Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kaip greitai jums susyla variklis?  (Skaityta 54571 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Re: Kaip greitai jums susyla variklis?
« Atsakymas #175: 2018 Sausio 30, 12:57:37 »
Nejaugi būti pažeidinėt kelių eismk taisykles, kad užškldyt variklį? :)

Kas buvo webastai? Aš nesu garantuotas dėl savosios veikimo. Prie kokios aplinkos temperarūros turėtų pradėti veikti? Norėjau temperatūras susidėlioti pagal save, bet tie kanalai buvo blokuojami, neaktyvūs.

Kaip tau webasta veikia? Tik nuo pulto ar užkūrus variklį iškart pasileidžia, kai mažiau +5 lauke?

Neprisijungęs Audrius_

• Įrašai: 267
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #176: 2018 Sausio 30, 12:58:59 »
Evka, sakyk prašau, kuo gi skiriasi a6  išmetimo sistema modeliuosu su ir be dpf? Išmetus dpf reiktų sutvarkyti ir tuos skirtumus ir viskas būtu ok.

Neprisijungęs Audrius_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #177: 2018 Sausio 30, 13:03:06 »
Kaip tau webasta veikia? Tik nuo pulto ar užkūrus variklį iškart pasileidžia, kai mažiau +5 lauke?

Tame ir reikalas, kad nepagaunu algoritmo kaip ji veikia. Taip, yra pultelis, galiu įjungti priverstinai. Bet tuo metu, kaip suprantu, šildo tik saloną. Kartais veikia automatiškai, bet spėju, kai lauke apie nulį.

Neprisijungęs x3er

• Įrašai: 762
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #178: 2018 Sausio 30, 13:14:14 »
Efka, kurios vietos nesupratai? :D Aš tau sakau dar kartą eik skaityti literatūros ne forumų  (H-) V6 šyla kuo puikiausiai šyla be visų sistemų. Ir mano BMW 3,0d ir 2,7d pašyla puikiai ir darbinę laiko kaip įkalta 90 nesvarbu ar +0 ar -15. O kad tu dirbi su lavonais, kur tik žvakutę uždegt tai niekas nekaltas ir nereikia čia tokių istorijų išvis skleist, tuo labiau tu ten kažką remontuoji kiek supratau, o rašinėji nesamones. Sena bulka 1,9TDI be jokių EGR darbinę laiko kaip ikalta, o čia v6 nelaiko  :-] Ar čia aš rašau japonų kalba ar kurios tu vietos nesupranti :D

Kaip ir Audrius gerai parašė, gi buvo v6 su DPF ir be DPF, tai ką be DPF 90temp nelaiko?   :bedantis: :bedantis: :bedantis: Programoj ten beveik niekas nesiskiria apart EGR veiklos, kuri taip ar taip įtakoja tik pašilimo laiką, o ne darbinės išlaikymą.

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #179: 2018 Sausio 30, 13:45:40 »
Nubutina pazeidineti agresyviau vaziuojant.

Webastai zvake keite, isvale viska, uzsidega visad, kai lauke zemiau +5 ir variklio temp. zemesne nei 70 laips. Plius pakeiciau antifryzo cirkuliacine pompa, kuri skirta webastai ausinti, nes kai neveike jinai greitai uzkaitindavo antifryza savyje ir issijungdavo webasta, variklio pompa nesugebedavo taip greit pompuot. Sutvarkius viska max 10km ir turi 90 laips. prie 0.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #180: 2018 Sausio 30, 14:01:48 »
Efka, kurios vietos nesupratai? :D Aš tau sakau dar kartą eik skaityti literatūros ne forumų  (H-) V6 šyla kuo puikiausiai šyla be visų sistemų. Ir mano BMW 3,0d ir 2,7d pašyla puikiai ir darbinę laiko kaip įkalta 90 nesvarbu ar +0 ar -15. O kad tu dirbi su lavonais, kur tik žvakutę uždegt tai niekas nekaltas ir nereikia čia tokių istorijų išvis skleist, tuo labiau tu ten kažką remontuoji kiek supratau, o rašinėji nesamones. Sena bulka 1,9TDI be jokių EGR darbinę laiko kaip ikalta, o čia v6 nelaiko  :-] Ar čia aš rašau japonų kalba ar kurios tu vietos nesupranti :D

