29, 01:03:17 »
http://imageshack.us/photo/my-images/546/dsc07264k.jpg/                         

cia mano omega tai buvo uztamsinta tai galvoju ir dabar taip uzsitamsinti manau visai graziai ziurisi?
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Lapkričio 29, 01:08:59 sukūrė Evaldas 2,7tdi »

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #382: 2011 Lapkričio 29, 01:10:25 »
Neblogai, aisku gal galiniai galejo but stipriau priniaukti, bet is esmes vaizdas visai kitoks, gerai kai langai nera uzkalti ;)

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #383: 2011 Lapkričio 29, 15:37:06 »
http://www.youtube.com/watch?v=sSsofz-hZQI

Kaip jum toks kebulo uzkalimas ?  :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #384: 2011 Lapkričio 29, 16:31:51 »
atrodo gal ir neblogai, bet pasakysiu ka manau. Cia kazkas tokio kaip ir 2003- 2005m buvo chebra prisiloshe undergroundo :D ir dedavo spoilerius kokius tik turi ir boddy kitus. Ir atrode krutai, turiu galvoj, kad cia tik mada :) greitu metu praeis, o pakitimai isliks. Nieko ner graziau uz stocka :) (sline ir panasiai) :)

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #385: 2011 Lapkričio 29, 17:15:57 »
atrodo gal ir neblogai, bet pasakysiu ka manau. Cia kazkas tokio kaip ir 2003- 2005m buvo chebra prisiloshe undergroundo :D ir dedavo spoilerius kokius tik turi ir boddy kitus. Ir atrode krutai, turiu galvoj, kad cia tik mada :) greitu metu praeis, o pakitimai isliks. Nieko ner graziau uz stocka :) (sline ir panasiai) :)

Plionke dar nulupt galima ir kaip cia buve viskas, ko va nepagrazinsi tai litu ir laiko praleisto tik  :D As tai rimtai susidomejes, tik neapsisprendziu kokia spalva graziau, juoda matte ar balta gal ... nes originalus rasalas tai jau pradejo strigt biski akiai mano  :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #386: 2011 Lapkričio 29, 17:31:24 »
Palik tu ją geriau ramybėje :) Uždėk ratus, gerą dropą ir bus ok.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #387: 2011 Lapkričio 29, 18:26:21 »

Plionke dar nulupt galima ir kaip cia buve viskas, ko va nepagrazinsi tai litu ir laiko praleisto tik  :D As tai rimtai susidomejes, tik neapsisprendziu kokia spalva graziau, juoda matte ar balta gal ... nes originalus rasalas tai jau pradejo strigt biski akiai mano  :D

Ar esi lupes kada tamsinta langa?:) arba pvz mates nuo autobusiuku nuluptus lipdukus reklaminius. Visas tas klijus lieka ant automobilio ir matos :) cia vienas minusas.
Antras minusas kuri as iziuriu, ta plevele bus lengva suraizyt, uzkabinsi kur uz kokio krumo ir liks dryzius, plius primesk apie ziemos linksmybes ir druska kuri tau ja ises ant to matinio navaroto druskos balti pedsakai liks ilgam, na nebent po kiekvieno pasivazinejimo imsi kempinele ir sveisi, bet jau as tai dejau tada ant tokio grozio :) Plius meistras turi buti ne birkarankis ir prilipdyt kokybiskai :) Daug vargo o naudos praktiskai 0 :) Kaip sako Evaldas geriau jau ratus uzdetum ;)

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #388: 2011 Lapkričio 29, 20:17:25 »

Ar esi lupes kada tamsinta langa?:) arba pvz mates nuo autobusiuku nuluptus lipdukus reklaminius. Visas tas klijus lieka ant automobilio ir matos :) cia vienas minusas.
Antras minusas kuri as iziuriu, ta plevele bus lengva suraizyt, uzkabinsi kur uz kokio krumo ir liks dryzius, plius primesk apie ziemos linksmybes ir druska kuri tau ja ises ant to matinio navaroto druskos balti pedsakai liks ilgam, na nebent po kiekvieno pasivazinejimo imsi kempinele ir sveisi, bet jau as tai dejau tada ant tokio grozio :) Plius meistras turi buti ne birkarankis ir prilipdyt kokybiskai :) Daug vargo o naudos praktiskai 0 :) Kaip sako Evaldas geriau jau ratus uzdetum ;)

