Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pasalinis garsas is vairo stiprintuvo  (Skaityta 4697 kartus)

Neprisijungęs cardio

• Įrašai: 268
    • Žiūrėti profilį
Pasalinis garsas is vairo stiprintuvo
« Topic Start: 2012 Sausio 31, 08:01:44 »
Sweiki,

Atejus saltiems orams, uzvedus masina atsiranda keistas garsas, mano nuomone nuo vairo stiprintuvo, nes judinant vaira garsas stipreja. Pasilus varikliui garsas dingsta. Visokiu minciu yra: truksta skyscio? ar stiprintuvui pabaiga?
Patikrinciau skyscio kieki, bet geda sakyt nerandu vairo stiprintuvo skyscio bakelio? :) Kur jis?

Neprisijungęs Justinas

• Įrašai: 2061
    • Žiūrėti profilį
Sweiki,

Atejus saltiems orams, uzvedus masina atsiranda keistas garsas, mano nuomone nuo vairo stiprintuvo, nes judinant vaira garsas stipreja. Pasilus varikliui garsas dingsta. Visokiu minciu yra: truksta skyscio? ar stiprintuvui pabaiga?
Patikrinciau skyscio kieki, bet geda sakyt nerandu vairo stiprintuvo skyscio bakelio? :) Kur jis?
Kur pas tave pilasi nepasakysiu, bet mano senutej tas pats darosi, užvedus salta koki puse minutes siurblys džeržgia, pašilus susitvarko, skysčio pilnas. Jaučiu siurbliui nebedaug liko.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
O gal skystis tiek atitarnavo, kad prie tokio salcio jau visas savo savybes praranda.

Neprisijungęs cardio

• Žiūrėti profilį
Nepamenu 100 proc, bet lyg ir ana ziema panasiai buvo. Patikrinciau skyscio kieki, tik kur tas bakelis :)
Kita mintis gal ji pasikeist is viso i nauja atsilus orui, o dabar dasipilt, tik zinau, kad bet ko pilti negalima, yra pagal masina specialiai skystis, spec kazkoks zymejimas

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Nepamenu 100 proc, bet lyg ir ana ziema panasiai buvo. Patikrinciau skyscio kieki, tik kur tas bakelis :)
Kita mintis gal ji pasikeist is viso i nauja atsilus orui, o dabar dasipilt, tik zinau, kad bet ko pilti negalima, yra pagal masina specialiai skystis, spec kazkoks zymejimas

O kokia nauda is dapylimo, jeigu jis jau blogas,varyk i servisa tegul pakeicia, kol siurblio neuzlenkei. Bakelio nerandi nes tur but randasi tiesiai ant siurblio, nezinau tavo varianto, bet jeigu elektrinis siurblys tai gali buti uzkistas , kad net nesimato.

Neprisijungęs Evaldas 2,7tdi

• Įrašai: 350
    • Žiūrėti profilį
Sweiki,

Sweikas man irgi tapati beda pries pora kalendoriniu dieneliu buvo ;) tai padariau isvada kad padidejus salciams sutirstejo vair. stip. skystis ir sumazejo lygis sistemoje, nes teko dapilti min 100gr. ziurek foto desine pusej bus dangtelis pilkos spalvos su dideliu pliusu virsuj,atsuk  ten ir rasi skysti :)
[IMG=http://img39.imageshack.us/img39/4089/25970985.jpg][/IMG]

Uploaded with ImageShack.us
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 31, 10:57:59 sukūrė Evaldas 2,7tdi »

Neprisijungęs cardio

• Žiūrėti profilį
Dasipilt reikia kol grisiu i didmiesti. Paskui nuvaryt reikia pas tuos kas supranta kaip pakeist, kur atsukt isleidimui, nuorint

Koks skyscio zymejimas dapilimui, kazkokios raides skaiciai, galu gale spalva? Kad nesupilciau kokio s...

Neprisijungęs cardio

• Žiūrėti profilį

O kokia nauda is dapylimo, jeigu jis jau blogas,varyk i servisa tegul pakeicia, kol siurblio neuzlenkei. Bakelio nerandi nes tur but randasi tiesiai ant siurblio, nezinau tavo varianto, bet jeigu elektrinis siurblys tai gali buti uzkistas , kad net nesimato.

Su mielu noru pakeisciau penktadieni grizes i Kauna. Kur varyt? Gal pazystamu turi, kas tai daro? Jauciu tai ilgai neuztrunka

• Žiūrėti profilį
Dasipilt reikia kol grisiu i didmiesti. Paskui nuvaryt reikia pas tuos kas supranta kaip pakeist, kur atsukt isleidimui, nuorint

Koks skyscio zymejimas dapilimui, kazkokios raides skaiciai, galu gale spalva? Kad nesupilciau kokio s...
man pagal jokius skaicius nedave, pyliau universalu nes nesimate kokios spalvos skystis buvo ipiltas...

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
http://lithuania.xado.com/Revitalizantai/Geliai-revitalizantai/Gelis%20revitalizantas%20hidrauliniam%20vairo%20stiprintuvui
Labai daug kam iš bandžiusių padėjo atidėti ilgam remontą arba iš vis problema dingo tiek ilgai - kiek mašina netempia.
Padėjo ir asmeniškai man, puse metų kai supylęs.

