Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1425155 kartus)

Neprisijungęs dim2on

• Įrašai: 1286
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #2050: 2013 Gruodžio 19, 09:53:50 »
:( nigerai, o tai kiek pas tave dabar išsibegejimas? kaip aplamai jausmas mašinos po čipavimo? fiziškai dpf'a pašalinai?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2051: 2013 Gruodžio 19, 10:00:34 »
Aš palaipsniui pradėjau pagaudinėti save, kad man lyg prie žemų apsukų trūksta buvusio jautrumo gazui.
Tad kai pradėjau matuoti, radau iš vis 10,5sek  (z)
Išpjovus ir išprogramavus  DPF palindome po 10sek - pirmas prisegtukas
Po chipavimo antras prisegtukas.

Tad prie apačios RPM sakyčiau iš vis niekas nepasikeitė, o va nuo turbo boost'o mašina pasikeitė  :H
O kad pasiekti pagreičio laikus, reikia ne tik aušinimo skysti užkaitinti, bet ir pavažinėti kol dėžės tepalai užkais, nes tai bent man įtakoja ~0,7sek.

Tiesa, VCDS patikrintas su GPS - greitis 1:1 idealiai bent pas mane (bet pas mane padangos didesnės virš normos)

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2052: 2013 Gruodžio 19, 10:14:40 »

O kad pasiekti pagreičio laikus, reikia ne tik aušinimo skysti užkaitinti, bet ir pavažinėti kol dėžės tepalai užkais, nes tai bent man įtakoja ~0,7sek.

teko paciupinet mersa su 700 arkliu. tai ten kol viskas neuzkaista, negalima buvo nei 90 berods greicio virsyt nei kazkiek apsuku ten kelt. bet kai viskas uzkaista :G

Neprisijungęs rolkis1978

• Įrašai: 26
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2053: 2013 Gruodžio 19, 14:45:13 »
Bajorai,
o tu saviskei bandei regeneracija per prievarta su kompu paleist, ar nerizikavai ir is karto ispjovei?
Kazkaip galvoju, kad jei neuzsikises tas DPF, tai nafik ji pjauti. Nebent kai vazineju trumpom distancijom, tai nespeja ten isdegt viskas ir todel tepalo lygis dideja.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2054: 2013 Gruodžio 19, 14:48:37 »
Bajorai,
o tu saviskei bandei regeneracija per prievarta su kompu paleist, ar nerizikavai ir is karto ispjovei?
Kazkaip galvoju, kad jei neuzsikises tas DPF, tai nafik ji pjauti. Nebent kai vazineju trumpom distancijom, tai nespeja ten isdegt viskas ir todel tepalo lygis dideja.

Tai isijungi kompa ir matai ant kiek jis procentaliai uzsikises. Jeigu nedaug ir nedideja, kam ji pjauti, jis kemsasi nuo problemu varikliyje , o ne siaip sau.

Neprisijungęs dim2on

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2055: 2013 Gruodžio 19, 15:27:18 »
ot: salonas be medžio  :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2056: 2013 Gruodžio 19, 15:30:01 »
ot: salonas be medžio  :D

D
Teisingai sako, del skonio nesigincijama. As net nevaziuoju ziureti masinos, jeigu skelbime pamatau apklijuota karbonu.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2057: 2013 Gruodžio 19, 16:03:22 »
Bajorai,
Regeneracijos yra pasyvios ir aktyvios, jos gali vykti beveik pastoviai, gali klaidingai vykti, gali ECU nuomone neišsivalyti ir vis tiek vykti ir vykti regeneracija, ale neretai ir slėgio daviklis nuo suodžių (!?) ir vėl problemos.

Kam man jų? Čia visiems galioja, nes jei neturite dar didesnių ar mažesnių problemų, tai vis tiek tuoj turėsite, o jų begalė. Pas mane pagal parametrus jis buvo puikus, nors tepalas augo, o išpjovus tą gaidosą pagreitis nepilna sekunde pagerėjo.

Per daug ir per rimtų problemų DPF atneša kai atrieda 200k km ir daugiau, gal todėl vėliau jį keitė į AdBlue sistemą.