Kaip ir Audrius gerai parašė, gi buvo v6 su DPF ir be DPF, tai ką be DPF 90temp nelaiko?   :bedantis: :bedantis: :bedantis: Programoj ten beveik niekas nesiskiria apart EGR veiklos, kuri taip ar taip įtakoja tik pašilimo laiką, o ne darbinės išlaikymą.

Tai tu vis nepasakai, koks yra išmetimo sistemos principas. Kalbėk faktais, o ne pezalais. Ko tu kiši kitus variklius, jei mes kalbam apie c6 v6? Konkrečiai tik apie v6 ir ne kitokius. Prašau man atsakyti, JEIGU SUGEBI, kaip dpf ir egr nedaro įtakos šilimui? :goodboy:

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #181: 2018 Sausio 30, 14:03:17 »
Evka, sakyk prašau, kuo gi skiriasi a6  išmetimo sistema modeliuosu su ir be dpf? Išmetus dpf reiktų sutvarkyti ir tuos skirtumus ir viskas būtu ok.

Be dpf net nesu lyginęs, bet mintį gerą darei. Vakare tai padarysiu. Esmė, kad jei yra dpf ir jį išmeti, tai padaro meškos paslaugą ir išmetimo dujos eina tiesiai lauk.

Neprisijungęs x3er

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #182: 2018 Sausio 30, 14:03:24 »
Paklausinėjau dabar specialiai kas turi vagus.
1,9TDI 80 b4, temperatūra pradeda kristi tik stovint prie -10 sako iki 80 pakrenta (be EGR).
2,7TDI 132kw -13 kelyje, 90 stabiliai, stovint irgi nekrenta (be EGR, be DPF)
1,9tdi b6 96kw -10 darbinę išlaiko stovint, važiuojant žinoma išlaiko (be EGR)
2,0 TDI 103kw seat altea -5 darbinę laiko tiek stovint tiek važiuojant (su EGR)
1,9 TDI a4 b7 85kw - prie -13 stovint jei sildymas pilnu pajegumu vos pakrenta, vaziuojant islaiko (be EGR)
2,0 TDI a3 2005 103kw - stovint prie -20 temperatura nekrenta!!!! (be EGR) Prie +5 darbinę pasiekia per 10min.

Buvo ir nemažai tokiu kur nei 80 nepasiekia prie +0 su EGR, tai savaime aišku kodėl.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #183: 2018 Sausio 30, 14:05:14 »
Bet tai tu arabas tikrai. Aš tau pats sakau, kad ir man VISI kiti varikliai, apart V6, iškastruoti šyla gerai, o V6 ne. Ir taip yra ne man vienam. Aplink n gyvų pavyzdžių.

Neprisijungęs x3er

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #184: 2018 Sausio 30, 14:05:35 »
Citata
šprogramavus dpf ir egr, rodyklė daugiau 70 žiemą nekyla. Įjungtas egr, šilimas vos vos pagerėjo. Bandymų tikslai atgal įdėtas dpf su visu bakeliu - šyla idealiai. So???
soo?? :DD Ar dar reikia kažką diskutuoti su tavim. Ir žmonės pas tave važiuoja tvarkyti mašinas? :D

Neprisijungęs x3er

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #185: 2018 Sausio 30, 14:06:27 »

Kas čia cia ne v6 variklis??? Gal tave pas daktarą užrašyt? :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #186: 2018 Sausio 30, 14:07:24 »
VIEN IŠPJOVUS dpf, šilimas AKIVAIZDŽIAI pablogėjo. Galvojau, kad termostatas.

Tai jei cituoji, cituok iki galo....

