Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: C6 sustojus, sumažinus greitį krenta temperatūra  (Skaityta 13827 kartus)

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
tiek prirasyta, apsneketa, foto ideta. ff dar biski ir termostatas pats pasikeis (+)

Neprisijungęs Gedutis

• Įrašai: 314
    • Žiūrėti profilį
Tai neradai bedos del temperaturos ? nepasinaudojai patarimu kitam forume kur buvau paaiskines viena dazniausiai galimu bedu? Ps termostatas cia neprieko, nes jam pasibaigus nebeuzsidaro ir cirkuliuoja ausinimo skystis didziuoju ratu (per radiatoriu)todel greiciau vaziuojant atsaltu variklis, o leta vaziuojant siltesnis butu. Ir peciukas prastai sildytu .
Nepasinaudojau, nes tiesą pasakius nesupratau ką turėjai omenyje, rašydamas kitame forume :) Beje, išsiaiškinau, kad pas mane vebastos nėra, bent jau tokį atsakymą gavau iš kauno audi centro, pagal kėbulo nr.
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Sausio 04, 17:56:39 sukūrė Gedutis »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Tai neradai bedos del temperaturos ? nepasinaudojai patarimu kitam forume kur buvau paaiskines viena dazniausiai galimu bedu? Ps termostatas cia neprieko, nes jam pasibaigus nebeuzsidaro ir cirkuliuoja ausinimo skystis didziuoju ratu (per radiatoriu)todel greiciau vaziuojant atsaltu variklis, o leta vaziuojant siltesnis butu. Ir peciukas prastai sildytu .

Na tu saunuolis, didziausiai galima beda zinau, bet viesai nesakysiu, tikras forumietis .  :facepalm:

Neprisijungęs oramo

• Įrašai: 1049
    • Žiūrėti profilį
Na tu saunuolis, didziausiai galima beda zinau, bet viesai nesakysiu, tikras forumietis .  :facepalm:
Tai kad viska isdestes buvau jau, Gedutis zino . O pas sita modeli nestovi papildomas pasildymas ausinime( pakitinimo zvakes )? nes jei neij ju nera tai nieko ir nebelieka kaip termostatas. O logiskai mastant greiciau vaziuojant variklis gauna apkrovos daugiau tas tiesa, bet jei termostatas neuzsidaro pilnai, greiciau vaziuojant ausinimo skystys efektyviau atausinamas radijatoriuje.O letai vaziuojant neatsiausina tiek radiatorius ir visa sistema isyla labiau. O sita situacija atvirkstine.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tai kad viska isdestes buvau jau, Gedutis zino . O pas sita modeli nestovi papildomas pasildymas ausinime( pakitinimo zvakes )? nes jei neij ju nera tai nieko ir nebelieka kaip termostatas. O logiskai mastant greiciau vaziuojant variklis gauna apkrovos daugiau tas tiesa, bet jei termostatas neuzsidaro pilnai, greiciau vaziuojant ausinimo skystys efektyviau atausinamas radijatoriuje.O letai vaziuojant neatsiausina tiek radiatorius ir visa sistema isyla labiau. O sita situacija atvirkstine.

Nebuna pas situos modeliu skyscio pakaitinimo zvakiu, stovi elektrinis peciukas langams ir viskas. Man tik egr ausinimas kelia klausima, kiek jis itakoja, nes tikrai ten sklende darineja arba tiesiogiai, arba per vamzdelius kur antifrizas buna, realiai turetu labai itakoti. Bet pagal kokius kriterijus jis junginejasi neaisku :think:

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Nebuna pas situos modeliu skyscio pakaitinimo zvakiu, stovi elektrinis peciukas langams ir viskas. Man tik egr ausinimas kelia klausima, kiek jis itakoja, nes tikrai ten sklende darineja arba tiesiogiai, arba per vamzdelius kur antifrizas buna, realiai turetu labai itakoti. Bet pagal kokius kriterijus jis junginejasi neaisku :think:
Yra dvi grupės žmonių, vieni sako kad užglušinus EGR labai pasijaučia šildymo temos žiemą, kitiems vabšie dzin... Taip ir nesuprasi :think:

Neprisijungęs x3er

• Įrašai: 762
    • Žiūrėti profilį
Paprastam 1,9 TDI su paprasta EGR sistema įtakos turi minimaliai. O kur stovi EGR cooleriai, aišku kad šils lėčiau. EGR pašildo degimo kamerą ir antifreezą per EGR'o coolerį. Man ant 2,7tdi jaučiasi.

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
Man ant 3.0tdi pasijaute kai apejau, egr cooleri, teko truputi pasukt galva, ir dabar syla lygiai taip pat kaip su egr :smoke: Egr cooleris turejo termostata, kuri teko pasalint apeinant, ko pasekoje automobilis galima sakyt visai nesilo.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Man ant 3.0tdi pasijaute kai apejau, egr cooleri, teko truputi pasukt galva, ir dabar syla lygiai taip pat kaip su egr :smoke: Egr cooleris turejo termostata, kuri teko pasalint apeinant, ko pasekoje automobilis galima sakyt visai nesilo.

