Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: c6 akumuliatorius, + ir -, kurimas laidais ir t.t.  (Skaityta 3878 kartus)

Neprisijungęs Deividasa6

• Įrašai: 549
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

Taigi automobiliuj pastovejus dvi paras nekurtam atsalus orui prasidejo ivairus niuansai. Siandien ijungiu degima, raso LOW BATTERY LEVEL, pasiziuriu rodo 20 %, usikure is pirmo prasukimo pakitinus zvakes bet girdejoi kad is paciu paskutiniuju tai jau padare. Itariu, kad akumuliatoriuj bus galas, nes auto 2005 metu o dar gamyklinis stovi ... As pagalvojau, ka reiketu daryt va jei kuri ryta neuzkurciau, tarkim kuriant nuo kitos masinos laidais, det laidus ant akumo klemu paciu (bagazinej) ar ant atvestu pliuso ir minuso po kapotu ? Ir aplamai ar sveika toks kurimas tiek elektroniku prikimstai masinai ? Aciu uz atsakymus

Neprisijungęs razor0817

• Įrašai: 152
    • Žiūrėti profilį
Nezinau kiek naudinga, zmones kalba kad ne :) bet asmeniskai esu kures ne viena nauja automobili su krokodilais, ir nei vienam niekas neatsitikdavo, svarbu nesuimaisyt +- :)  tiesa savo a6 nesu kures, bet esu prikurinejas ktia aut, tai jungiau laidus prie isvesto +- po kapotu.
Daugiau problemu manau gali prisidaryt jei issikraus akumas visiskai, kad paskui neuzsiblokuotu kas nors.

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
  • Įrašai: 972
    • Žiūrėti profilį
Nezinau kiek naudinga, zmones kalba kad ne :) bet asmeniskai esu kures ne viena nauja automobili su krokodilais, ir nei vienam niekas neatsitikdavo, svarbu nesuimaisyt +- :)  tiesa savo a6 nesu kures, bet esu prikurinejas ktia aut, tai jungiau laidus prie isvesto +- po kapotu.
Daugiau problemu manau gali prisidaryt jei issikraus akumas visiskai, kad paskui neuzsiblokuotu kas nors.

as a4 b6 ir kuriu kaskada su krokidilais ten pilna elektronikos tai tik esp lempute buvo užsidegus, bet pravažiavus kelis km. užsigesino.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Esp gali užsidegti, nes per kelis šimtus metrus turi g85 susikalibruoti.

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
bagaznike gi yra lipdukas :) kad kuriant jump startu reik det po kapotu :) nebent, ne jumpini o tik krauni batarke, tada gali mest ant akumo ;] po to nuemes laidus kurt. Bet siaip nemanau, kad neuzsikursi, pas mane del low batarkes ir pi.. prota kai pasala, visada uzsikuriu.. :)

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
bagaznike gi yra lipdukas :) kad kuriant jump startu reik det po kapotu :) nebent, ne jumpini o tik krauni batarke, tada gali mest ant akumo ;] po to nuemes laidus kurt. Bet siaip nemanau, kad neuzsikursi, pas mane del low batarkes ir pi.. prota kai pasala, visada uzsikuriu.. :)

As tai atsimenu kai C5 turedavau, tai dacikas budavo atskiras, ziema isjungi degima jei jau zemiau 8 rodo tia ir neuzkurdavau, akumus gal 2 pakeiciau ir vitiek tas pats kai pasaldavo budavo, nespejau net gilintis kas buvo ir pardaviau ... O cia idomu kaip bus, gal tik siaip cia perdetas atsargumas vokieciu, kad jau akumui sakes dek nauja ...

Neprisijungęs neriuz

• Įrašai: 354
    • Žiūrėti profilį
Preita ziema prie didesniu salciu man budavo, kad pypsedavo ir service su brake rode uzvedimo momentu, taciau visa ziema isvazinejau. Si sezona jau tik esant netoli nulio kaskart uzsidega tas pats zenklas. Dar matyt ir akumas mano tiek tepasikrauna del trumpu atstumu vazinejimo.

