Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Padangos, ratlankiai, išmatavimai ir subtilybės su Audi C6  (Skaityta 145537 kartus)

Neprisijungęs Vasaris1984

• Įrašai: 32
    • Žiūrėti profilį
gal kas nors susidūręs - koks mažiausias įmanomas ET su 8.5J x 19 ratlankiu, 255/35 R19 padanga, kad nieko neliestų?

Neprisijungęs Antonis

• Įrašai: 245
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. R20 ratai 9 plocio ET37 tiktu ant A6 c6?

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3009
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. R20 ratai 9 plocio ET37 tiktu ant A6 c6?
Bus kokius 2-3mm išlindęs ratlankis is sparno arkos, jei uždesi plačias padangas, lies sparną, reikia truputi strecho :)
Kokius ratus nori dėti? Įdėk foto :)

Neprisijungęs Antonis

• Žiūrėti profilį
A7 ratai su 255/35 padanga

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
A7 ratai su 255/35 padanga
Įdomios ismeros jei a7, siaip toks dydis kaip rs6

Neprisijungęs Antonis

• Žiūrėti profilį
radau foto katik, R20 9j Et37, tik padanga cia 245/30

Neprisijungęs markas2000

• Įrašai: 153
    • Žiūrėti profilį
sveiki R18/35/245   JAI UZDETA DABAR ANT C6 , JAI DETI R18/40/245  JAU SKIRIS GREITS ??ACIU ;

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
sveiki R18/35/245   JAI UZDETA DABAR ANT C6 , JAI DETI R18/40/245  JAU SKIRIS GREITS ??ACIU ;

Tai aisku skirsis ,jeigu skiriasi ir ismatavimai, tik ar pastebesi toki minimalu . Pilna skaiciuokliu kokiu greiciu vaziuosi pagal padangu dydzius http://www.rataivisiems.com/padangu-dydziu-skaiciuokle

Neprisijungęs markas2000

• Žiūrėti profilį
ir dar vienas klausimelis , pa smane dabar orginalus ratai ant c6 r17 dedant ratus r18 9.5 jau man tie varstai faktiskai nelabai ir tiktu uzsisukti bet per trumpi butu , gal kas zinote kokio ilgumo vasrtai priklaustu r18 40mm ar 35 mm ???? aciu ;

Neprisijungęs Mindosa

• Įrašai: 1432
    • Žiūrėti profilį
buvo r16, dejau r19, ziemai r18 naudojau, dabar r20 desiu ir visur tuos pacius varztus naudoju, prie ko ratu skersmuo ir varztu ilgis  :think:

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
ir dar vienas klausimelis , pa smane dabar orginalus ratai ant c6 r17 dedant ratus r18 9.5 jau man tie varstai faktiskai nelabai ir tiktu uzsisukti bet per trumpi butu , gal kas zinote kokio ilgumo vasrtai priklaustu r18 40mm ar 35 mm ???? aciu ;
geras sitas ff gal sumaisei su rastavkem?

Neprisijungęs markas2000

• Žiūrėti profilį
..tada paklausiu kitaip kokie c6 priklauso ratai orginalus ? su kokiom padangu ismatavimais ???

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Su varztais jis teisus, prisukimo vieta pagal stori tikrai pas kitus ratlankius skiriasi, nors ET vienodas. Pats turejau toki atveji kai nupirkau ketvirta rata, pagal isvaizda toks pats, gamintojas kitas , visi ismatavimai nesiskiria, bet pacio rato prisukimui reikejo ilgesniu varztu.

Neprisijungęs markas2000

• Žiūrėti profilį
tai as zinau kad skiriasi cia kaimieciai komentuoja r16 daugiausi auzsideja ar 17 nesmaones sneka ....... kitas apie rastavkes pradejo kalbeti :0  pasmane dabar buvo orginalus r17 uzsidejau r18 9.5 visi iskart varstu ilgesniu reik jau ratas nuimtas as I ji ikisu varta  orginala nuo savo buvusiu r17 ir matosi akivaizdziai kad trumpesnis GALAS ISLENDA NEGU IKISUS TA PATI VARSTA ATGAL I ORGINALA RATA R17 DAUGIAU ISIKISES VA IR SKIRTUMAS ;; tad ir klausiu kokiu ilgio varstu reik , jai vasrtas uzsisuka pilnu apsisukimu tik 3 kart tai ci anegerai pilnas apsisukimas 6 kartai ................. 5 kart pasisuktu gerai irgi ;
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Kovo 12, 22:56:24 sukūrė markas2000 »

