Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Padangos, ratlankiai, išmatavimai ir subtilybės su Audi C6  (Skaityta 145489 kartus)

Neprisijungęs JDM

• Įrašai: 44
    • Žiūrėti profilį
Bajorai, aš supratau ką tu turėjai omeny su eglute. Bet mano pastebėjimas toks, taip kryptis, bent dalyje padangos protektoriaus svarbi, tačiau labai aktualus klausimas ir išilginio griovelio plotis/gylis, tad nebūtinai kryptis turi būti visame protektoriaus plote. Mano patirtis rodo, kad Lietuvoje labai minkšto mišinio tikrai nereikia, nes jis aktualiausias šiauriniuose regionuose (Skandinavija), kur žiemos sausesnės ir šaltesnės. Ten daugiau ledo, sniego. Kadangi pirma žiema ant quatro, tad bus įdomu :)
Naudojęs esu daug: nankang sv1, kol naujos, visai neblogos buvo, guma minkštoka (A2 priekis varomas)
Dunlop Garspic ds2 visai patiko (A4 priekis varomas)
Good year kažkokį įdomų modelį (nebepamenu) labai neblogas buvo variantas (Lexus IS220, galas varomas)
Dunlop SP Ice response, iš apsnigto kiemo išvažiuoti gerai, daugiau niekam tikusios, labai triukšmingos, žodžiu daugiau traktoriai (nedygliuotas var., BMW E60, galas varomas)
Kažkada seniai turėta ir Nokian RSi (pirmoji laida lyg ir - eglutė) minštos, gražios, geras sukibimas. Greit dyla, didesniu greičiu plaukoja dėl gumos minkštumo (Nissan S14A, galas varomas)
Kažkada nepralenkiamos ant ledo buvo michelin maxi ice (lyg ir antros kartos). Bandyta slalome ant ledo (Honda CRX iVT, priekis varomas). Nebuvo lygių joms (nekalbant apie dyglius).

Na žodžiu, kiekviena žiema skirtinga, skirtingi automobiliai, nesu vertinimo ekspertas, tad čia šiaip prisiminimai.

Jei nekalbant kokios geriausios, tinkamiausios, bendru atveju kokybiniu požiūriu, kokybiškesnių padangų nei michelin nesu čiupinėjęs. Tačiau ir kaina atitinkama jų.

Pats šiemet naudosiu (jau naudoju) Conti Ts830
http://www.continental-tires.com/car/tires/car/winter-plt/contiwintercontact-ts-830-p
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Lapkričio 03, 19:02:17 sukūrė JDM »