Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: c6 2009m keletas kvailų klausimų :)  (Skaityta 3635 kartus)

Neprisijungęs slycny

• Įrašai: 111
    • Žiūrėti profilį
c6 2009m keletas kvailų klausimų :)
« Topic Start: 2020 Spalio 05, 20:27:38 »
Sveiki. Neseniai įsigijau a6 c6 fl 2009m. Ir turiu keletą klausimų su navarotais joje: :D
1. Yra joje kaip suprantu ir tas "autonominis šildymas" vadinamas "aux heater", yra ir "aux ventilation". Tik aš nelabai suprantu kaip jis ten veikia. Gal galit kas paaiškinti, kaip jį nustatyti?? Yra ten ir trijų laikų pasirinkimai, kuriuos galima nusistatyti pagal save turbūt???? Galit gal kas apšviesti mane biškį apie tai? Yra ir atskiras pultelis įjungti tam autonominiui šildymui. Plius stoglangis yra su saulės baterija, tai gal jos energija ir naudojama tam šildymui arba ventiliavimui???
2. Pardavėjas pas kurį pirkau audi minėjo, kad elektrinis bagažinės atidarymas yra programuojamas - tai ten gal galima suprogramuoti, kad su pulteliu ji atsidarytu pilnai ir užsidarytu (gal tik su vcds?).
3. Dar klausimas apie veidrodėlius: ar galima šoninius veidrodėlius suprogramuoti, kad užrakinus automobilį jie automatiškai užsilenktų, o atrakinus atsilenktų?
4. Ant galinio vaizdo veidrodėlio yra mygtukas, ką jis išjungia ir įjungia? Yra jame kritulių daviklis, ilgųjų šviesų asistentas, veidrodėliai yra fotochrominiai, tai tas mygtukas gal kažkurią iš šių funkcijų junginėja???
5. Kadangi jau užsiminiau apie kritulių daviklį - tai kada jis veikia? :D Nes bent stovint vietoje bandžiau su puodeliu ant stiklo užpilti vandens ties tuo davikliu, tai langų nepradėjo valyti, gal ir jį aktyvuoti reikia su vcds? Kažkur skaičiau, kad jis pradeda veikti, jei automobilio greitis yra virš 4km/h????
6. Apie el. sėdynių atmintį. Išsaugoti atmintį kaip ir moku (nusistatau viską pagal save paspaudžiu "set" tada ant "1 ir palaikau pora sekundžių kol supypsi". Nu lyg ir gerai. Bet paskui išreguliavus veidrodėlius vairą ir sėdynes belekaip, ir tada paspaudus ant "1" niekas negrįžta į tas vietas kaip buvau išsaugojęs, susistato visai kitaip. Gal kažką ne taip darau? Forumuose užsienio ieškojau, tai lyg viską darau teisingai.
7. Dar yra ant MMI pas mane funkcija "memory by remote key" ar kažkaip tai panašiai ten rašos, paieškojus google apie tai, rašo, kad galima padaryti, kad su pulteliu paspaudus viskas į mano išsaugotas vietas nusistatytu turbūt. Gal galit apie tai biškį paaiškinti?
8. Apie el. kablį. Yra pas mane bagažinėje ta rankenėle kabliui, bet palindus ir pažiūrėjus po mašinos ąpačia, kablio nėra, tai klausimas ar čia jau gamykliškai pas visas a6 c6 yra ta rankenėlė, bet kablys ne pas visas yra, ar turėjo būti ir kablys, bet kažkas nuiimė?

AČIŪ tiems visiems, kurie nepatingės, man žiopliui į tiek klausimų atsakinėti :D Bet padėję, gaus daugybę karmos taškų.
Kol kas viskas, BET DAR NE PABAIGA :D :) :D

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
1. Tai tie 3 laiko nustatymai ir yra laikas, kada įsujungs šildymas. Nežinau ką ten daugiau aiškint. Šildymas veikia nuo kuro, ventiliacija nuo sialės baerijų.
2. Atsidaryt gali su pulteliu, bet užsidaryt ne, nebent su laidais pažaidus.
3. Pabandyk palikti pasukus ant dešinio veidrodėlio reguliatoriaus pusės.
4. Fotochromą ijungia.
5. Valytuvus į pirmą padėtį pastumk ir veiks. Stovint sankryžoj jis rečiau valo.
6. Kaip ir viską gerai darai.
7. Skirtingi rakteliai gali atsiminti skirtingus nustatymus. Pvz kai du žmonės su auto važinėja, tai pagal raktą nusireguliuoja sėdynės, veidrodžiai.
8. Turėjo būti :)
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs slycny

• Žiūrėti profilį
Ąčiū tau labai labai.   :-)

Neprisijungęs slycny

• Žiūrėti profilį
Dar viens klausimas: Pas mane yra pneumatinė pakaba. Ar būtina prieš pakeliant nors vieną mašinos ratą per mmi prie "car setup" įjungti "jacking mode" nu tipo "serviso modas" ar galima palikt ir ant "towing mode" ???

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Butina.
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Allrad

• Įrašai: 231
    • Žiūrėti profilį
Towing mode šiaip yra priekabos tempimui. Aš kai keliu ant domkrato ar keltuvo Jacking modą visada (beveik) jungiu, nors čia forume visokių erezijų gali prisiskaityti, tipo nereikia. Porą kartų prieš keliant neįjungiau to modo - nieko neatsitiko.

Neprisijungęs slycny

• Žiūrėti profilį
Nu aišku, ąčiū už info. Nors šeip pasirodo, kad pas mane automatiškai tie modai jungiasi kai reikia.

Neprisijungęs Allrad

• Įrašai: 231
    • Žiūrėti profilį
Na man klausimas apie automatinį Jacking mode įsijungimą jau senokai neaiškus, bet nesigilinau. Pvz.: kelia mašiną ant keltuvo, degimas išjungtas, raktas iš spynelės ištrauktas - nu kokiu būdu tas modas įsijungia  :think:

Neprisijungęs slycny

• Žiūrėti profilį
Nežinau kokiu būdu. Bet vakar keiciau ratus, raktas buvo ištrauktas, abu modus išjungęs buvau. Kai pakeičiau ratus nuleidau mašina ant ratų ir pažiurėjau tada tuos modus ir jacking mode buvo ijungęs pats automatiškai. Tada pavažiavau pora metrų į priekį ir jis išsijungė.