Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: C6 sustojus, sumažinus greitį krenta temperatūra  (Skaityta 13791 kartus)

Neprisijungęs Mindosa

• Įrašai: 1432
    • Žiūrėti profilį
pas mane tas pats c6 2.0tdi ir manau prie tokiu salciu viskas cia ok nes motoras nepagamina tiek silumos ant mazu sukiu.pabandykit isjunkt sildima salono pamatysit kaip temperatura nesokines variklio,bet bus salone dubakas :D
tai kad salona sildo atskiras fenas (siandien paaiskino), ryte gi salonas uzsyla per keleta min, nors variklis dar tikrai nebuna ant tiek isiles :think: 3.0 tdi

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
tai kad salona sildo atskiras fenas (siandien paaiskino), ryte gi salonas uzsyla per keleta min, nors variklis dar tikrai nebuna ant tiek isiles :think: 3.0 tdi

Ne pas visas, priklauso nuo komplektacijos. Kaip senose buvo variklio pasildymas, taip ir a6c6 salono veikia, stovi trys tenai, du jungiasi pradziai, paskui tik vienas, bet veliau pasilus varikliui jie nesijungia ir valdo juos ECU, todel jeigu temperaturinis grybauja, gali ir tie tenai pradeti nesamoningai dirbti.

Neprisijungęs Mindosa

• Įrašai: 1432
    • Žiūrėti profilį
aiskesnio atsakymo ir but negali (y)

Neprisijungęs Gedutis

• Įrašai: 314
    • Žiūrėti profilį
Tai vieningas atsakymas būtų, kad mano atveju reikia keisti Termostatą? :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tai vieningas atsakymas būtų, kad mano atveju reikia keisti Termostatą? :)

Nepabandes nesuzinosi ;)

Neprisijungęs Gedutis

• Žiūrėti profilį
Nepabandes nesuzinosi ;)
Gal žinai kaip keičiasi? Reikia nuiminėti priekį ar galima taip prieiti? Nes galvoju gal čia reikia pačiam pasikeisti pabandyti :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Gal žinai kaip keičiasi? Reikia nuiminėti priekį ar galima taip prieiti? Nes galvoju gal čia reikia pačiam pasikeisti pabandyti :)

Ka cia bandyti,imi ir viskas, kiek matau sone uz generatoriaus stovi, ten is viso nieko nuardyti nereikia, kad prieiti.

Neprisijungęs Gedutis

• Žiūrėti profilį
Ka cia bandyti,imi ir viskas, kiek matau sone uz generatoriaus stovi, ten is viso nieko nuardyti nereikia, kad prieiti.
Parašei, kad matai, tai gal gali ir man parodyti? :D
Turiu omenyj, gal vizualiai gali parodyti, nuotrauką įkelti ar linką atsiųsti, nes žalio supratimo neturiu kur jis gali būti :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Parašei, kad matai, tai gal gali ir man parodyti? :D
Turiu omenyj, gal vizualiai gali parodyti, nuotrauką įkelti ar linką atsiųsti, nes žalio supratimo neturiu kur jis gali būti :)

Tai dabar vaikysi sena zmogu iki garazo, nuiminesiu apsauga,kad geriau matytusi, ieskoti fotiko ff O pats nenoretum internete paieskoti (8-)

Neprisijungęs Gedutis

• Žiūrėti profilį
Tai dabar vaikysi sena zmogu iki garazo, nuiminesiu apsauga,kad geriau matytusi, ieskoti fotiko ff O pats nenoretum internete paieskoti (8-)
Tikrai ieškojau, bet meta kaip supratau tų galingesnių variklių nuotraukas. Yra ir youtube, kaip pakeisti, bet ten irgi V6 motoro.. :F

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
Kad seneliui eit nereiketu prisegu , Nr 1 - pompa, Nr 6 - thermostatas.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
O cia rusiskai aprasymas, pasirodo truputi nuardyti reikes

Neprisijungęs Gedutis

• Žiūrėti profilį
Dėkingas  (h)

Neprisijungęs Swiss

• Įrašai: 94
    • Žiūrėti profilį
Po truputį ir einu jau tokios minties link, kad keisti termostatą  (H-) Ar yra kas keitę C6 modeliui 2.0TDI ? Brangus malonumas? O gal būt nėra sudėtinga pakeisti pačiam, namų sąlygom?  :V

Aš keičiausi originalą (2.0 tdi CR 100 kw) pas dilerį - 80 EUR su darbu po nemažų nuolaidų.

Neprisijungęs Gedutis

• Žiūrėti profilį
Aš keičiausi originalą (2.0 tdi CR 100 kw) pas dilerį - 80 EUR su darbu po nemažų nuolaidų.
Originalas tai HELLA? Nes aš ir galvoju gal originalą reikėtų dėti

Neprisijungęs _Akordas_

• Įrašai: 81
    • Žiūrėti profilį
Dėti tik originalą patariu. Prieš man keičiant termostatą buvo temperatūrų šuoliai, važiuoji kyla, sustoji krenta. Temperatūra net nepakyla aukščiau 70  pravažiavus 10 km. užmiestyje. vejelis ant klimos nustatytas ant keturių padalų o temperatūra  ant 22. (čia prie -20 lauko temp). Išjungus klimą  variklio temp. pakyla iki 90.
[size=78%] [/size][/size]Dėjau ne originalą (net nepasakysiu koki :think: ) ir bėda išliko ta pati :-/ . Tai dabar neaišku ar čia ne originalus termostatas nedirba kaip turi dirbti ar problema slypi kažkur kitur :-{ [size=78%]

Auto a6 c6 2.0 TDI  103KW.