EGR cooleri valdo vakumas, kuri el.voztuvas , o ji jau ecu, bent pas 2,0tdi, koks atskiras termostatas pas 3,0 tdi :think:

Neprisijungęs x3er

• Žiūrėti profilį
Euro 5 turi ;)

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
Euro 5 turi ;)

Euro keturi plus toki turi :)

EGR cooleri valdo vakumas, kuri el.voztuvas , o ji jau ecu, bent pas 2,0tdi, koks atskiras termostatas pas 3,0 tdi :think:

mazas termostatukas stovintis storiausioje slangoje kuri ieina i egr cooleri. (kalbu apie 3.0tdi)

Neprisijungęs x3er

• Žiūrėti profilį
Euro keturi plus toki turi :)
Galioja tik tavo a5 CAPA varikliui :D

Neprisijungęs Gedutis

• Žiūrėti profilį
Pastebėjau, kad temoj dažnai pradėta naudoti EGR savoka  (H-)
Kas tai yra, trumpai tariant? Kada/Kodėl ji būna glūšinama? :)
Kaip suprasti, kad tas EGR nefunkcionuoja arba blogai atlieka savo darbą?  :think:

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kaip suprasti, kad tas EGR nefunkcionuoja arba blogai atlieka savo darbą?  :think:

Trumpai tariant variklio elementas mazinti ismetama automobilio tarsa. Toliau visi klausimai bus ilgai ir nuoboziai per kelis puslapius, taip, kad google ir skaitom

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kur ekologija - net problemos  :facepalm:

Dalį išmetamų dujų gražina atgal į variklį, kai susiknisa ši smulkmena - susiknisa visas variklis  :xpln:

Neprisijungęs Gedutis

• Žiūrėti profilį
Jei gerai supratau, tai norint užbėgti įvykiams už akių (kad nesusiknistų visas variklis), reikia iš anksto užglūšinti EGR? Gerai supratau?  :think:

Neprisijungęs x3er

• Žiūrėti profilį
Mažai šansų, kad kažkas rimto atsitiks varikliui dėl EGR, bet kad daug problemų ir galvos sukimo išvengsi tai tikrai. (+)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Jei gerai supratau, tai norint užbėgti įvykiams už akių (kad nesusiknistų visas variklis), reikia iš anksto užglūšinti EGR? Gerai supratau?  :think:
Nusipirkus masina reikia atsikratyti ta pacia diena: Egr, DPF, sklendziu, issivalyti oro isiurbimo trakta tuo paciu, pasichipuoti.
Gaunam ekologija pokum, bet masina tampa gyva, jus uzbegate ivykiams uz akiu, vienu suviu 5 zuikiai.
Tada belieka pilti tepalus, keisti filtrus ir dziaugtis masina zinoma jei jusu kuro purkstukai sandarus bei nenuvaryti ir perkant i tai ziurejote, o ne nusipirkus paskui raudat forumuose kokios C6 yra blogos :D

Tad suvi is 5 zuikiu padarysite uz 150-500 euru pagal jusu paciu sugebejimus ir mokejima rasti kainas.

Ai dar grandines itempejas jei ne puse lemo begusi, cia dalis iki 100eu ir vakaras darbo garaze, arba servise

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Na temos autoriui su 2,0 tdi tokiu problemu nera, gali ramus vazineti  :-)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nutolom :D

Neprisijungęs Gedutis

• Žiūrėti profilį
Čia Bajoras tiek išvardino visko, apie tuos 5 zuikius, bet taip išeina, kad mano atveju, turint 2.0TDI nereikia šaudyti tų zuikių? :D

Neprisijungęs Andre Freire

• Įrašai: 1976
    • Žiūrėti profilį
Jau kad rašot apie viską, tai prie to pačio ir aš prisidėsiu: Turėjau bėdą su temperatūrom savo daily BMW e65. Tiesiog nešilo, nepasiekdavo darbinės temperatūros. Dar užmiestyje lyg ir nieko, bet mieste nukrisdavo iki 65-70 laispnių. Pasikeičiau abu termostatus centre - tiek pragrindinį, tiek EGR. Niekas nepasikeitė, tai nuvažiavau atgal į centrą ir palikau. Sakė, kad galbūt brokuotas ir pakeitė kaip garantinius abu vėl, nes kažkaip jiems ten neina nustatyt tiksliai kuris kaltas. Vėl niekas nepasikeitė. Tada nuvariau dar kartą ir jie išsiaiškino, kad yra ir trečiasis - greičių dėžės šilumokaityje, tik jis atsidaro tada, kai greičių dėžė pasieka auktštesnę temperatūrą ir ją aušina. Maniškis buvo nuo vasaros atsidaręs ir užstrigęs. Pakeitus, temperatūra kaip įkalta 86-88 laipsniai, net prie -25. Gal ir pas Audi kažkas panašaus yra..

Neprisijungęs x3er

• Žiūrėti profilį
Čia Bajoras tiek išvardino visko, apie tuos 5 zuikius, bet taip išeina, kad mano atveju, turint 2.0TDI nereikia šaudyti tų zuikių? :D
Priklauso kelintų metų ir koks tas tavo 2,0TDI. EGR'ą tikrai turi, dėl DPF, swirl flapsų neaišku. Bet kokiu atveju 3 zuikius tai tikrai nušausi  :goodboy:

Neprisijungęs Gedutis

• Žiūrėti profilį
Priklauso kelintų metų ir koks tas tavo 2,0TDI. EGR'ą tikrai turi, dėl DPF, swirl flapsų neaišku. Bet kokiu atveju 3 zuikius tai tikrai nušausi  :goodboy:
2006 metų 2.0TDI 103kW

Neprisijungęs Nec

• Įrašai: 1939
    • Žiūrėti profilį
O kaip del C6, ar yra termostatas kazkoks greiciu dezeje, kaip kolega minejo BMW ?