Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kaip greitai jums susyla variklis?  (Skaityta 56046 kartus)

Neprisijungęs Areias

• Įrašai: 226
    • Žiūrėti profilį
Re: Kaip greitai jums susyla variklis?
« Atsakymas #100: 2018 Sausio 16, 11:29:11 »
Nu nesigilinau į jūsų tas diskucijas, bet pas tave tai aiškiai termostats grybauja, nesuprantu kur tu čia šaknų ieškai :D Mano ex BPP su tiesiu duslintuvu, bet EGR be sklendžių važiuojant mieste reikdavo apie 20min pasiekt darbinę nu arba apie 20km užmiesčio
ieskau saknu,nes pamenu kaip tik nupirkus masina buvo pakeistas termostatas(originalo alternatyva),sklendes su DPF buvo iskart pasalintos,tai pamenu greit susildavo ir prie -20,bet veliau pradejo sunketi tas silimas,kol galiausiai pakeiciau originalu temp davikli,termostata ir ausinimo skysti,toks jausmas,kad kazkur yra antrinis "termostatas" ir jis pradejo grybauti.Vien sako yra kiti ne,programose niekas neranda,todel ir bandau ieskot galu.Dar pastebejau per dvi ziemas,kad kai temp pakeli iki 90 ir laikai ja t.y. vazineji atrodo tuo paciu kuru is koloneles ir tom paciom salygom,bet pavyksta nuvaziuoti daugiau.Sanaudos subtilus dalykas cia,bet mano toks pastebejimas.