• Žiūrėti profilį

As tai atsimenu kai C5 turedavau, tai dacikas budavo atskiras, ziema isjungi degima jei jau zemiau 8 rodo tia ir neuzkurdavau, akumus gal 2 pakeiciau ir vitiek tas pats kai pasaldavo budavo, nespejau net gilintis kas buvo ir pardaviau ... O cia idomu kaip bus, gal tik siaip cia perdetas atsargumas vokieciu, kad jau akumui sakes dek nauja ...

Sunku pasakyt kaip bus, kaip jau bus taip jau bus :) As ir nezadu keist akumo, ziuresim kuo baigsis. :)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
tavo masinai nieko nebus, jei tu prisikuri, o kitai gali buti. kita masina geriausiai uzgesinti pries vedant tavaja.

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
Siandien va ir neprikuriau jau  :D su draugu virvuke timptelejom ir yra. Bet gera pusvalandi uzkures laikiau tai pagal kompa tai akumas nei 1 procentu nepasikrove, bet po to uzgesinus kaip ir uzsivede ... Po pietu lekiu akuma pasijamt nauja ...

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Naujesnem masinom geriau net nebandyti likimo, keiti akuma ir viskas, nes tokie nusedimai privelia klaidu, pradeda atsijungineti blokai, opios jos ant sito dalyko. A4 pavyzdziui reikejo perrasyti visa softa air bag blokelio ir tik del akumo. O ypac pavojinga kai duodi kitam nuo savo masinos prisikurti ir neuzgesini variklio, arba kiti sugalvoja uzkurti ir tada visai akuma atjungti, senesnes masinos i tai nereguodavo, o naujesnes tokiu itampos suoliu jau neatlaiko.

Neprisijungęs fuxas303

• Įrašai: 19
    • Žiūrėti profilį
Nekuriant temos patarimas del akumo, nepasimaukit servise jeigu keisit nauja akuma ir jum sakys kad akuma reik pririsht prie mashinos tipo jungt prie kompo kad nemestu akumo klaidos, tai cia pinigu lupikavimas, dar uzsiprase 80 lt. Pries keiciant dar neatjungus seno, pajunkit kita akuma ar nuo kitos mashinos su krokodilais (laidais) po kapotu kur isvestas + - tada atjunkit sena akuma, idekit nauja ir valio, atjungiam maitinima po kapotu ir visas reikalas, tiesiog reikia kad butu pastovus maitinimas tada jokiu klaidu nemes. Gal dauguma zinojot bet kas nezino tai sutaupysit pinigu kuriuos ima uz nieka.

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
tai jei dedi akuma ant kurio yra lipdukas su kodu tai aisku 2 min. darbo ...

Neprisijungęs robertass

• Įrašai: 181
    • Žiūrėti profilį
v8 borto kompa sugadinom

• Žiūrėti profilį
gali det seno akumo koda :)

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
O kas bus, jei nieko ten nepakeisi? Ogi nieko...
Butent, nieko ten nereik pririsinet, jau biski juokinga butu manau ...

Buvo sia ziema istorija, kai akuma uzmusiau iki visisko nulio, neisejo net uztempti, atsisedau ir galvoju ka dabar daryt (centrinis net nereaguodavo i pultelio paspaudimus), sedziu kalbu su draugu tel is spaudinejo ta pulteli, ir tik pypt ir uzsirakino durys, galvoju va gerai dabar islipsiu uzrakinsiu ir galesiu palikt auto be baimes palikt atrakinta (buvau toliau nuo namu), IR - spaust atrakinima - NIEKO, nei vienos dureles is vidaus neatsirakino ir neatsidare, sedejau auto prei -10 2 valandas ir laukiau kol tas apts draugas atveze is namu antra rakta ir is lauko ikises i spynele atrakino duris ir islaisvino mane :D Nebuciau patikejes kad tokiu nesmaoniu nusedus akumui gali nutikt ...