Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: C6 2009 isteka langu plovimo skystis  (Skaityta 2930 kartus)

Neprisijungęs mariusn082

• Įrašai: 45
    • Žiūrėti profilį
C6 2009 isteka langu plovimo skystis
« Topic Start: 2019 Kovo 28, 18:13:31 »
Sveiki, is bakelio isbega langu plovimo skystis, kai ipilu daugiau nei 2 litrus. Posparnio dar nenuiminejau, priezasties tikslios nezinau. Bet ar yra kam buvusi panasi problema? Pries nuiminedamas posparni ir ieskant problemos, noriu jusu nuomones del galimu taisymo variantu

Neprisijungęs herpaderp

• Įrašai: 289
    • Žiūrėti profilį
Prieš ardidamas pamėgink kito gamintojo skystį supilti, man kitokiai Audi padėjo. Gan smarkiai bivi pradėję bėgti, kitokio pripiliau ir ligi šiol, jau kelis metus nebebėga visai

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
Kosmosas :-)

Neprisijungęs XPS

• Įrašai: 19
    • Žiūrėti profilį
Turėjau tokia problema, pas mane leido per siurbliuka, buvo iskiles jo korpusas, pakeitus problema išsisprende, siurbliuko kaina 10e.

Neprisijungęs Almantas

• Įrašai: 24
    • Žiūrėti profilį
Pas mane irgi dinginėja. Buvau išsiardes sparną, o ten viskas sausa. Iki lempų apiplovimo irgi viskas sausa. Nesamonė kažkokia

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Prieš ardidamas pamėgink kito gamintojo skystį supilti, man kitokiai Audi padėjo. Gan smarkiai bivi pradėję bėgti, kitokio pripiliau ir ligi šiol, jau kelis metus nebebėga visai

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Neprisijungęs accept

• Įrašai: 309
    • Žiūrėti profilį
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

kiauras bakelis bus ir tiek, arba aplink siurbliuką bėg. stebūklų nebūna su kito gamintojo skysčiu :bedantis:

Neprisijungęs _Valdas_

• Įrašai: 412
    • Žiūrėti profilį
Q7 buvo kiauri lempų apiplovimo purkštukai. Įpylus  litrą ar tai pusantro - nieko. Pripylus pilną bakelį - išvarva per purkštukus. Padėjo keitimas.

Neprisijungęs Audrius_

• Įrašai: 267
    • Žiūrėti profilį
Re: C6 2009 isteka langu plovimo skystis
« Atsakymas #8: 2019 Balandžio 10, 14:20:42 »
Man atvejis buvo po sparno remonto. Išsiardžiau pasmalsauti: užpylimo vamzdis į bakelį neįstatytas, siurbliukas sulaužytas. Čia taip kartais meistrai dirba :)

Neprisijungęs aadvokatas

• Įrašai: 145
    • Žiūrėti profilį
Re: C6 2009 isteka langu plovimo skystis
« Atsakymas #9: 2019 Gegužės 15, 00:15:09 »
Tarpinė po siurbliuku, gal šlangutės į siurbliuką atsipurtė, gal jos įtrūkusios,gal patį siurbliuką įstatyti į vietą reikia būna kad šiek tiek pasipurtęs išsistumia...