Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Padangos, ratlankiai, išmatavimai ir subtilybės su Audi C6  (Skaityta 149056 kartus)

Neprisijungęs Munis

• Įrašai: 105
    • Žiūrėti profilį
pas mane identiski ismatavimai ir padangos 245/35, tai is vieno posparnio nieko gero  ff
Na pas mane buvo 245/30, tai kai važinėju LT-SE, būnu biški prisikrovęs, tai abu posparnius suėdžiau ir jau pakeičiau.. Ratų parduot nenoriu, tai žiūriu kaip čia geriau padaryti. O kaip pas tave liečiasi? Tik gale sėdint ir per nelygumus/duobes važiuojant? Ar dažniau? Nes pas mane buvo kad tik kai 3 žmonės ir tik per duobes/nelygumus važiuojant. + Pas mane S line važiuoklė. Norėčiau vėl 245/30 dėti, bet niekur čia nerandu tokių pirkti. Kai per du metus sujojau 9 padangas po 125€/vnt, naujų nebežiūriu ir ieškau premium devėtų, bet randu tik 245/35. Čia tokia dilema, kad net nežinau kaip geriau daryti. Galvojau net amortikus keisti, gal kažkiek kiečiau būtų, nes priekinius kai pakeičiau iš originalių į dujinius gerus, tai per kalniukus greit važiuojant nebesiliečia apsauga į asfaltą.