Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Padangos, ratlankiai, išmatavimai ir subtilybės su Audi C6  (Skaityta 149149 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
sveiki,reikia patarimo,A6 s-line pakaba,vasarai planuoju dėti R19 ratus,kokiu išmatavimų ieškoti ratų ir padangų,kad nekliūtų į arkas ir neatrodytų juokingai:) prieš tai stovėjo R18 245/40

Oem matmuo būtų 255/35 r19, bet daug kas deda ir 255/40

Neprisijungęs Pufas

• Įrašai: 219
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, ar tinka r19 ratai 9j ir et33, padangos 255 35. S line vaziuokle. ??

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3009
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, ar tinka r19 ratai 9j ir et33, padangos 255 35. S line vaziuokle. ??
Bus išlindę, pjaus sparną

Neprisijungęs Pufas

• Žiūrėti profilį
O pas Bajora ne toks setas buvo ant c6?

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3009
    • Žiūrėti profilį
O pas Bajora ne toks setas buvo ant c6?
Toks, bet su orine pakaba ir ant comfort vazineti, man 8.5 et33 ant dinamic liesdavo

Neprisijungęs Pufas

• Žiūrėti profilį
Supratau. Dekui uz atsakyma :-)

Neprisijungęs magman

• Įrašai: 124
    • Žiūrėti profilį
245/40 R19 8,5" et35, puikiai tinka  (y)

Neprisijungęs thomas1980

• Įrašai: 51
    • Žiūrėti profilį

o kaip dėl s line pakabos,padangos 245/40 ne per aukštos ?

Neprisijungęs magman

• Žiūrėti profilį
Pas mane ir yra tokia, tiksliau buvo lygtais ne sline, o sport. Bet pakeičiau amortikus su spyruoklėm į bilstein, tai dar 1cm sužemėjo.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Pas mane ir yra tokia, tiksliau buvo lygtais ne sline, o sport. Bet pakeičiau amortikus su spyruoklėm į bilstein, tai dar 1cm sužemėjo.

Kokius bilsteinus dejai?

Neprisijungęs Autopilotas

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
o koks skirtumas tarp sline ir sport?cia tas pats juk :) nes tik 3 vaziuokles c6 rushys yra: paprasta,sport,ir skirta blogiems keliams. nebent kazkas neoriginaliai daryta buvo.

Neprisijungęs magman

• Žiūrėti profilį
o koks skirtumas tarp sline ir sport?cia tas pats juk :) nes tik 3 vaziuokles c6 rushys yra: paprasta,sport,ir skirta blogiems keliams. nebent kazkas neoriginaliai daryta buvo.
Nu kažkur kažkas rašė, kad buvo sport ir sline, ir sline tipo 1cm dar žemesnė už sport. Tik dabar nesurasiu kur tai buvo parašyta ir kas rašė, bet tai buvo šiame forume. 13 puslapyje šios temos kažką rašo, bet kažkur kitur buvo tiksliai parašyta.
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Vasario 12, 21:53:06 sukūrė magman »

Neprisijungęs ltuaudrius

• Įrašai: 73
    • Žiūrėti profilį
Pas mane 2.7 tdi facelift, ne quatro ne s line pakaba. Ar normalu būtų žiemai palikti tuos pačius ratlankius nuo vasaros r19 ir dėti žiemines padangas? Kokie maksimalus matmenys galėtų būti?  Dabar vasariniai yra r19 235/35.
P.s. Gal kas važinėjate su vasariniais tokiais matmenimis? Mašina dar remontuojama tai idomu, ar nebus labai kieta važiuoti?  Turejau avensi 2009m. Su r18 225/45, buvo gana kietas...

Neprisijungęs Mindosa

• Įrašai: 1432
    • Žiūrėti profilį
na c6 ne is minksciausiu :) 235/35 per siauros, reiktu 245 o dazniausiai deda 255/35. bet nezinant tavo ratlankiu 'ismieru' sunku ka pasakyt :think:

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Pas mane 2.7 tdi facelift, ne quatro ne s line pakaba. Ar normalu būtų žiemai palikti tuos pačius ratlankius nuo vasaros r19 ir dėti žiemines padangas? Kokie maksimalus matmenys galėtų būti?  Dabar vasariniai yra r19 235/35.
P.s. Gal kas važinėjate su vasariniais tokiais matmenimis? Mašina dar remontuojama tai idomu, ar nebus labai kieta važiuoti?  Turejau avensi 2009m. Su r18 225/45, buvo gana kietas...