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2058: 2013 Gruodžio 19, 16:21:44 »
D
Teisingai sako, del skonio nesigincijama. As net nevaziuoju ziureti masinos, jeigu skelbime pamatau apklijuota karbonu.
(y) ,ir dar jei panoraminis stogas nudazyytas  :-], arba stopai priniaukti  :bedantis:

Neprisijungęs dim2on

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2059: 2013 Gruodžio 19, 18:40:22 »
Regeneracijos yra pasyvios ir aktyvios, jos gali vykti beveik pastoviai, gali klaidingai vykti, gali ECU nuomone neišsivalyti ir vis tiek vykti ir vykti regeneracija, ale neretai ir slėgio daviklis nuo suodžių (!?) ir vėl problemos.

Kam man jų? Čia visiems galioja, nes jei neturite dar didesnių ar mažesnių problemų, tai vis tiek tuoj turėsite, o jų begalė. Pas mane pagal parametrus jis buvo puikus, nors tepalas augo, o išpjovus tą gaidosą pagreitis nepilna sekunde pagerėjo.

Per daug ir per rimtų problemų DPF atneša kai atrieda 200k km ir daugiau, gal todėl vėliau jį keitė į AdBlue sistemą.
kaip vizualiai dūmų neatsirado?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2060: 2013 Gruodžio 19, 21:32:53 »
Nepastebėjau kol kas jokio skirtumo, bei garso, nei dūmo, nei spalvos, tik bandau rebusą spręsti kur niutonai prie labai žemų apsukų :think:

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2061: 2013 Gruodžio 19, 21:57:50 »
(y) ,ir dar jei panoraminis stogas nudazyytas  :-], arba stopai priniaukti  :bedantis:

Labai teisingai. Nėra nieko baisiau, nei iš tokių auto pirkti :bedantis: (bent jau toks nusiteikimas  :D )

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2062: 2013 Gruodžio 19, 22:05:36 »
Nerki, desineje puseje kur matosi interkulerio vamzdis, neturi minciu kaip ji paslepti? Jeigu uzmesti nuo 3,0 plastmasini oro nukreipima,kaip kaireje puseje? Bet vamzdis storesnis, abejoju ar tilps  :think:

Neprisijungęs dim2on

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2063: 2013 Gruodžio 19, 23:12:46 »
Gavau čia "kritikos" dėl apdailos  (y), nežinau kaip jums (ty jau žinau), bet man, medis salone nepatinka  (n), dar jei tik juostos butu.. bet centre  :F
Pirkau ne nauja mašina, pasirinkimo komplektacijos nebuvo (ne pagal tai rinkau). Priedo, jei teks parduoti ir naujam savininkui nepatiks, 30 min ir gali pakeisti išvaizda į originalia. Nesuprantu kodėl jus taip priešiškai dėl salono individualizacijos nusiteikę  :think:

Neprisijungęs Spiritless

• Įrašai: 903
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2064: 2013 Gruodžio 20, 00:25:34 »

Gavau čia "kritikos" dėl apdailos  (y), nežinau kaip jums (ty jau žinau), bet man, medis salone nepatinka  (n), dar jei tik juostos butu.. bet centre  :F
Pirkau ne nauja mašina, pasirinkimo komplektacijos nebuvo (ne pagal tai rinkau). Priedo, jei teks parduoti ir naujam savininkui nepatiks, 30 min ir gali pakeisti išvaizda į originalia. Nesuprantu kodėl jus taip priešiškai dėl salono individualizacijos nusiteikę  :think:

Galejom keisti :D tu man medi as tau aliuma :D aliuma butum karbonu apklijaves :)))

Neprisijungęs arciss0

• Įrašai: 572
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2065: 2013 Gruodžio 20, 00:52:32 »

Man gražu carbon ir dar gražiau carbon+lakas, pats ieškau ka man kas apklijuotu tą medį nes man jis nepatinka, jokio grožio neteikia.