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #187: 2018 Sausio 30, 14:08:11 »

Kas čia cia ne v6 variklis??? Gal tave pas daktarą užrašyt? :D

Čia juk tavasis, kur ir 5ltr ima šimtui  :goodboy: :goodboy: :goodboy:

Neprisijungęs x3er

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #188: 2018 Sausio 30, 14:09:25 »
Aš tau rašiau žmogau, jei su išjungsi EGR ten kur yra cooleris ir jame EGR termostatas ir neužšils niekada!!!! Rašiau prieš tai kad pasidomėk kaip veikia cooleris su jame stovinčiu termostatu! Reikia pilnai išimt EGR sistema tokiais atvejais.. Reziume v6 LAIKO DARBINĘ ir prie -15!!! jei vanduo teka pilnu ratu, tai niekada ir neužils  :goodboy: :goodboy:

Neprisijungęs x3er

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #189: 2018 Sausio 30, 14:10:01 »
Bukuti tu bukuti, pas tave kaime gal internetas lėtas ar kame problemos :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #190: 2018 Sausio 30, 14:14:02 »
Jei kas ir yra bukutis, tai tik tamsta, nes ne vienam jau tokios asociacijos kilo ir ne kartą. Kietas tik prie klaviatūros, nors net ir prie jos faktais nemoki kalbėti. Įsiskaityk į mano sakinius kelis kartus, gal daeis į tą mažą galvelę. Ko tu egr dabar kiši, jei kalba ėjo pradžioje vien apie dpf išpjovimą?
P.S. Kai žmogus turi dvasios problemų, visada prikiša faktus apie mažesnius miestus ir kaimus  :goodboy:  :goodboy:  :goodboy:

Neprisijungęs x3er

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #191: 2018 Sausio 30, 14:22:43 »
Tas DPF tai išvis beveik nieko nesudaro bukuti :D Su DPF jei butu galima pašiltų iki 200, be jo iki 180, 90 palaikyt, kad ir su antifreezo aušintuvu problemų nėra. Atvažiuok nupiešiu kaip veikia EGR ir pakalbėsim ereli tu. Žmonės paskaitę gal bent nevažiuos pas tokius auksarankius tvarkyti automobilių, vietoj to kad pakeistų termostatą pakeis EGR arba sakys įsidėk DPF  :-] Čia faktų tiek prirašiau, turėtum užsirašyt.  :goodboy: Kas skaitys pora puslapių nuo atgal puikiai matys kas yra kas. Gali daugiau negaišt laiko, nes aš jau viską pasakiau

Nebent toj pasikviesi koki draugelį ir ištrins visus komentarus eilinį kartą, kad nesugadint tamstos reputacijos

Neprisijungęs Mindosa

• Įrašai: 1432
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #192: 2018 Sausio 30, 14:25:01 »
Tai kad tie ismetimai su dpf ir be niekuo nesiskiria, apart keliu sensoriu :think: savo isemiau su visais sensoriais ir istaciau tiesu vamzdi, viskas tas pats :think:

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #193: 2018 Sausio 30, 14:59:20 »
Tas DPF tai išvis beveik nieko nesudaro bukuti :D Su DPF jei butu galima pašiltų iki 200, be jo iki 180, 90 palaikyt, kad ir su antifreezo aušintuvu problemų nėra. Atvažiuok nupiešiu kaip veikia EGR ir pakalbėsim ereli tu. Žmonės paskaitę gal bent nevažiuos pas tokius auksarankius tvarkyti automobilių, vietoj to kad pakeistų termostatą pakeis EGR arba sakys įsidėk DPF  :-] Čia faktų tiek prirašiau, turėtum užsirašyt.  :goodboy: Kas skaitys pora puslapių nuo atgal puikiai matys kas yra kas. Gali daugiau negaišt laiko, nes aš jau viską pasakiau

Nebent toj pasikviesi koki draugelį ir ištrins visus komentarus eilinį kartą, kad nesugadint tamstos reputacijos

Tu didesnis , negu maniau, bent tuo nustebinai :bedantis: :bedantis: :bedantis: O kad tau atrodo, jog niekas nesiskiria, tai tik parodai savo žinias, pseudo čipuotojau. Taip ir galvojau, kad kietas esi tik prie savo mapų, nors ir tai dar klausimas. Nežinau, ar verta ir važiuoti tad iki tavęs, kad kažką paišytum drebančia rankele, naudos tai jaučiu vis tiek jokios neduos, nes matosi, kad techniškai 0 esi.

