Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: C6 sustojus, sumažinus greitį krenta temperatūra  (Skaityta 13759 kartus)

Neprisijungęs fiurer

• Įrašai: 55
    • Žiūrėti profilį
sveik, prisijungsiu ir as prie diskusijos...turiu c6 2.7kelis metus  jau ir koks pastebejimas, kai tik oras atvesta zemiau nulio sunkiai syla motoras kaip ir daugeliui. Vaziuoji trasa jei pecius uzstatytas apie 18 laipsniu tai temperatura kyla, bet jeigu tik daugiau kaip 22, krenta...galvojau termostatas nelaiko. Ka gi perkau  nauja termostata zinoma originala pasikeiciau ir ka...tas pats velnias , nesuprantu taip turbut turi but. Stovinti prie kokiu -10 laipsniu tai motoras iki 90 net per valanda ir daugiau nesusyla . Kogero taip ir turi but, nekaitaliokit tu termostatu pinigu metimas, man nepadejo

Neprisijungęs Gedutis

• Įrašai: 314
    • Žiūrėti profilį
sveik, prisijungsiu ir as prie diskusijos...turiu c6 2.7kelis metus  jau ir koks pastebejimas, kai tik oras atvesta zemiau nulio sunkiai syla motoras kaip ir daugeliui. Vaziuoji trasa jei pecius uzstatytas apie 18 laipsniu tai temperatura kyla, bet jeigu tik daugiau kaip 22, krenta...galvojau termostatas nelaiko. Ka gi perkau  nauja termostata zinoma originala pasikeiciau ir ka...tas pats velnias , nesuprantu taip turbut turi but. Stovinti prie kokiu -10 laipsniu tai motoras iki 90 net per valanda ir daugiau nesusyla . Kogero taip ir turi but, nekaitaliokit tu termostatu pinigu metimas, man nepadejo

Tokia pati problema ir mane kankino praeitą žiemą (tik nepastebėjau ar turėjo įtakos variklio temperatūros kritimui/kilimui pečiuko nustatyta temperatūra).
Žiemos pabaigoje pasikeičiau termostatą, patikrinti jau nebeturėjau kaip, nes buvo šalčiai į pabaigą, viskas su variklio temperatūra buvo kaip ir gerai.
Atėjo šiandienos didesni šalčiai ir pastebėjau, kad problema išlikusi, termostato keitimas nieko nepadėjo..
Iki šiandien viskas buvo gerai su variklio temperatūrą. Tik mano atveju klausimas ar todėl, kad nebuvo šalčio tokio ar todėl, kad iki šiandien nebuvo daroma pečiuko temperatūra >22. Nes iki šiandien daugiausiai buvo daroma pas mane 21 kartais, šiaip visada 19-20,5.
O pastebėjau taip: važiuojant trasoje variklio temperatūra užkilo iki 90 nuvažiavus apie 10-12km, tik įvažiavau į miestą, greitis sumažėjo - temperatūra pradėjo kristi. Važiuojant Vilniaus gatvėmis maždaug laikėsi tokia temperatūra.. (nuotrauka)
Įdomu ar nevartoja daugiau kuro, kai važiuoja su tokia variklio temperatūra.. :think:
Ar čia tik daviklis kažkoks grybauja. Ar tikrai variklis atšąla.. :think:
Gal dar kur yra kurs nors koks nors daviklis, kuris kaltas dėl tokių variklio temp. parodymų (H-)
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Sausio 05, 14:59:56 sukūrė Gedutis »

