Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: C6 sustojus, sumažinus greitį krenta temperatūra  (Skaityta 13775 kartus)

Neprisijungęs Audrius_

• Įrašai: 267
    • Žiūrėti profilį
O gal turi reikšmės, kad multitronikas? Apsukos gan mažos, perjunginėja bėgius kažkur ant 1100.

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3009
    • Žiūrėti profilį
Tikrai neturi, pas mane visada 90

Neprisijungęs Audrius_

• Žiūrėti profilį
Tikrai neturi, pas mane visada 90

2,7 TDI?

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Audrius_

• Žiūrėti profilį
Tai gal ne visai tas pats, nes 2,0 labiau gauna darbo, nei 2,7 valkiodamas tokią mašiną.

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tai gal ne visai tas pats, nes 2,0 labiau gauna darbo, nei 2,7 valkiodamas tokią mašiną.
O as galvoju priešingai, kad šeši pečiai daugiau silumos atiduoda nei 4

Neprisijungęs fakitol

• Įrašai: 698
    • Žiūrėti profilį
103kw bkd a3, temperatūra kaip įkalta skydelyje ties 90, užmiesčiu tuo labiau. Mieste sunkiau užšyla man :D

O stovint taip, temperatūra krenta. Tik tokio warningo nemeta.

Neprisijungęs Gedutis

• Įrašai: 314
    • Žiūrėti profilį
103kw bkd a3, temperatūra kaip įkalta skydelyje ties 90, užmiesčiu tuo labiau. Mieste sunkiau užšyla man :D

O stovint taip, temperatūra krenta. Tik tokio warningo nemeta.

Tas warningas, kaip tu sakai (COOLANT) ir nesusyjęs greičiausiai su variklio temperatūros svyravimais. Čia bus aušinimo skysčio bakelio daviklis..

Neprisijungęs fakitol

• Žiūrėti profilį

Tas warningas, kaip tu sakai (COOLANT) ir nesusyjęs greičiausiai su variklio temperatūros svyravimais. Čia bus aušinimo skysčio bakelio daviklis..

Aha, čia dėl bakelio. Ae nukrenta lygis kai šalta ar kažkas...

Neprisijungęs Gedutis

• Žiūrėti profilį
Pakeičiau aušinimo skysčio bakelį, nes daviklis yra įlietas jame ir parsiduoda kaip viena detalė, bet vistiek išmeta šitą klaidą COOLANT. Kur gali būti problema?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Ištrauki jungtį iš bakelio ir užtrumpini jos kontaktus, jeigu užrašas dings, reiškias ir kitas bakelis blogas.

Neprisijungęs Gedutis

• Žiūrėti profilį
Ištrauki jungtį iš bakelio ir užtrumpini jos kontaktus, jeigu užrašas dings, reiškias ir kitas bakelis blogas.
Geras būdas patikrinti, tik yra viena problema, kad klaida būna tik atsiranda ir iš karto dingsta. Pastaruoju metu retas atvejis, kad rodytu ilgesnį laiką klaidą skydelyje. Gal taip bus, kai bus didesni šalčiai. Tai ir mėginsiu šitą variantą.
Tik mažai tikėtina, kad bus blogas daviklis, nes bakelį pirkaują naują, originalų.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Geras būdas patikrinti, tik yra viena problema, kad klaida būna tik atsiranda ir iš karto dingsta. Pastaruoju metu retas atvejis, kad rodytu ilgesnį laiką klaidą skydelyje. Gal taip bus, kai bus didesni šalčiai. Tai ir mėginsiu šitą variantą.
Tik mažai tikėtina, kad bus blogas daviklis, nes bakelį pirkaują naują, originalų.

O norma iki max ipilta?

Neprisijungęs Gedutis

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tikrai taip

Pirmiausia pabandyk su fiškės užtrumpinimu, jeigu klaida neatsiras, galvosim kitus variantus :-)

Neprisijungęs Gedutis

• Žiūrėti profilį
Pirmiausia pabandyk su fiškės užtrumpinimu, jeigu klaida neatsiras, galvosim kitus variantus :-)
Ar aš kažko nesupratau, ar tu rašydamas suklydai pirmą arba šį kartą? :think: Nes pirmai rašei, kad užtrumpinus fiškę - klaida turi dingti, o pagal dabartinį parašymą galima suprasti, kad užtrumpinus klaida kaip ir turėtų atsirasti.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ar aš kažko nesupratau, ar tu rašydamas suklydai pirmą arba šį kartą? :think: Nes pirmai rašei, kad užtrumpinus fiškę - klaida turi dingti, o pagal dabartinį parašymą galima suprasti, kad užtrumpinus klaida kaip ir turėtų atsirasti.

