Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kartais užsidega farų aukščio reguliavimo klaida  (Skaityta 2745 kartus)

Neprisijungęs Gedutis

• Įrašai: 314
    • Žiūrėti profilį
Kartais užvedus mašiną užsidega bixenon aukščio reguliavimo klaida. Sakyčiau jei pastoviai taip būtų, tai varikliukui šakės, bet kai dabar tik kartais, tai kame čia gali būti bėda? Gal kažką galima profilaktiškai pravalyti, sutepti ar pan.?

Neprisijungęs justys

• Įrašai: 195
    • Žiūrėti profilį
cia lempu aukscio daviklis pas tave kazkuris grybauja. darais diagnostika ir bus aisku kuris priekinis ar galinis

Neprisijungęs Gedutis

• Žiūrėti profilį
cia lempu aukscio daviklis pas tave kazkuris grybauja. darais diagnostika ir bus aisku kuris priekinis ar galinis
Tai, kad dar reikia prigaut tokį momentą kai dega šita klaida. Nes jei užvedus užsidega, tai užgęsinus ir vėl užvedus, jos jau nebūna.
Kokią funkciją atlieka šitie davikliai? Jei sakai, kad būna priekyj ir gale

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį

Tai, kad dar reikia prigaut tokį momentą kai dega šita klaida. Nes jei užvedus užsidega, tai užgęsinus ir vėl užvedus, jos jau nebūna.
Kokią funkciją atlieka šitie davikliai? Jei sakai, kad būna priekyj ir gale

Tai klaida vistiek bloke turėtu būti likusi... Funkcija tokia, kad nusileidus šiknai neakintum, nuleidžia šviesas.

Neprisijungęs magman

• Įrašai: 124
    • Žiūrėti profilį
Šiandien ir man buvo užsidegęs pirmą kartą, po to dingo. Reiks kompą ryt pasijungt, pažiūrėti kas užblūdijo. Tas šaltis niekam gero neatneša :D

Neprisijungęs Gedutis

• Žiūrėti profilį
Šiandien ir man buvo užsidegęs pirmą kartą, po to dingo. Reiks kompą ryt pasijungt, pažiūrėti kas užblūdijo. Tas šaltis niekam gero neatneša :D
Man tai ir ne per šitus didesnius šalčius išmesdavo šitą klaidą. Nuotraukoj pliusinė temperatūra rodo :D
Papasakosi ką ten pamatysi :D

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3009
    • Žiūrėti profilį
Net kiek skaitau tavo rašmenu su tavo bėdom, tai matau, kad gera vemala nusipirkai :F

Neprisijungęs Gedutis

• Žiūrėti profilį
Net kiek skaitau tavo rašmenu su tavo bėdom, tai matau, kad gera vemala nusipirkai :F
Tu čia man? :-] Man tai čia smulkmenos, jei pagal tai sprendi, kad čia vemalas, tai jau čia tavo bėdos, nuomonė :goodboy:
Mašina parvaryta iš šiltų kraštų, kur visą savo laika buvo eksploatuota, ir kur nebuvo jokios žiemos. Tai manau čia normalu, iš dalies, kad reikia ją paruošti žiemai, taip, kad čia tik tavo nuomonė, kurią gali pasilaikyti sau ;)
Ir kažkodėl man sukūrus temą, atsiranda dar bent keli žmonės, kuriuos kamuoja tokios pat problemos, arba net panašios. Tai pagal tave ir jie prisipirkę vemalų? :D
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Sausio 08, 13:36:11 sukūrė Gedutis »

Neprisijungęs magman

• Įrašai: 124
    • Žiūrėti profilį
Man tai ir ne per šitus didesnius šalčius išmesdavo šitą klaidą. Nuotraukoj pliusinė temperatūra rodo :D
Papasakosi ką ten pamatysi :D
Realiai vakar data jokios klaidos netupi.
Yra tik šita:
Citata
Address 55: Xenon Range        Labels: 8P0-907-357.lbl
   Part No: 8P0 907 357 C
   Component: Dynamische LWR  H01 0010 
   Revision: 00000000    Serial number:               
   Coding: 0000003
   Shop #: WSC 02327 785 00200
   VCID: 3A7BD46375AA42CE9A7-806F