Minkšta nebus, plius arba matmenis apsirikai, arba labai jau mažos gumos sudėtos. 255/35 r19 oem eina

Neprisijungęs mindaugas1x1

• Įrašai: 172
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, planuoju atsinaujint vasarinius ratus ir galvoju apie r19 8,5J ET35, taip pat galvoju truputį pažemint, dabar važiuoklė paprasta, tai kalusimai būtų: kaip geriausiai pažemint, ar užtektų pakeist spyruokles, ar apie koilus galvot? Ir kokias padangas būtų geriausiai dėti ant tokių matmenų ratų, kad vaizdas būtų padorus?

• Žiūrėti profilį
Sveiki, planuoju atsinaujint vasarinius ratus ir galvoju apie r19 8,5J ET35, taip pat galvoju truputį pažemint, dabar važiuoklė paprasta, tai kalusimai būtų: kaip geriausiai pažemint, ar užtektų pakeist spyruokles, ar apie koilus galvot? Gal ieškot su didesniu ET? 38 GAL? Ir kokias padangas būtų geriausiai dėti ant tokių matmenų ratų, kad vaizdas būtų padorus?

Neprisijungęs Mindosa

• Žiūrėti profilį
Sveiki, planuoju atsinaujint vasarinius ratus ir galvoju apie r19 8,5J ET35, taip pat galvoju truputį pažemint, dabar važiuoklė paprasta, tai kalusimai būtų: kaip geriausiai pažemint, ar užtektų pakeist spyruokles, ar apie koilus galvot? Ir kokias padangas būtų geriausiai dėti ant tokių matmenų ratų, kad vaizdas būtų padorus?
255/35 (y) jei nenori daug leist tai su spyruoklem, pvz. eibach pro kit (y)

• Žiūrėti profilį
255/35 (y) jei nenori daug leist tai su spyruoklem, pvz. eibach pro kit (y)

Kiek tas daug būtų su tokiom spyruoklėm, centimetrais maždaug apie 3 kažkur? Kaip su ET, 35 tvarkoj viskas atrodytų? :)

Neprisijungęs Mindosa

• Žiūrėti profilį
Kiek tas daug būtų su tokiom spyruoklėm, centimetrais maždaug apie 3 kažkur? Kaip su ET, 35 tvarkoj viskas atrodytų? :)
taip,-3 cm. sis et pats tas (y)

• Žiūrėti profilį
taip,-3 cm. sis et pats tas (y)

Peržiūrėjau katalogus internete, tai deficitas šito gamintojo spyruoklės atrodo :D

Neprisijungęs Mindosa

• Žiūrėti profilį
Peržiūrėjau katalogus internete, tai deficitas šito gamintojo spyruoklės atrodo :D
tai nebutinai sito, yra ir kitu  :) jei nerasi kreipkis, turiu sedanui :)

• Žiūrėti profilį
tai nebutinai sito, yra ir kitu  :) jei nerasi kreipkis, turiu sedanui :)

Ok, turėsiu omeny :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Prokit nieko gero, stovės beveik identiškai, kaip su sline važiuokle. Sportline seriją žiūrėk, ten -50mm

Neprisijungęs ltuaudrius

• Įrašai: 73
    • Žiūrėti profilį
na c6 ne is minksciausiu :) 235/35 per siauros, reiktu 245 o dazniausiai deda 255/35. bet nezinant tavo ratlankiu 'ismieru' sunku ka pasakyt :think:

Sorry dėl matmenų, sakiau iš minties.
Dabar pažiūrėjau konkrečiai, padanga 245/35/R19. Ratlankis J8,5 ET 35.
Ką iš tokių galima bus žiemai uždėti maksimaliai  ?

Sprendžiu klausimą. 1 ratlankis sumuštas, reikia pirkti naują, ir visus kitus dažyti, nes nudrožti kraštai. Tai iš vis galvoju ar verta su tokiom žemom padangos pasilikti, gal geriau pirkti kitus kokius R17 už 200eur radęs esu.
Tik tiek, kad R19 vasarinės padangos dabartinės dar gero protektoriaus, nors ir firma "Achiles"   :-] :-]

P.S. ar realiai kuro sąnaudos pastebimai skirtūsi dėl R19 lygnant su R17 ? ( mano nuomone turėtų) ...