Nenusišnėk seniuk O ir lyginu ką noriu. Nelabai supranti kaip visa sistema veikia, eik knygų skaityti . Nesvarbu ar 2,7TDI ar 3,0TDI ar facelift ar ne - be EGR ir be DPF darbinė laikysis jei su pagrindiniu termostatu viskas tvarkoje, ir nesvarbu kokių tu ten istorijų prisibandęs, gal jau termostatas veikė 80% pajėgumu. Pas mano drauga 176kw visi EGR, DPF viskas išmesta, darbinė laikosi kuo puikiausiai - čia viskas ką reikia žinot, tas pats su mano ex 2,7tdi 132kw. O kad žmonės pamiršta EGR aušintuvą ir kaip jo termostatas veikia čia kitas dalykas.
Tai kad lygini bb su pirštu, todėl ir klausiu,ką lygini. Esmė, kad tik V6 kaip sakau ta bėda yra ir ji yra ne man vienam.
Faktas, kad tą reikalą esu išbandęs ir galiu už savo žodžius atsakyti 100proc. Tokiu oru, kaip dabar tai viskas ok, bet jei yra kažkiek šačiau - ragai. O apie sistemos veikimą tai galėtum daug plačiau papasakoti, tik ar pasakosi... Aš savaitę nagrinėjausi brėžinius ir supratau, kad be dpf tikrai nebus toks šilimas, koks turi būti.