Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Padangos, ratlankiai, išmatavimai ir subtilybės su Audi C6  (Skaityta 149159 kartus)

Neprisijungęs Mindosa

• Įrašai: 1432
    • Žiūrėti profilį
Ačiū kolegos. Tą ir norėjau sužinoti iš realių vartotojų.
Labai nesiparinu, bet sprendimas turi būti apgalvotas, kai viena padanga apie 150 Eur :)
kai as pirkau tos pacios padangos 245/45 buvo zenkliai pigesnes nei 245/40

Neprisijungęs Justas A4

• Įrašai: 555
    • Žiūrėti profilį
Jei padangos ne medinės ir ne no-name'inės, diskų svoris nesiskiria dvigubai (R16 vs. R18), tai nuo ratlankio dydžio nėra labai didelio (nors čia pagal jautrumą) skirtumo.
Vat jei pradedi lįsti prie važiuoklės (spyruoklės ir t.t.), tai skirtumas prasideda ir nemažas.

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
Jei padangos ne medinės ir ne no-name'inės, diskų svoris nesiskiria dvigubai (R16 vs. R18), tai nuo ratlankio dydžio nėra labai didelio (nors čia pagal jautrumą) skirtumo.
Vat jei pradedi lįsti prie važiuoklės (spyruoklės ir t.t.), tai skirtumas prasideda ir nemažas.
lyginant r16 ir r18 ,tai dideli ratai tik grozis,aplinkiniu demesys daugiau pliusu nera minusai kuro sanaudos mieste isauga 2litrais prie vaziuokles reikia nagus kisti bent kas puse metu, isibegejimas sunkesnis lyginu senas audines... veliau lyginsim r20 su r22,nes tokia ateitis viskas dideja plateja

Neprisijungęs Mindosa

• Žiūrėti profilį
lyginant r16 ir r18 ,tai dideli ratai tik grozis,aplinkiniu demesys daugiau pliusu nera minusai kuro sanaudos mieste isauga 2litrais prie vaziuokles reikia nagus kisti bent kas puse metu, isibegejimas sunkesnis lyginu senas audines... veliau lyginsim r20 su r22,nes tokia ateitis viskas dideja plateja
na c5 sioj temoj ne prie ko, o ant c6 jau du sezonus atvazinejau su r20 ir nieko tai vaziuoklei neatsitiko, cia kas puse metu lendant turi buti visiska slamsta susidejes  ff

Neprisijungęs arunas666

• Žiūrėti profilį
na c5 sioj temoj ne prie ko, o ant c6 jau du sezonus atvazinejau su r20 ir nieko tai vaziuoklei neatsitiko, cia kas puse metu lendant turi buti visiska slamsta susidejes  ff
as susidejes hd meyle , sumazinus ratu skersmeni vaziuoklei nieko neatsitiko tik apatiniai bumerangai susidevejo ar c5 ar c6 mazas skirtumas, visokiu ratu turejau ir apsistojau ties tuo ka gamintojas sugalvojo.Ka nori ta sakyk bet ar daug isriedejo is gamyklos c6 su r20

Neprisijungęs Spiritless

• Įrašai: 903
    • Žiūrėti profilį

Nu tik nereikia pasakoti kad kuro sąnaudos išauga 2ltr. Tai nori pasakyti kad aš dabar uzsidejas R16 važiuočiau su 6,7ltr su 3.0tdi nes su R20 važiuoju su 8,7ltr? O dėl važiuoklės tai irgi nesąmonė. Nebent kaip ir sakė dedant visiška s. Per 2m pakeičiau traukės antgalį ir guolį. O važiuoju vasara su 20 žiemą su 19

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
Na čia lyginam nepalyginamus dalykus. Kokie ratai, koks važiavimo stilios, kokiame mieste važinėjama. Man Vilniuje su benzinu, lyginant R16 ir R18 dujų sąnaudos dviem litrais padidėjo. Važiuoklei didesnės įtakos neturėjo, apart pakeičiau vieno rato guolius per trumpą laiką (dėl duobių).

Neprisijungęs arunas666

• Žiūrėti profilį
Nu tik nereikia pasakoti kad kuro sąnaudos išauga 2ltr. Tai nori pasakyti kad aš dabar uzsidejas R16 važiuočiau su 6,7ltr su 3.0tdi nes su R20 važiuoju su 8,7ltr? O dėl važiuoklės tai irgi nesąmonė. Nebent kaip ir sakė dedant visiška s. Per 2m pakeičiau traukės antgalį ir guolį. O važiuoju vasara su 20 žiemą su 19

Vien kad kuro sanaudos 8.7vilniaus mieste su 3litrais gera girdet,ir man yra buve kai su 2.0kubatura 4.4 100 km surijo ilgam ilgam kelyje,o taip tai7-8   bet cia apie ratus ir padangas

Neprisijungęs Audrius_

• Įrašai: 267
    • Žiūrėti profilį
Sakot su R18 išaugs sąnaudos ?  (!?)
Kažkaip keista.. Pas švogerį opel insignia su R18 245/45.  Motoras ten 2 ltr 118 kw. Taip išeina mano c6 2,7 tdi motoras nepaveš tokių ratų?