Neprisijungęs Audrius_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #194: 2018 Sausio 30, 15:58:25 »
Vyrai, nesipykit. Nors ginče gimsta tiesa..

Romai, kaip pastebėjot, kad žvakė bloga?  Pas mane dar prie +3,5  neįsijungia.. o kai variklis virš 50, neina įjungti ir pulteliu.

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #195: 2018 Sausio 30, 16:04:49 »
Tiesiog nuveziau meistrui ir jis viska sutvarke. Buvo problemu, kad tai uzsikuria, tai ne. Priminsiu, cia mano patirtis su Sharan automobiliu. Pas tavo audi suprantu visai sistema kitokia, tik galvoju, kad kazkas nedirba gerai tavo atveju. Webasta originali? Eina prisijugt su vcds?

Neprisijungęs Audrius_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #196: 2018 Sausio 30, 16:28:25 »
Originali.  Buvom prisijungę.  Bet nėjo įeiti  į kanalus , kur nustatomos įsijungimo- išsijungimo temperatūros  -  nr. 14, 5, 16.   Gal čia turėtos progdamos bėda. Klaidų jokių nemetė. Kiek domėjausi, būna, kad klaidų nemeta, o pvz. Siurblys blogai pompuoja. Siurblį pasitikrinau išėmęs, veikia gerai.

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #197: 2018 Sausio 30, 18:41:43 »
Perdaug jus cia issipletet, pas vagus kiek pastebejes, prie salcio gero ilgiau pastovejus ant laisvu visi meta temp. zemiau 90laipsniu. o del silimo, tai  sia savaite sudejau atgal OEM katolika pas 1.9PD syla masina kazkiek greiciau tikrai, sukrovus atgal visa egr sistema kaip priklauso syla dar greiciau, taip kad nera ko isradinet  dviracio ir niekas nera padaryta be reikalo

Neprisijungęs Areias

• Įrašai: 226
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #198: 2018 Sausio 31, 00:05:33 »
Na mano supratimu veikiantis EGR gali tik padeti greiciau pasiekti darbine temp.nes dujos siunciamos antra karta i cilindra,o DPF zinoma sudaro atgalini slegi,bet tikrai ne toki,kad uzsilaikytu siluma ypac kai jos skirtumas toks didelis,juk logiskai galvojant kai masina zmogus nuperka is salono juk per ta nauja kietuju daleliu filtra ismetamosios dujos praeina kuo puikiausiai,bet automobilis vistiek puikiai syla.Visgi manau EGR galbut ir gali padeti keleta minuciu greiciau pasiekti darbine temperatura,bet DPF tai tikrai cia niekuo detas.Teko susidurti net gi su tais C7 3.0 TDI 180kw tai zmogui irgi nesilo po termostato keitimo,tai jame tokia aliuminine slanga ejo su viduje "mini" termostatu,ja pakeitus reikalai susitvarke,bet deja apie si varikli 2.7 TDI BPP 132kw to paties nepasakysi,net du audi centrai patvirtino kai uzsukau,kad jei sis variklis su mechanine deze ir priekiu varomas turi tik viena termostata,bet jie visgi suabejojo ir patys sako,galbut praziurejome kazka,patys tvirtina,kad pagal sio variklio parametrus  nesvarbu ar yra ar nera DPF,auto turi susilti per 15min prie bet kokiu salygu iki darbines.Mano manymu,kazkas kazko nezino ar nesuziuri iki galo arba neatsiranda musu tarpe zmogus kuris isduotu ka pakeitus susitvarko reikalai.
« Paskutinį kartą keitė: 2018 Sausio 31, 00:13:26 sukūrė Areias »

Neprisijungęs Areias

• Įrašai: 226
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #199: 2018 Sausio 31, 00:07:19 »
.