Neprisijungęs Aleksandr

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 963
    • Žiūrėti profilį
Tokia pati problema ir mane kankino praeitą žiemą (tik nepastebėjau ar turėjo įtakos variklio temperatūros kritimui/kilimui pečiuko nustatyta temperatūra).
Žiemos pabaigoje pasikeičiau termostatą, patikrinti jau nebeturėjau kaip, nes buvo šalčiai į pabaigą, viskas su variklio temperatūra buvo kaip ir gerai.
Atėjo šiandienos didesni šalčiai ir pastebėjau, kad problema išlikusi, termostato keitimas nieko nepadėjo..
Iki šiandien viskas buvo gerai su variklio temperatūrą. Tik mano atveju klausimas ar todėl, kad nebuvo šalčio tokio ar todėl, kad iki šiandien nebuvo daroma pečiuko temperatūra >22. Nes iki šiandien daugiausiai buvo daroma pas mane 21 kartais, šiaip visada 19-20,5.
O pastebėjau taip: važiuojant trasoje variklio temperatūra užkilo iki 90 nuvažiavus apie 10-12km, tik įvažiavau į miestą, greitis sumažėjo - temperatūra pradėjo kristi. Važiuojant Vilniaus gatvėmis maždaug laikėsi tokia temperatūra.. (nuotrauka)
Įdomu ar nevartoja daugiau kuro, kai važiuoja su tokia variklio temperatūra.. :think:
Ar čia tik daviklis kažkoks grybauja. Ar tikrai variklis atšąla.. :think:
Gal dar kur yra kurs nors koks nors daviklis, kuris kaltas dėl tokių variklio temp. parodymų (H-)
Tas pats ir pas mane (+)
Keistas termostatas i originala ir temp. daviklis
Kolkas nelabai padejo, nors apie 70 laipsniu visada

Neprisijungęs Antonijus

• Įrašai: 2430
    • Žiūrėti profilį
Vyručiai, jei kalba eina apie dyzelius, tai darykit ką norit, sustojus temperatūra visada kris. Nepamirškit, kad dyzelio NVK didesnis už benzininio. Tam pačiam darbui atlikti jis naudoja mažiau kuro, o šildymui jo ir pritrūksta.
Problemos sprendimui yra du būdai:
1. Nejunkite pečiuko. Variklis greitai sušils ir jo temperatūra praktiškai laikysis +90C.  (n)
2. Dėkite WEBASTO. Baigsis visos problemos, kurios čia sprendžiamos jau gal 10 puslapių.  :D

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
Seip pastebejimas is salies apie audi variklius. 2.5 v6 prie minus 10, pasivazinejus 15-20 min temperatura kaip ikalta stovi ties 90, nesvarbu judi, stovi, mieste, trasoj,. Pecius nustatytas 23 laips. Sukure kita, ale tobulesni motora, tai tas nesyla ir yra ale normalu. Idomiai.

Neprisijungęs Nec

• Įrašai: 1939
    • Žiūrėti profilį
O kaip pas jusu 2.7 tdi prie salciu sukasi ventiliatoriai, termamovos ?

Neprisijungęs x3er

• Įrašai: 762
    • Žiūrėti profilį
2.7 TDI viskas šyla, temperatura nekrenta nei stovint  :bedantis:

Neprisijungęs Aleksandr

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
O kaip pas jusu 2.7 tdi prie salciu sukasi ventiliatoriai, termamovos ?
Ventiliatoriai nesisuka kai labai salta
2.7 TDI viskas šyla, temperatura nekrenta nei stovint  :bedantis:
Galvoju kad tu meluoji :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Ventiliatoriai nesisuka kai labai saltaGalvoju kad tu meluoji :D

Galvoju, kad tu meluoji, termomovos sukasi pastoviai :-)

Neprisijungęs Antonijus

• Įrašai: 2430
    • Žiūrėti profilį
Šalto variklio temomovos ventiliatorius sukasi tik tiek, kad sukasi iš neturėjimo ką veikt. Sparnuotę galima nesunkiai sustabdyt atsargiai liečiant ją ranka. Praktiškai ji nieko neaušina. Kitas reikalas kai po kapotu temperatūra gerokai perlipa virš +90C, tada suveikia mova ir sparnuotė gausdama ima smarkiai suktis aušindama radiatorių ir patį variklį. Va, tada ji jau tikrai sukasi ir geriau jos nečiupinėt.  :goodboy:

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Šalto variklio temomovos ventiliatorius sukasi tik tiek, kad sukasi iš neturėjimo ką veikt. Sparnuotę galima nesunkiai sustabdyt atsargiai liečiant ją ranka. Praktiškai ji nieko neaušina. Kitas reikalas kai po kapotu temperatūra gerokai perlipa virš +90C, tada suveikia mova ir sparnuotė gausdama ima smarkiai suktis aušindama radiatorių ir patį variklį. Va, tada ji jau tikrai sukasi ir geriau jos nečiupinėt.  :goodboy:

Lėtai, greitai-bet sukasi :D

Neprisijungęs neriuz

• Įrašai: 354
    • Žiūrėti profilį
1.9TDI mieste neapkraunant variklio temp staigiai krenta iki 70 ir laikosi.
Tiesiog cia TDI varikliai, kurie ekonomiski ir silumos jie skleidzia mazai, todel ne veltui i minivenus ir originaliai yra dedami webasto.