Neprisijungęs Mindosa

• Žiūrėti profilį
Sakot su R18 išaugs sąnaudos ?  (!?)
Kažkaip keista.. Pas švogerį opel insignia su R18 245/45.  Motoras ten 2 ltr 118 kw. Taip išeina mano c6 2,7 tdi motoras nepaveš tokių ratų?
viska ji paves, tiesiog jie kalba, kad r18 pats ratas sunkesnis nei, tarkim, r16, todel kuro daugiau valgys  :) nors c6’ai r18 vienas is gamykliniu dydziu  :)

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
Taciau ratai ratams nelygu. Gali buti r16 sunkesni nei r18. Taip, kad cia labai daug dedamuju, kad teigti uzsidejus r18, kuro sanaudos +2l.

Neprisijungęs Audrius_

• Žiūrėti profilį
Aš galvoju tik apie originalius ratus.

Vėlgi, klausimas važinėjusiems su r16 ir perėjusiems ant 17 ar 18: kaip pasikeitė kuro sąnaudos?
Suprantu, kad sąnaudas gali didint plotis.  Yra 225, o bus tarkim 245. Tie 2 cm gali labai įtakot?

Neprisijungęs Mindosa

• Žiūrėti profilį
Oi ple, ir vel apie ta pati :bedantis: :bedantis: :bedantis:

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
Aš galvoju tik apie originalius ratus.

Vėlgi, klausimas važinėjusiems su r16 ir perėjusiems ant 17 ar 18: kaip pasikeitė kuro sąnaudos?
Suprantu, kad sąnaudas gali didint plotis.  Yra 225, o bus tarkim 245. Tie 2 cm gali labai įtakot?
Negali.

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1503
    • Žiūrėti profilį
Koki padangu dydi rekomenduotumėt su šitais ratais ant C6, 7,5J, ET40?
Dabar uzmesta 245/40, bet galvoju gal sekanciam sezonui 225/45 deti? Masina su sport pakaba.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
O tai kuom blogai tos 245/40? Aš tik tokias dėčiau

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
O tai kuom blogai tos 245/40? Aš tik tokias dėčiau

Esme tame, kad siltajam sezonui reikia nauju padangu ir galvoju koki dydi rinktis, ar ta pati, ar verta koki mazesni ploti pabandyt, tikintis kad mazesne padanga bus lengvesne, ko pasekoje bendras rato svoris pamazetu? Ar cia skirtumai butu tik tokie, kad niekas nepasijaustu ir neverta apsikraut galvos? :think:

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Tikrai neapsikrauk ;)

Neprisijungęs Mindosa

• Žiūrėti profilį
Esme tame, kad siltajam sezonui reikia nauju padangu ir galvoju koki dydi rinktis, ar ta pati, ar verta koki mazesni ploti pabandyt, tikintis kad mazesne padanga bus lengvesne, ko pasekoje bendras rato svoris pamazetu? Ar cia skirtumai butu tik tokie, kad niekas nepasijaustu ir neverta apsikraut galvos? :think:
o ko tu sieki, kuro sanaudu mazesniu, nelabai suprantu :think:

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
o ko tu sieki, kuro sanaudu mazesniu, nelabai suprantu :think:

Taip, mazesniu sanaudu, geresnes dinamikos. Puikiai suprantu, kad cia kalba apie centus, bet vistiek.
O ir siaip kazkaip keistoka deti 245 plocio padanga ant 7.5J ratlankio.

Neprisijungęs Audrius_

• Žiūrėti profilį
Kas negerai bus uždėjus padangą 245 ant 7,5 pločio ratlankio? Randu man patinkančius originalius  R18 ratus, bet jie paprastai  7,5 J.. Kažkas nesusiveda: gamintojas R18 padangų matmenyse nurodo 245, o deda ratus R 18 7,5 J...

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
Nesupratau užklausimo. Ta prasme yra padangos plotis ir rato plotis. ff

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Kas negerai bus uždėjus padangą 245 ant 7,5 pločio ratlankio? Randu man patinkančius originalius  R18 ratus, bet jie paprastai  7,5 J.. Kažkas nesusiveda: gamintojas R18 padangų matmenyse nurodo 245, o deda ratus R 18 7,5 J...
Audriau, keliais postais auksciau gali pamatyt kaip atrodo 245 padanga ant 7.5J ratlankio.

Neprisijungęs Audrius_

• Žiūrėti profilį
Bandau paaiškint.  Apsisprendžiau dėti R18 ratus su  padangom 245/45.  Išsiaiškinau reikalingą ratlankio plotį - 8J.  Ieškau originalių audi ratų ir paprastai randu R18 7,5J. Iš to klausimas- kas bus jei uždėsiu tokias padangas ant 7,5J?

Erikai: aš matau foto, bet nesuprantu, kas ten negerai? Man asmeniškai ten trūksta padangos aukščio. Bet kalba eina apie ratlankio ir padangos pločius..

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Bandau paaiškint.  Apsisprendžiau dėti R18 ratus su  padangom 245/45.  Išsiaiškinau reikalingą ratlankio plotį - 8J.  Ieškau originalių audi ratų ir paprastai randu R18 7,5J. Iš to klausimas- kas bus jei uždėsiu tokias padangas ant 7,5J?

Erikai: aš matau foto, bet nesuprantu, kas ten negerai? Man asmeniškai ten trūksta padangos aukščio. Bet kalba eina apie ratlankio ir padangos pločius..

Nieko nebus, uzsimontuos, vaziuos ir galva neskaudes :) Gamintojas nurodo 245/40 padangu dydi R18 ratams, cia tokios ir yra uzdetos dabar.
Tik as pats noriu ant situ ratu detis kiek siauresnes padangas, su mintim, kad sutaupysiu siek tiek papildomo svorio nuo bendro rato svorio.