Neprisijungęs cardio

• Žiūrėti profilį
Kaip supratau jei pas mane uzvedus yra garsas tai man tokia priemone naudoti butina?
Tada dar keli klausimai:
1.Jei pas mane skyscio kiekis bus normalus, tai pirma seno nuleisti kazkiek ir dapilt sito? O gal geriau keisti nauju ir dapilt sita
2. Tubeliu kiekis priklauso nuo sistemos skyscio turio. Gal zinote kiek 3,0 tdi turi vairo stiprintuvo skyscio?
3. Bajorui- pats naudojai blisteri ar aerozoli?
4. Nuoroda is el. parduotuves-gal zinote kur yra is karto jo pirkti, nes kol atsius i namus jau gali ir nereiketi :)

Neprisijungęs cardio

• Žiūrėti profilį
Tik ka Taurageje is serviso. Patikrinus skyscio lygi-sausa-dapilta kazkur 100-150 ml. Pirminiai garsai kaip ir nutilo. Lauksim rytojaus salcio.
P.S.: tame servise buvo XADO revitalizanto. Meistrai atkalbejo pirkti-sako kam jis tau jei visi garsai dingo. Nz ar verta dabar ji pilti? Ir ar verta keisti pavasari ta skysti is viso?

Neprisijungęs cardio

• Žiūrėti profilį
Re: Pasalinis garsas is vairo stiprintuvo
« Atsakymas #12: 2012 Vasario 01, 07:44:20 »
Nu va ryte prie -18 jokiu pasaliniu garsu :) Pavasario manau sulauksiu su keitimu viso skyscio. Aciu uz pagalba visiems

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2012 Vasario 01, 12:04:08 »
Nu va ryte prie -18 jokiu pasaliniu garsu :) Pavasario manau sulauksiu su keitimu viso skyscio. Aciu uz pagalba visiems
Agirdi o mestrai nepasake kur ir kaip galejo dinkt tas skystis? nes pas mane pries salcius ir jokiu pasaliniu garsu nebuvo, o kai tik pasalo dingo kazkiek to skyscio ?!?

Neprisijungęs cardio

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2012 Vasario 01, 12:12:09 »
Man sako tu nz koks lygis buvo pries tai. Sako gal jo jau nuo seno buvo mazoka. Be to jis linkes tirsteti ir kazkaip ale trauktis. Todel ir problemos. Pakaista tada pasiplecia skystis atsiranda tepimas ir dingsta garsas. Sako nekreipk demesio ir vazinek jei neslampa dugnas ir nepili kas men.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2012 Vasario 01, 20:06:32 »
Man sako tu nz koks lygis buvo pries tai. Sako gal jo jau nuo seno buvo mazoka. Be to jis linkes tirsteti ir kazkaip ale trauktis. Todel ir problemos. Pakaista tada pasiplecia skystis atsiranda tepimas ir dingsta garsas. Sako nekreipk demesio ir vazinek jei neslampa dugnas ir nepili kas men.
o ka sako ar verta keisti ta skysti nauju?

Neprisijungęs razor0817

• Įrašai: 152
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2012 Vasario 01, 21:11:15 »
pas mane irgi siandien jau girdejo vairo stiprintuvas :D manau del tu visu skysciu nesukit galvos atsils orai normaliai tada ir pasikonsultuosis su specais ar reikia keist ar tik dapilt, nes prie tokiu salciu net ir naujos insignios su 18 tukts rida vairo stiprintuvas sian uze :)

Neprisijungęs cardio

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2012 Vasario 01, 21:15:14 »
Man sake kad dabar tikrai neverta keist jei dingo garsas. O sako pavasari pries vasara keisi filtrus ir salono prie to pacio isleisim vairo stiprintuvvo sena skysti ir pripilsim naujo. Kaip supratau ten jo is viso 0.7 l yra. Tai pakeitimas universalaus apie 15 lt plius darba koks 20 lt. Slanga nuo koloneles lauk, isbega senas uzvedus masina kelias sek, slanga atgal ir vel pripili. Vsio

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2012 Vasario 01, 21:16:21 »
pas mane irgi siandien jau girdejo vairo stiprintuvas :D manau del tu visu skysciu nesukit galvos atsils orai normaliai tada ir pasikonsultuosis su specais ar reikia keist ar tik dapilt, nes prie tokiu salciu net ir naujos insignios su 18 tukts rida vairo stiprintuvas sian uze :)

Randi ka lygint :D audi su opeliu.. :-] insiginia tai ten isvis total fail.. ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2012 Vasario 01, 21:42:11 »
nu aisku nebesuksiu galvos del keitimo, nepeik GTA opeliu 4metus su omega vazinejau, tai jei ne rudys tai i db tebevazineciau nes konforto net ir daugiau nei toi audi a6, nebent mano modelis iskirtinis, nes nei garso izoliacijos geros nei kokybiskos apdailos viduj, nei to minkstumo kelyje ;)

Neprisijungęs razor0817

• Įrašai: 152
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2012 Vasario 02, 11:17:41 »

Randi ka lygint :D audi su opeliu.. :-] insiginia tai ten isvis total fail.. ;)

na taip nekoks palyginimas :D bet cia turejau omeny keliu men senumo automobili is salono, del to cypimo. per salcius viskas streikuoja.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2012 Vasario 02, 17:15:00 »
Dažnas variantas, kad kolonėlė jau nebėra sandari, jei skystis karts nuo karto dingsta.

Neprisijungęs cardio

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2012 Vasario 03, 09:06:29 »
Pas mane jauciu jei yra nesandarumas tai minimalus, nes per kelis metus eksplotavimo 100 ml dapilta ir tai nezinanat ar pries tai buvo normalus kiekis