Sveiki,
is karto noriu pasakyti dekui visiems kas skaitys mano tema ir pades man issiaiskinti man rupimus klausimus.
1: noreciau suzinoti kokia pas mane mmi ( kiek skaiciau yra 2g, basic ir t.t. ) kokios dabar yra versijos ir kokie yra atnaujinimai ir ar verta naujinti ( priseksiu foto jeigu jos pades )
2: beda su navigacija: raso Please check navigation DVD
Kiek skaiciau forumus tai radau, kad daznai buna purvinas lazeris ( bet tada kiek suprantu turetu apskritai nenuskaityt navigacinio disko, o cia raso kad patikrinti )
Vienas draugas man sake, kad reikia originalaus disko ( neva pas ji irgi taip buvo ir issprende beda su orginaliu dvd )
Na, bet as dabar susiradau internete atsisiusti zemelapius ( ka dabar ir darau ) ir aprasyme parasyta kokia irasymo programa naudoti ir koki diska, ir koki irasymo irengini - patestuosiu parasysiu kaip man sekesi
3: telefonas: kaip jis veikia (ar galima priristi savo aparata ir kokiu budu tai veikia? ar galima iphone priristi? )? kiek suprantu pas mane nera jo idiegto? jeigu nera tai ar galima is pvz "sroto" nusipirkti kazkoki bloka ir ji pajungti?
na pradziai butu tiek
, dekingas skaitantiems ir dabar prisegsiu savo mmi foto ( kai fotkinau nepastebejau, kad blicas daug kur pakenke foto, bet daugmas turi matytis kas kur )
valdymo paneles foto
siaip bendras vaizdas
telefono meniu
uzrasu knygute
navigacijos meniu
car -> settings -> versions