gal kas esat tvarkę priekines lempas su xenonais? Dabas man kairė lempa nesisukinėja į posūkius ir meta skydėlyje klaidą, su VCDS parodo šitą: 02627 - Dynamic Cornering Light Motor; Left (V318) 010 - Open or Short to Plus - MIL ON
bet problemos nesibaigia vien su ja, pasirodo dešinė lempa nemeta jokios klaidos, nors ji nesuvažinėja užkūrus žemyn ir aukštyn, ji visada žiūri žemyn, šito nepastbėjau kol vakar nemėginau TA praeiti... Kaip suprantu be lempų išėmimo lauk neapseisiu. Bet gal jau esat tvarkę tokias problemas ir įdomu išeina ten jas sutvarkyti? P.S. pamėginus su VCDS daryti OUTPUT TEST man išmeta REFUSED BY CONTROL MODULE...
Labas, prieš metus tvarkiau irgi. Šių lempų pagrindinė bėda. Ir ankščiau ar vėliau visiems taip bus. 99% atveju iš po šalčių, drėgmės ir panašių sąlygų nutrūksta laidelis. Lempą reikia ardyti, ir labai sunkus priėjimas. Bet sutvarkoma. Rekomenduoju "Landsis" Aukštojoj gatvėj. 50€ remontas kainavo.
Man kai buvo kairėj lempoj nutrūkęs laidas, tai dešinė irgi neveikė. Bet klaidą metė būtent ta lempa, kurioj ir buvo problema. Tik lyg veikė aukštyn žemyn abi, o į šonus nesisukino.