Abu kartai vienodi, tik kitaip suformuluota, jeigu užtrumpinus klaida neatsiras, galvosim kodėl atsiranda pajungus. :)

Neprisijungęs fakitol

• Žiūrėti profilį
Tikrai taip

Mane užkniso tas warningas, peipyliau daugiau už maks ir nebeknisa proto :D

Neprisijungęs Gedutis

• Žiūrėti profilį
Mane užkniso tas warningas, peipyliau daugiau už maks ir nebeknisa proto :D
Tai gal čia sutapimas tik, atšals orai ir gal vėl grybaut pradės :think: Ar jau tu ilgą laiką važinėji su daugiau nei max ir jokios klaidos nemeta? :V
Šiaip turbūt nelabai gerai, kad pripylęs daugiau nei max, ar ne?
Ar tu nedaug virš jo pripylęs? :)

Neprisijungęs fakitol

• Žiūrėti profilį
Tai gal čia sutapimas tik, atšals orai ir gal vėl grybaut pradės :think: Ar jau tu ilgą laiką važinėji su daugiau nei max ir jokios klaidos nemeta? :V
Šiaip turbūt nelabai gerai, kad pripylęs daugiau nei max, ar ne?
Ar tu nedaug virš jo pripylęs? :)

Per pirštą. Nu kolkas nemeta.

Neprisijungęs Gedutis

• Žiūrėti profilį
Per pirštą. Nu kolkas nemeta.
Tai kaip suprantu per trumpai važinėji, kad įsitikintum, jog padėjo šitas fokusas?
Jei ką, pranešk kaip toliau seksis :)

Neprisijungęs fakitol

• Žiūrėti profilį
Tai kaip suprantu per trumpai važinėji, kad įsitikintum, jog padėjo šitas fokusas?
Jei ką, pranešk kaip toliau seksis :)

Tai realiai kokia čia bėda? Fyškė sausa. Jei bakelio keitimas nepadeda...

Neprisijungęs Gedutis

• Žiūrėti profilį
Tai realiai kokia čia bėda? Fyškė sausa. Jei bakelio keitimas nepadeda...
Tikrai nežinau. Dar nebandžiau užtrumpinti fyškės. Kai pabandysiu, gal tada kažkas pasidarys aiškiau

Neprisijungęs Gedutis

• Žiūrėti profilį
Abu kartai vienodi, tik kitaip suformuluota, jeigu užtrumpinus klaida neatsiras, galvosim kodėl atsiranda pajungus. :)
Bandžiau užtrumpinti fyškę.
Kai prijungtas bakelis - klaidos nemeta.
Atjungiu bakelį - išmeta klaidą.
Užtrumpinu fyškę - klaida dingsta.
Ištraukiu laidelį iš fyškės - klaida atsiranda.
Pajungiu bakelį - klaida dingsta.
* klaida atsiranda/dingsta ne iš karto įkišus/ištraukus laidelį į/iš fyškės. Klaidai atsirasti/dingti reikia iki minutės maždaug. Bet čia gal normalu, kol kompas susigaudo.
Šitus bandymus dariau, kai nebuvo išmesta klaida. Bet manau ir nepavyktų taip, nes man ta klaidą būna tik atairanda ir dingsta. Būna kartais ir ilgiau pabūna. Būna taip, kad kelis kartus iš eilės atsiranda-dingsta.
Pabandžiau truputį pripilti antifrizo virš max. Žiūrėsim kas bus. Kaip sakė fakitol, jam tai padėjo. Bet man kažkaip nelogiškai atrodo toks sprendimo būnas. Manau čia tik sutapimas.
Antifrizo kiekis truputį virš max. Klaida vistiek pasirodo..
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Sausio 01, 14:25:53 sukūrė Gedutis »

Neprisijungęs fakitol

• Žiūrėti profilį
Bandžiau užtrumpinti fyškę.
Kai prijungtas bakelis - klaidos nemeta.
Atjungiu bakelį - išmeta klaidą.
Užtrumpinu fyškę - klaida dingsta.
Ištraukiu laidelį iš fyškės - klaida atsiranda.
Pajungiu bakelį - klaida dingsta.
* klaida atsiranda/dingsta ne iš karto įkišus/ištraukus laidelį į/iš fyškės. Klaidai atsirasti/dingti reikia iki minutės maždaug. Bet čia gal normalu, kol kompas susigaudo.
Šitus bandymus dariau, kai nebuvo išmesta klaida. Bet manau ir nepavyktų taip, nes man ta klaidą būna tik atairanda ir dingsta. Būna kartais ir ilgiau pabūna. Būna taip, kad kelis kartus iš eilės atsiranda-dingsta.
Pabandžiau truputį pripilti antifrizo virš max. Žiūrėsim kas bus. Kaip sakė fakitol, jam tai padėjo. Bet man kažkaip nelogiškai atrodo toks sprendimo būnas. Manau čia tik sutapimas.
Antifrizo kiekis truputį virš max. Klaida vistiek pasirodo..

Man nepasirodo... Pranešiu kai tik stipriai atšals.