Neprisijungęs Aleksandr

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Galvoju, kad tu meluoji, termomovos sukasi pastoviai :-)
Kad termomova sukasi pastoviai tai aisku, bet tema gi apie A6C6  :think:
2.7 ir 3.0 tdi sukasi pastoviai ?
Pas mane 3.0 tdi ir tikrai nesisuka ventiliatoriuiai kai salta
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Sausio 05, 21:20:11 sukūrė Aleksandr »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kad termomova sukasi pastoviai tai aisku, bet tema gi apie A6C6  :think:
2.7 ir 3.0 tdi sukasi pastoviai ?
Pas mane 3.0 tdi ir tikrai nesisuka ventiliatoriuiai kai salta

Nec ir klausė apie termomovas ;) El. vintiliatoriai jau visai kita kalba.

Neprisijungęs Mindosa

• Įrašai: 1432
    • Žiūrėti profilį
ko jūs čia parinatės, dyzeliniai varikliai esant didesniam salčiui ant laisvų apsukų tikrai vesta, ir tai normalu. Fūra su 13 litrų varikliu neišlaiko 90 laipsnių temperatūros, ką čia apie 2,7 ar 3,0 kalbėt :)

Neprisijungęs Aleksandr

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
ko jūs čia parinatės, dyzeliniai varikliai esant didesniam salčiui ant laisvų apsukų tikrai vesta, ir tai normalu. Fūra su 13 litrų varikliu neišlaiko 90 laipsnių temperatūros, ką čia apie 2,7 ar 3,0 kalbėt :)
(aa) (y)

Neprisijungęs Autopilotas

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
Normalu tai :) prie tokiu salciu be papildomu priemoniu sunku islaikyti bus 90 :)

Neprisijungęs fakitol

• Įrašai: 698
    • Žiūrėti profilį
Normalu tai :) prie tokiu salciu be papildomu priemoniu sunku islaikyti bus 90 :)

20km nuvažiavau, greitis ~90km/h, egr off. Iki 60c pakilo :D 2l tdi bkd (H-)

Neprisijungęs Audrius_

• Įrašai: 267
    • Žiūrėti profilį
Vyručiai, jei kalba eina apie dyzelius, tai darykit ką norit, sustojus temperatūra visada kris. Nepamirškit, kad dyzelio NVK didesnis už benzininio. Tam pačiam darbui atlikti jis naudoja mažiau kuro, o šildymui jo ir pritrūksta.
Problemos sprendimui yra du būdai:
1. Nejunkite pečiuko. Variklis greitai sušils ir jo temperatūra praktiškai laikysis +90C.  (n)
2. Dėkite WEBASTO. Baigsis visos problemos, kurios čia sprendžiamos jau gal 10 puslapių.  :D

Pas mane originali webasta (2,7 tdi) ir tas pats š.... dabar ir per 70 km nepasiekia 90 laipsniu.

Neprisijungęs Nec

• Žiūrėti profilį
Tai kas cia per webasta, jai neikaitina normaliai :D

Neprisijungęs Audrius_

• Žiūrėti profilį
Tai gal ji pas mane blogai veikia? Kaip patikrint?  Šiaip dūmais apsipila, salone būna šilta.

Neprisijungęs Nec

• Žiūrėti profilį
Tai gal ji pas mane blogai veikia? Kaip patikrint?  Šiaip dūmais apsipila, salone būna šilta.
Dumais apsipila turbut tik pradejus veikti webastai ? Turbut nesudeges kuras.

Neprisijungęs Audrius_

• Žiūrėti profilį
Taip, dūmai būna tik pradžioje.

Neprisijungęs Nec

• Žiūrėti profilį
Taip, dūmai būna tik pradžioje.
cia normalu :-)

Neprisijungęs RACKUS

• Įrašai: 728
    • Žiūrėti profilį
Pas mane originali webasta (2,7 tdi) ir tas pats š.... dabar ir per 70 km nepasiekia 90 laipsniu.
nesamone jei ji tikrai veikia turi uzsilt gan greitai,as buvau pajunges isimta vebasta tai kibira vandens apie 10-12lit per 10 min nuo paleidimo uzsildo taip kad neina rankos i vandeni ikist ,o tu pravaziuoji 70 km ir neusyla kik darbines temperaturos :-]