Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi C6 - Klaidos ir diagnostika (2004-2011m)  (Skaityta 291161 kartus)

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
Leiskim darbam kalbeti uz zmogu :bedantis: Jei vis del to nuspres problemos autorius kreiptis pas bloku riseja ir pabandyt pririst, butu idomu suzinot kuo viskas baiges. :smoke:

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Tiesiog matant nesamones norisi nors kiek zmogui padeti atsimerkti, bet kas belieka mums - tik laukti tolimesniu postu (H-)

Neprisijungęs lfbmick

• Įrašai: 36
    • Žiūrėti profilį
Labai aciu uz patarimus.Visos bedos prasidejo pakeitus akuma.Man taip aiskino,kad masina stovejo nevazinejama 5 men,akumas numire.Pakeite akuma ir uzsidege praslydimo ir abs lempos.

Buvau as siandien vel pas ji,skanavo kompa vel,kita beda islindo check engine dega. Rodo,kad cam shaft sensor slow responce. Ryt keis sensoriu ir nuo ten ziures.

Nuskanavo masina prie manes,rode 4 klaidas istryne,uzgesino masina vel uzkure ir vel tos pacios klaidos sedi abs kompe kur as imeciau.Man rekomendavo gera elektrika Droghedoje tai susiesksiu gal bus susidures su tokiomis bedomis.

• Žiūrėti profilį
:-] Danis!! Sudegino Aro klimatronika nuiminejant cp :smoke:

Neprisijungęs lfbmick

• Žiūrėti profilį
Ar nebus meistriukas prisižaidęs su kodingais, tau meta , kad žiūrėti air bag bloką ir variklio kompus, ten jau iš karto klaidos turėjo sėdėti , nesirištų abs taip pat kituose blokuose atsirastų, tuo labiau ir air bag ir ECU  klaidos turi sėdėti, o tu sakai viskas švaru.

Jis man ta pati sake,kad keistos klaidos,niekur daugiau klaidu nera tik abs komope.Visur gali prisijungti ir nuskanuoti.Jei abs kodingas butu neprisijingtu prie kompo?

Neprisijungęs lfbmick

• Žiūrėti profilį
:-] Danis!! Sudegino Aro klimatronika nuiminejant cp :smoke:

Danis Droghedoje?As nezinau kas ten toks,tik sake geras:) Ryt suzinosiu kas per veikejas,kad ant to pacio neuzsokti.

• Žiūrėti profilį
Atsakau, bus danis. Tokiam kaime kaip drogheda jis vienas ten :)

Neprisijungęs lfbmick

• Žiūrėti profilį
Jasna,reiskia sitas variantas atkrinta.Ieskosiu toliau.Yra airis netoli Ratcoole,abs taiso,bandysiu ten vaziuoti.Jei zinai gera elektrik duok man jo duomenis.Aciu.

• Žiūrėti profilį
Na as siuliau perkoduot pabandyt abs bloka. Nemanau, kad jis sugedo stovedamas. Yra kazkoks Zhenka blancike, tipo visi giria, pats nebandes :)

Neprisijungęs lfbmick

• Žiūrėti profilį
Man ta pati siule airis meistras,bet jis Cork'e.Sake galejo pakeitus akuma susiknisti abs blokas ir reikia perprogramuoti.Blancika as gerai zinau,reikes pasiklausineti del Zhenkos.Aciu

• Žiūrėti profilį
Tai kodel eini sunkiuoju keliu? Jei tavo meistras turi vcds kabeli, tegu pasiskaito wiki ross teche, ta klaida tikrai yra puikiai paaiskinta :) Jei nesigaus vis tiek, gali pabandyt iki manes prilekt.

Neprisijungęs lfbmick

• Žiūrėti profilį
As nusikopinsiu ka ross tech raso ir ryt su juo pasnekesiu.As jam sakiau del perkodavimo abs,jis mano,kad nepades.Kur as tave galiu rasti,koks miestas?

• Žiūrėti profilį
Dublin 24 :)

Neprisijungęs lfbmick

• Žiūrėti profilį
Snekejau siandien su elektriku,sutareme,kad perkoduos abs kompa,sake uztruks pora val.Diesel burner,aciu,netoli tu nuo manes.Jei labai strigsiu,kreipsiuos.

• Žiūrėti profilį
Snekejau siandien su elektriku,sutareme,kad perkoduos abs kompa,sake uztruks pora val.Diesel burner,aciu,netoli tu nuo manes.Jei labai strigsiu,kreipsiuos.

Nedekok, kol dar nieks nepaaiskejo :) Is kur tiksliau pats esi?

Neprisijungęs lfbmick

• Žiūrėti profilį
Nu as su  juo pasnekejau,parodziau ka raset jus.Sako galima bandyti perprogramuoti abs.Bmw kazkas panasaus buvo,tai visus kompus perprogramavo ir dabar gerai viskas.

Maynooth as,jei toki zinai,iki taves gal 30 min M50

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
Cia gal tu ta balta a6 paemes, kur navane buvo, tiurlingas toks neblogas  :bedantis: , maciau maynooth'e skraide  :-]

Neprisijungęs lfbmick

• Žiūrėti profilį
Nea,mano slapio asfalto spalvos ir be tiurlingo:D

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
Nea,mano slapio asfalto spalvos ir be tiurlingo:D
(y)

• Žiūrėti profilį
Nu as su  juo pasnekejau,parodziau ka raset jus.Sako galima bandyti perprogramuoti abs.Bmw kazkas panasaus buvo,tai visus kompus perprogramavo ir dabar gerai viskas.

Maynooth as,jei toki zinai,iki taves gal 30 min M50

Beveik visa airija zinau, toks darbas. Tau arciau per celbridge vaziuot :) Jei nesigaus, kreipkis. Nesu tikras, kad padesiu,  bet bent pabandysiu.

Neprisijungęs lfbmick

• Žiūrėti profilį
Tvarka,paliksiu masina kita savaite kad perkoduotu.Nepades kreipsiuos.Prasinesiu cia kaip seksis.Dar reyt i Corka pasisuksiu,yra ten abs meistrai kur restauruoja.Aciu viesiems uz pagalba.Tikiuosi grysiu su geromis ziniomis.

Neprisijungęs ZR006

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 150
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,
Ar imanoma nustatyti, kad zibintu purkstuvai purkstu maziau sekundziu.
Arba isvis atjungti purskima kai uzvedi varikli ir pirma karta jei nori apipurkst priekini stkla purskia ant zibintu.
Nes tik speji pilt apiplovimo skysti ff

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Isjunk sviesas, palik ant gabaritu ir nepurks ant lempu.
I klausima atsakymas: ne

Neprisijungęs dim2on

• Įrašai: 1286
    • Žiūrėti profilį
isjungimas purkstuku lempu:
[09 – blokas central elecr]
[coding - 07] ->
0xx?xxx: Headlight Type
be AFS pre fl:
vietoj ? > 4
4 = Bi-Xenon Headlights w/o Headlight Washer System
be AFS faceliftas:
vietoj ? > 9
pats nebandžiau, radau rusu forume (h)

Neprisijungęs dim2on

• Įrašai: 1286
    • Žiūrėti profilį
va dar radau apie trukme

Headlight washer (duration of wash)
[09 – Cent. Elect.]
[Security Access - 16] (Enter code presented by program)
[Adaptation - 10] -> Channel 6 - Change to lesser or greater value for desired duration e.g. 500