Sveiki. Neseniai įsigijau a6 c6 fl 2009m. Ir turiu keletą klausimų su navarotais joje:
1. Yra joje kaip suprantu ir tas "autonominis šildymas" vadinamas "aux heater", yra ir "aux ventilation". Tik aš nelabai suprantu kaip jis ten veikia. Gal galit kas paaiškinti, kaip jį nustatyti?? Yra ten ir trijų laikų pasirinkimai, kuriuos galima nusistatyti pagal save turbūt???? Galit gal kas apšviesti mane biškį apie tai? Yra ir atskiras pultelis įjungti tam autonominiui šildymui. Plius stoglangis yra su saulės baterija, tai gal jos energija ir naudojama tam šildymui arba ventiliavimui???
2. Pardavėjas pas kurį pirkau audi minėjo, kad elektrinis bagažinės atidarymas yra programuojamas - tai ten gal galima suprogramuoti, kad su pulteliu ji atsidarytu pilnai ir užsidarytu (gal tik su vcds?).
3. Dar klausimas apie veidrodėlius: ar galima šoninius veidrodėlius suprogramuoti, kad užrakinus automobilį jie automatiškai užsilenktų, o atrakinus atsilenktų?
4. Ant galinio vaizdo veidrodėlio yra mygtukas, ką jis išjungia ir įjungia? Yra jame kritulių daviklis, ilgųjų šviesų asistentas, veidrodėliai yra fotochrominiai, tai tas mygtukas gal kažkurią iš šių funkcijų junginėja???
5. Kadangi jau užsiminiau apie kritulių daviklį - tai kada jis veikia?
Nes bent stovint vietoje bandžiau su puodeliu ant stiklo užpilti vandens ties tuo davikliu, tai langų nepradėjo valyti, gal ir jį aktyvuoti reikia su vcds? Kažkur skaičiau, kad jis pradeda veikti, jei automobilio greitis yra virš 4km/h????
6. Apie el. sėdynių atmintį. Išsaugoti atmintį kaip ir moku (nusistatau viską pagal save paspaudžiu "set" tada ant "1 ir palaikau pora sekundžių kol supypsi". Nu lyg ir gerai. Bet paskui išreguliavus veidrodėlius vairą ir sėdynes belekaip, ir tada paspaudus ant "1" niekas negrįžta į tas vietas kaip buvau išsaugojęs, susistato visai kitaip. Gal kažką ne taip darau? Forumuose užsienio ieškojau, tai lyg viską darau teisingai.
7. Dar yra ant MMI pas mane funkcija "memory by remote key" ar kažkaip tai panašiai ten rašos, paieškojus google apie tai, rašo, kad galima padaryti, kad su pulteliu paspaudus viskas į mano išsaugotas vietas nusistatytu turbūt. Gal galit apie tai biškį paaiškinti?
8. Apie el. kablį. Yra pas mane bagažinėje ta rankenėle kabliui, bet palindus ir pažiūrėjus po mašinos ąpačia, kablio nėra, tai klausimas ar čia jau gamykliškai pas visas a6 c6 yra ta rankenėlė, bet kablys ne pas visas yra, ar turėjo būti ir kablys, bet kažkas nuiimė?
AČIŪ tiems visiems, kurie nepatingės, man žiopliui į tiek klausimų atsakinėti
Bet padėję, gaus daugybę karmos taškų.
Kol kas viskas, BET DAR NE PABAIGA