1 Fault Found:
00070 - Starting Battery Voltage
            002 - Lower Limit Exceeded - Intermittent
             Freeze Frame:
                    Fault Status: 00100010
                    Fault Priority: 2
                    Fault Frequency: 2
                    Reset counter: 131
                    Mileage: 238168 km
                    Time Indication: 0
                    Date: 2016.01.05
                    Time: 22:27:22
Kuri buvo užfiksuota užvakar, kuriant mašiną po darbo, stovėjus buvo visą dieną lauke.
Kituose blokuose švaru.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Nera klaidos , nera gedimo, o kadangi tos traukutes prie ratu daznai gauna purvo, snieko, pasalo, tai kartais neatitinka parametrai, stai ir perspejimas. Vienu zodziu, nekreipk demesio, atsils ir praeis.  :-)

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Mano nuomone yra mano nuomone, jei cia nedidele bėda, tai kam apkrauni forumą su smulkmenom, o sprendžiu apie vemala is tavo visu pakurti temų, arba kitas variantas, kad tu per silpnas tokiai AUDI, gal reikėjo likti prie bulkų :think:

Neprisijungęs Gedutis

• Žiūrėti profilį
Mano nuomone yra mano nuomone, jei cia nedidele bėda, tai kam apkrauni forumą su smulkmenom, o sprendžiu apie vemala is tavo visu pakurti temų, arba kitas variantas, kad tu per silpnas tokiai AUDI, gal reikėjo likti prie bulkų :think:
Būlka, tu būlka.. :D Aš nesuprantu, kas tau darosi? Kliūna kažkas iš mano pusės? Tai net nežiūrėk mano kurtų temų ir neskaityk jų. Nes kaip matau čia be tikslo iš viso parašei. Neturi ka atsakyti į mano užduotą klausimą forumiečiams, tai ir nerašyk visai. Stipruolis, kuris nevažinėja su būlkom.. Čia mano nuomonė :)

Neprisijungęs Audrius_

• Įrašai: 267
    • Žiūrėti profilį
Nesiraukit be reikalo. Suprantu Gedutį- man pačiam po ankstesnių automobilių c6 yra kosmosas (po šiai dienai nežinau, ką reškia "funk" knopkė :) ) Negi čia visi perlipę į c6 iš Q7 ?

Neprisijungęs pamises del 0000

• Įrašai: 865
    • Žiūrėti profilį
Nesiraukit be reikalo. Suprantu Gedutį- man pačiam po ankstesnių automobilių c6 yra kosmosas (po šiai dienai nežinau, ką reškia "funk" knopkė :) ) Negi čia visi perlipę į c6 iš Q7 ?
[/quote
nu nevisi sika pinigais :goodboy:

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Kolektyvas, baigiam asmeniskumus  :oldman:

Neprisijungęs FonZero

• Įrašai: 739
    • Žiūrėti profilį
Šiaip jau dažnai pasitaikanti problema (ir pas mane patį tame tarpe ) kad tiesiog blūdija pats šviesų blokas.Pirmosios C6 lygtais iki 2007 metų turėjo būgovus blokus kurie pajutę įtampos kritimą išmeta šitą klaidą.Jokie davikliai,varikliukai ar traukutės įtakos neturi.Norint pilnai paaikinti šitą bėdą reikia keisti šviesų bloką.Bet kadangi jis kainuoja lygtais ~170-180€ tai jau treti metai važinėju.O užsidegus klaidai užtenka tik perkurti mašiną kad pradingtu...

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
60€ blokas

Neprisijungęs FonZero

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs FonZero

• Žiūrėti profilį
Vat vat...O aš naujo kaina sakiau ;)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Pas mane uzsidegdavo kai akumas issikraudinedavo, susitvarkiau generatoriu ir dingo beda :)
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91