• Žiūrėti profilį
tai as zinau kad skiriasi cia kaimieciai komentuoja r16 daugiausi auzsideja ar 17 nesmaones sneka ....... kitas apie rastavkes pradejo kalbeti :0
Kai perki ratus gamintus pabradej, gal ir skirias. Kiek keites OEM 18, 19, 20. Tu paciu 16 ar 17 - visus sukau tais paciais varztais ir ilgio gana :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
tai as zinau kad skiriasi cia kaimieciai komentuoja r16 daugiausi auzsideja ar 17 nesmaones sneka ....... kitas apie rastavkes pradejo kalbeti :0

Su issireiskimais ramiau :E

Neprisijungęs markas2000

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs markas2000

• Žiūrėti profilį
GT AS TIEK KOJNIU NESU PAKEITES KIEK TU RATU PAKEITES MUSET , JAI SAKAU KAD SKIRIASI TAI REISKIA SKIRIASI , KAM AS KLAUSIU TADA ; ORGINALUS IR MAIEJI ; R16 IR R20 RASIAI TIE PATYS VARSTAI TAI JIE GAL IR TINKA NET NEUZSISUKA 6 KART PILNAI - PASKAITYK KA PARASIAU AUCIAU KELIAIS POSTAIS ;

• Žiūrėti profilį
Tai imesk part numeri ir bus aisku nuo ko jie. Ne viena auto turejau :) P.s. tie patys 19" buvo ir ant a6 ir ant a5, abiem atvejais varztai tinka. ET43 ratu, veliau ET29 ant a5 ir vel gi, oem varztai tinka.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Radot ko gincytis, OEM ne OEM ar kinietiski, degul deda kas kokius nori,o varztui 6 apsisukimai mazoka, nusipirksi kitus varztus 3mm ilgesnius ir tiek tos bedos.

Neprisijungęs markas2000

• Žiūrėti profilį
as ne lietuvoje .............
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Kovo 12, 23:21:38 sukūrė markas2000 »

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs markas2000

• Žiūrėti profilį
In Vag Com:

Go into 19 Gateway Module
Click coding
Run through the bytes until you find 65 -- Tire Pressure Monitoring
Uncheck the box
Close window
Click do it
Done!

Neprisijungęs Audrius_

• Įrašai: 267
    • Žiūrėti profilį
tai as zinau kad skiriasi cia kaimieciai komentuoja r16 daugiausi auzsideja ar 17 nesmaones sneka

Užkliuvo man tie "kaimiečiai". Suprask- putiovi bachūrai važiuoja su R19 ir R20.. Žinot, visai neseniai praleidau 9 dienas Austrijoje, Šveicarijoje, aišku važiavau per Vokietiją.  Kai dairiausi, nemiegojau, skaičiavau A6 C6... Suskaičiavau kokias 5, dar keletą faceliftų, dar viena A6 C5 mačiau, o visa kita A6 buvo virš 2011 m.  Ką noriu pasakyti- dėkitės ratus kokius norit, bet visi esame "kaimai ir ubagai". Todėl net ir nėra reikalo vieniems kitus pravardžiuoti.
P.S. Pats važiuoju su R16.

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
tai as zinau kad skiriasi cia kaimieciai komentuoja r16 daugiausi auzsideja ar 17 nesmaones sneka

Užkliuvo man tie "kaimiečiai". Suprask- putiovi bachūrai važiuoja su R19 ir R20.. Žinot, visai neseniai praleidau 9 dienas Austrijoje, Šveicarijoje, aišku važiavau per Vokietiją.  Kai dairiausi, nemiegojau, skaičiavau A6 C6... Suskaičiavau kokias 5, dar keletą faceliftų, dar viena A6 C5 mačiau, o visa kita A6 buvo virš 2011 m.  Ką noriu pasakyti- dėkitės ratus kokius norit, bet visi esame "kaimai ir ubagai". Todėl net ir nėra reikalo vieniems kitus pravardžiuoti.
P.S. Pats važiuoju su R16.

O jei užsideda mažiausi r19 tai cia kaimietis ar ubagas?