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2066: 2013 Gruodžio 20, 01:48:24 »
Nerki, desineje puseje kur matosi interkulerio vamzdis, neturi minciu kaip ji paslepti? Jeigu uzmesti nuo 3,0 plastmasini oro nukreipima,kaip kaireje puseje? Bet vamzdis storesnis, abejoju ar tilps  :think:
paslepsiu only  ;) va jau 2men dezej guli fl bamperio uzdangtukai plasmasiniai tokie, butent kad ic nesimatytu, vis laiko nerandu tinkamo  :-)
dar tik pries sav pilnai sujungiau gale led ir abu fl veidrodzius su led. O kur dar s-line lubos  :-/
Bisky gripas prigavo ana savaite, bet artimiausiu metu lupsiu prieky, desiu tuos deflektorius ir dar 1 faros reguliatorius uzpuves buvo, tai jy keisiu taip pat. Delsiau nes ieskojau vis 8 parkingu pilno seto, galvojau bus vienas ardymas.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2067: 2013 Gruodžio 20, 07:15:01 »
paslepsiu only  ;) va jau 2men dezej guli fl bamperio uzdangtukai plasmasiniai tokie, butent kad ic nesimatytu, vis laiko nerandu tinkamo  :-)
dar tik pries sav pilnai sujungiau gale led ir abu fl veidrodzius su led. O kur dar s-line lubos  :-/
Bisky gripas prigavo ana savaite, bet artimiausiu metu lupsiu prieky, desiu tuos deflektorius ir dar 1 faros reguliatorius uzpuves buvo, tai jy keisiu taip pat. Delsiau nes ieskojau vis 8 parkingu pilno seto, galvojau bus vienas ardymas.

Parodyk tuos uzdengimus ;) As su lubom jau atvargau ff, bet irgi tokiu smulkmenu dar yra. Kazkas su parkais ne taip, kompas knopke mato, bet atjungti neleidzia :think:

Neprisijungęs TDIkas

• Įrašai: 159
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2068: 2013 Gruodžio 20, 08:01:40 »
na man medis irgi grazu, nors dar ne pencininkas :) medi gaut srote sveika labai sunku. Uztat aliumo nusprendziau nekeist i medi, o pakeist centrine konsole y ta kur nuo 2006 eina sviesesne, gal kas kur uzmate?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2069: 2013 Gruodžio 20, 08:06:21 »
na man medis irgi grazu, nors dar ne pencininkas :) medi gaut srote sveika labai sunku. Uztat aliumo nusprendziau nekeist i medi, o pakeist centrine konsole y ta kur nuo 2006 eina sviesesne, gal kas kur uzmate?

Galetum lentele surasyti medis, karbonas, aliumas, jupda spalva ir sone amzius :-] Ta konsole gauti bus sudetinga ir kaina jos apie 200lt, geriau perdazyti ir viskas, bet kaip su MMI valdymu, reikes juodo, nes visai pilkas nesiderins.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2070: 2013 Gruodžio 20, 08:17:30 »

Tai reiktų bent plėveles tinkamesnes išsirinkti, o ne tokias, kur visi golfai jau išklijuoti. :) Brushed aliuminum, black piano ir t.t. Nors aišku, skonio reikalas čia.

Neprisijungęs dim2on

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2071: 2013 Gruodžio 20, 08:22:16 »
Tai reiktų bent plėveles tinkamesnes išsirinkti, o ne tokias, kur visi golfai jau išklijuoti. :) Brushed aliuminum, black piano ir t.t. Nors aišku, skonio reikalas čia.
tokia gulėjo be reikalo, čia buvo treniruote, kai ateis šilti metu laikai būtent brushed aliuminium ir eis vietoj jos. bet vis tiek geriau nei medis ;)
p.s. arba polished, arba ne :) žodžiu bus matyt, reiks rinktis 
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Gruodžio 20, 08:37:50 sukūrė dim2on »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2072: 2013 Gruodžio 20, 08:36:09 »
Gavau čia "kritikos" dėl apdailos  (y). Nesuprantu kodėl jus taip priešiškai dėl salono individualizacijos nusiteikę  :think:

Cia tu kritiskai reaguoja i kitu nuomone. Pas mane atsisedo zmogus ir sako, viduje juodos lubos, kaip karste ir neturejau ka atsakyti :-]

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2073: 2013 Gruodžio 20, 08:38:42 »
Cia tu kritiskai reaguoja i kitu nuomone. Pas mane atsisedo zmogus ir sako, viduje juodos lubos, kaip karste ir neturejau ka atsakyti :-]
kokiam čia karste juodos lubos būna? gal paskūpijo giminaičiai ir be abšyvkių grabas :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2074: 2013 Gruodžio 20, 08:40:55 »
kokiam čia karste juodos lubos būna? gal paskūpijo giminaičiai ir be abšyvkių grabas :D

kad nelabai kas gali realius ispudzius papasakoti, kaip ten viduje is tikro, o tam kuris guli, gali ir led apsvietimas buti, jam vis tiek dzin :-]