Neprisijungęs _Akordas_

• Įrašai: 81
    • Žiūrėti profilį
gal bus naudinga info  :)

Neprisijungęs oramo

• Įrašai: 1049
    • Žiūrėti profilį
Tai neradai bedos del temperaturos ? nepasinaudojai patarimu kitam forume kur buvau paaiskines viena dazniausiai galimu bedu? Ps termostatas cia neprieko, nes jam pasibaigus nebeuzsidaro ir cirkuliuoja ausinimo skystis didziuoju ratu (per radiatoriu)todel greiciau vaziuojant atsaltu variklis, o leta vaziuojant siltesnis butu. Ir peciukas prastai sildytu .

Neprisijungęs Swiss

• Įrašai: 94
    • Žiūrėti profilį
Tai neradai bedos del temperaturos ? nepasinaudojai patarimu kitam forume kur buvau paaiskines viena dazniausiai galimu bedu? Ps termostatas cia neprieko, nes jam pasibaigus nebeuzsidaro ir cirkuliuoja ausinimo skystis didziuoju ratu (per radiatoriu)todel greiciau vaziuojant atsaltu variklis, o leta vaziuojant siltesnis butu. Ir peciukas prastai sildytu .

Netiesa. Pas mane vaziuojant trasoje variklis puikiai sildavo, peciukas gerai sildydavo, taciau stovint vietoje arba vaziuojant letai mieste - krisdavo temperatura. Pakeitus termostata, pasiekus 90 laipsniu riba, jokiu temperaturos svyravimu, stovi ant 90 kaip ikalta bet kokiu rezimu, iskaitant ir miesto.

Neprisijungęs Nicotinas

• Įrašai: 288
    • Žiūrėti profilį
Dar gali būti viršutinis temperatūrinis daviklis, kur ant šlangos stovi. Pas mane 2.5tdi buvo užsilenkęs termostatas, daugiau 70 neužšildavo. Keičiau pagrindinį diržą, kartu ir termostatą pasikeičiau. Viskas ok, pavažinėjau pusę metų ir vėl tas pats ne daugiau 70 neužšylą, galvojau meistras suxalturino, pigų termostatą pastatė, nuvažiavau, kad pažiūrėtų. Pakeitė tą viršutinį kur ant šlangos ir vėl 90 kaip įkalta. Tas temperatūrinis nebrangūs ir priėjimas geras.

« Paskutinį kartą keitė: 2016 Sausio 04, 16:34:33 sukūrė Nicotinas »

Neprisijungęs Nicotinas

• Įrašai: 288
    • Žiūrėti profilį
Kad seneliui eit nereiketu prisegu , Nr 1 - pompa, Nr 6 - thermostatas.

o 10 numeris - temperatūrinis daviklis?

Neprisijungęs oramo

• Įrašai: 1049
    • Žiūrėti profilį
Netiesa. Pas mane vaziuojant trasoje variklis puikiai sildavo, peciukas gerai sildydavo, taciau stovint vietoje arba vaziuojant letai mieste - krisdavo temperatura. Pakeitus termostata, pasiekus 90 laipsniu riba, jokiu temperaturos svyravimu, stovi ant 90 kaip ikalta bet kokiu rezimu, iskaitant ir miesto.
Na tada nzn :V ziemos metu nelabai tikiu kad taip galejo buti.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Ne vienam yra keistas termostatas ir temperatura paskui kaip ikalta, kaip kad Swiss ir sako. Mieste variklis neturi tokios apkrovos kokia turi trasoje, todel ir krenta temp greiciau pro nepilnai uzsidaranti termostata.

Neprisijungęs Gedutis

• Žiūrėti profilį
Matau, kad šiuo klausimu ne vienam padėjo termostato keitimas, ir daug kas pritaria, kad tai termostato kaltė  (H-)
Iš anksčiau buvau nusprendęs, kad bandysiu keisti termostatą, dabar dar labiau priėjau tos išvados :)
Kai pasikeisiu termostatą, pranešiu kaip kas  (h) Tikiuosi padės  :think:

Neprisijungęs Gedutis

• Žiūrėti profilį
Dar gali būti viršutinis temperatūrinis daviklis, kur ant šlangos stovi. Pas mane 2.5tdi buvo užsilenkęs termostatas, daugiau 70 neužšildavo. Keičiau pagrindinį diržą, kartu ir termostatą pasikeičiau. Viskas ok, pavažinėjau pusę metų ir vėl tas pats ne daugiau 70 neužšylą, galvojau meistras suxalturino, pigų termostatą pastatė, nuvažiavau, kad pažiūrėtų. Pakeitė tą viršutinį kur ant šlangos ir vėl 90 kaip įkalta. Tas temperatūrinis nebrangūs ir priėjimas geras.

Teko ir man keisti tą daviklį, kai turėjau C5. Bet dabar sakyčiau biški kitokie simptomai. Jei būtų tokie pat, kai turėjau C5 2.5TDI, kad ta temperatūros rodyklė rodydavo ką nori ir kada nori, tai visų pirma būčiau keitęs tik daviklį :) Žiūrėsiu kas bus po termostato keitimo, tada gal ir daviklio eitė ateis :-/