Chebra nieko as neklijuoju ir nieko nededu dar, diskutuoju ir semiuosi zinias bei nuomones  :)  Ratu suprantu ir pats matau kad reikia, bet jei ratus tai ir vaziuokle nes traktorine kaip ir pas GTA, su r16 tai dar , pensininko vaziuokle tokia, bet su r18 ir alroudas man nelimpa :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #389: 2011 Lapkričio 29, 20:23:20 »
bbz :) as pvz a6 imu del dydzio ir komforto, aisku ir del isvaizdos :D jei noreciau pacaniskos auto imciau a4. A6 zemint ir vaziuot per duobeles jaust vibracija siknoj nuo per kietos pakabos tai nekazka :D Na aisku skonio reikalas.. :D

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #390: 2011 Lapkričio 29, 20:34:53 »
bbz :) as pvz a6 imu del dydzio ir komforto, aisku ir del isvaizdos :D jei noreciau pacaniskos auto imciau a4. A6 zemint ir vaziuot per duobeles jaust vibracija siknoj nuo per kietos pakabos tai nekazka :D Na aisku skonio reikalas.. :D

Matai, as gal dar perjaunas, bet nu man tas menkniekis (tarpas, kaip pirstas, ar kaip galva) neatsiejama tos isvaizdos dalis  :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #391: 2011 Lapkričio 29, 21:00:53 »

Matai, as gal dar perjaunas, bet nu man tas menkniekis (tarpas, kaip pirstas, ar kaip galva) neatsiejama tos isvaizdos dalis  :D

As ir nesenas :] man bus 25 jei ka. Del tarpo tai pasiziurek geriau, ner taip kad galva lystu :}

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #392: 2011 Lapkričio 29, 21:21:15 »

As ir nesenas :] man bus 25 jei ka. Del tarpo tai pasiziurek geriau, ner taip kad galva lystu :}

As turiu omeny, kad mano paziuros dar vejavaikiskos galbut :D, nera aisku kad galva lystu, bet taip labai prasosi 3 cm bent nusileist, aisku, keikvienam savo ... (pavydziu ziauriai spalvos tau)  :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #393: 2011 Lapkričio 29, 21:27:11 »
Galetu, kad ir 4cm nusileist, bet pas situs aveliu myletojus keliai nekokie :) tai nesinori dauzytis. Gyvenciau kur pas vokiecius suleisciau ;) Spalva ir man visai nieko :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #394: 2011 Lapkričio 29, 23:21:42 »
as ir vis svarstau klijuoti savo stoga juoda plevele kad atrodytu kaip panoraminis stogas, o kai atsibos nusiplesiu, bet man tik apie 300lt tekainuos o visa masina tai panasei kaip ir dazymo kaina sumokesi ar as klystu? tai jej ta melina tau nelimpa negi negeriau perpust norima spalva?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #395: 2011 Lapkričio 29, 23:27:51 »
as ir vis svarstau klijuoti savo stoga juoda plevele kad atrodytu kaip panoraminis stogas, o kai atsibos nusiplesiu, bet man tik apie 300lt tekainuos o visa masina tai panasei kaip ir dazymo kaina sumokesi ar as klystu? tai jej ta melina tau nelimpa negi negeriau perpust norima spalva?

Nebent wrapint kaip tas ruskis is smotra.ru :D auksiniu wrapu ;) O siaip visos apwrapinimas panasiai kaip dazymas :) tu teisus.

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #396: 2011 Lapkričio 30, 12:48:33 »

Nebent wrapint kaip tas ruskis is smotra.ru :D auksiniu wrapu ;) O siaip visos apwrapinimas panasiai kaip dazymas :) tu teisus.

Man apvrapint ant puses pigiau iseitu nei perdazyt

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #397: 2011 Lapkričio 30, 14:02:17 »
Gali but, pas mus airijoj dazyt ir wrapint tai vos ne 1:1 :) gal dbr atpige wrapinimas, bet pries puse metu tai kainos buvo afigienos.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #398: 2011 Gruodžio 02, 23:18:48 »
yra beda turiu r16 orginalius ratus su tokiomis dusovomis padangomis tai planuoju pasikeisti kokie ismatavimai tinkamiausi siam modeliui?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #399: 2011 Gruodžio 03, 06:05:08 »
yra beda turiu r16 orginalius ratus su tokiomis dusovomis padangomis tai planuoju pasikeisti kokie ismatavimai tinkamiausi siam modeliui?
pas mane 18/245/40 :) kuo puikiausiai tinka ;)